PLL: Valakit meggyilkolnak a következő epizódban
2016. július 25. 12:21
Remélem Aria nemet mond, Végre megérdemelné a szenvedést. Bakker eddig mindenki szenvedett csak ő nem. #nohopeforezria
2016. július 25. 14:04
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Nagyon remélem, hogy Sara Harvey-t fogják megölni. Nagyon irritál a csaj, és a színészi játéka se győzött meg
Így is Marlene addig húzza ezt a sorozatot, hogy azt merem mondani, hiába, hogy imádom a PLL-t, a 7. legyen az utolsó
Semmi új sztorit nem talált ki, a 6B olyan volt mint az első évad, csak unalmas verzióba
ON: Noel Khannak nagyon örülök, meg Jennának is
Azért remélem, hogy Mike-ot is viszont láthatjuk, bár nem sok esélyt látok rá.
Így is Marlene addig húzza ezt a sorozatot, hogy azt merem mondani, hiába, hogy imádom a PLL-t, a 7. legyen az utolsó
ON: Noel Khannak nagyon örülök, meg Jennának is
2016. július 25. 14:28
|
|
arleneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 96 Csatolások: 5 Azonosító: 256997 offline
|
Idézet (AliceLiza @ 2016.07.25. 12:21)
Remélem Aria nemet mond, Végre megérdemelné a szenvedést. Bakker eddig mindenki szenvedett csak ő nem. #nohopeforezria
A helyedben én ennyire rosszindulatú nem lennék.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. július 25. 14:42
Idézet (arlene @ 2016.07.25. 14:28)
A helyedben én ennyire rosszindulatú nem lennék.
Nekem személy szerint Aria és Spencer (is) nagy kedvenc, és szerintem mindannyian eleget szenvedtek. Én legalábbis ide sorolom azt, ha összezárnak egy ládába egy hullával, látom a szüleimet szétmenni, kiderül, hogy életem nagy szerelme végig hazudott (részben)... és még folytathatnám. Értem, hogy ez a te véleményed, de azért ne kívánjuk már mások szenvedését. Még fiktív karakternek se. No hate.

Hát nem tudom, szerintem akkor is fele annyit sem szenvedett Aria, mint mondjuk Hanna... Éppen ezért nem érdemli meg hogy pont ő házasodjon meg. És nem az mondom, hogy kívánom neki a szenvedést, csak remélem, hogy nem fog megházasodni és végre megkapja amit megérdemel. Bár ha Marlenén múlik akkor nem.
2016. július 25. 14:52
|
|
arleneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 96 Csatolások: 5 Azonosító: 256997 offline
|
Idézet (AliceLiza @ 2016.07.25. 14:42)
Hát nem tudom, szerintem akkor is fele annyit sem szenvedett Aria, mint mondjuk Hanna... Éppen ezért nem érdemli meg hogy pont ő házasodjon meg. És nem az mondom, hogy kívánom neki a szenvedést, csak remélem, hogy nem fog megházasodni és végre megkapja amit megérdemel. Bár ha Marlenén múlik akkor nem.
Miért is szenvedne a kis kedvence? 
Mindenkinek más a fájdalomküszöbe, és más a tűréshatára. Spencer-nél megtehették azt, hogy eljusson a Radley-ig, amit szerintem egyik lány sem viselt volna, annyira, mint ő. Nyilván ez is relatív, de talán Aria és Emily a legsebezhetőbb, annyi a különbség, hogy Emily sokkal többet volt egyedül illetve állt a sarkára, így ő megedződött. Aria-nak sokkal alacsonyabb a fájdalomküszöbe szerintem, de ettől függetlenül nagyon jó párost alkotnak Ezrával. Az, hogy Marlene-nek ki a kedvence... szerintem van annyira profi, hogy ne menjen a munkájának a rovására az érzelmi befolyásoltsága.
Szandi0820
2016. július 25. 15:27
Idézet (arlene @ 2016.07.25. 14:52)
Mindenkinek más a fájdalomküszöbe, és más a tűréshatára. Spencer-nél megtehették azt, hogy eljusson a Radley-ig, amit szerintem egyik lány sem viselt volna, annyira, mint ő. Nyilván ez is relatív, de talán Aria és Emily a legsebezhetőbb, annyi a különbség, hogy Emily sokkal többet volt egyedül illetve állt a sarkára, így ő megedződött. Aria-nak sokkal alacsonyabb a fájdalomküszöbe szerintem, de ettől függetlenül nagyon jó párost alkotnak Ezrával. Az, hogy Marlene-nek ki a kedvence... szerintem van annyira profi, hogy ne menjen a munkájának a rovására az érzelmi befolyásoltsága. 
Megértem amit mondasz de ez is gáz, hogy csak mert Aribaba sebezhetőbb nehogy már szenvedjen. Szánalmas. Marlene volt olyan profi az első négy évadban, de azóta egy kalap sz*r amit csinál. Ezria nem szép pár de hát kinek mi....
2016. július 25. 15:51
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4458 Csatolások: 139255 Azonosító: 155975 offline
|
Idézet (AliceLiza @ 2016.07.25. 12:21)
Nekem se szívem csücske az Ezria páros, de nem tehetünk ellene semmit. Marlene azt mondta, mivel ők jöttek össze először, nekik legyen meg először a lánykérés, amit igazából nem értek, de az ő dolga
2016. július 25. 17:19
|
|
cute cukivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.09. Hozzászólás: 154 Csatolások: 19 Azonosító: 95465 offline
|
Aria szerintem igent fog mondani. Akit megölnek az szerintem Sara lesz. Bár ott van Noel Kahn akit nem tudok beazonosítani, mert bújtatta Alisont. Hm, majd kiderül c:
#foreverezria
#foreverezria
2016. július 25. 17:33
|
|
arleneúj tag |
|
Idézet (AliceLiza @ 2016.07.25. 15:27)
Megértem amit mondasz de ez is gáz, hogy csak mert Aribaba sebezhetőbb nehogy már szenvedjen. Szánalmas. Marlene volt olyan profi az első négy évadban, de azóta egy kalap sz*r amit csinál. Ezria nem szép pár de hát kinek mi.... 
Hát kinek, mi a szenvedés ugye. Legyek akár fizikai vagy pszichológiai. Aria úgymond felvállalta azt, hogy Ezrával sokkal erősebb, sokkal jobban működnek ők csapatban, mint külön. Van, aki önerejéből erős és megállíthatatlan, de ennek a kettőnek szüksége van egymásra, és épp ezért működnek jól szerintem.
Szandi0820
2016. július 25. 17:52
Ennyire rövid, kimásolt cikket még életemben nem láttam. Na szóval, a sorozatra visszatérve. Már ezt régen abbakelletett volna hagyni. Észrevettem, hogy ahogy a végéhez közeledek, annál jobban untat, és a fal nézése sokkal jobban érdekes, mint ennek a sorozatnak nézése, DE mégis érdekel! Én is remélem, hogy Aria nemet mond, neki egyáltalán nem valóak a komoly kapcsolatok. Egyébként kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a következő rész.
2016. július 25. 19:26
Idézet (S.S. @ 2016.07.25. 17:52)
Ennyire rövid, kimásolt cikket még életemben nem láttam. Na szóval, a sorozatra visszatérve. Már ezt régen abbakelletett volna hagyni. Észrevettem, hogy ahogy a végéhez közeledek, annál jobban untat, és a fal nézése sokkal jobban érdekes, mint ennek a sorozatnak nézése, DE mégis érdekel! Én is remélem, hogy Aria nemet mond, neki egyáltalán nem valóak a komoly kapcsolatok. Egyébként kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a következő rész.
2016. július 25. 21:05
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Úristen, nagyon várom
Amúgy meg, emberek! Én sem szeretem az Ezria párost, sőt... Viszont Aria sajna biztos hogy igent fog mondani, ugyanis beharangozták, hogy lesz egy esküvő
ennek ellenére, nagyon várom már
Amúgy meg, emberek! Én sem szeretem az Ezria párost, sőt... Viszont Aria sajna biztos hogy igent fog mondani, ugyanis beharangozták, hogy lesz egy esküvő
2016. július 25. 22:27
|
|
mikaelahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 257820 offline
|
Szerintem ez az évad ezerszer jobb, az előző kettőnél. Ezriának nagyon örülök. Ízlések és pofonok, de szerintem jobb párost alkotnak mint mondjuk Caleb és Hanna. Nincs velük sem semmi bajom, de én valahogy nem látom bennük azt amit mások.
Ahogy említettem, nekem sokkal jobban tetszik ez az évad, az előző kettőnél - talán még a negyedik volt amelyiket szerettem, bár ott is voltak unalmasabb részek -, a történetet végre valahára felpörgették egy kicsit, az egyetlen ami zavar ez az egész Caleb/Hanna/Spencer szerelmi háromszög, tök nonszensz az egész. Lehet, hogy Spencer szereti Calebet, ezt nem tagadom, de Caleb úgy nézem megvan nélküle is. A Sabrina/Emily-dolog meg végképp iszonyatos, semmi kémia nincs köztük, valamint Sabrina folyamatosan besértődik és kicsit már unalmas, hogy Em minden részben bocsánatért könyörög. Van egy olyan érzésem, hogy a csaj csak úgy felszívódik majd, mint Talia és akkor úgy lesz majd Emison a végén. Sajnos, a halálra Toby a legesélyesebb, bár én azért kételkedem hogy megmerik tenni ezt a lépést, de azért nem tartom kizártnak. Bár én Sara Harvey halálának tudnék "örülni", hiszen semmi értelme a karakterének és már végre megmagyarázhatnák hogy miért tette fel a szerencsétlen a fél tinédzser korát, idegen lányok kínozására.
Ahogy említettem, nekem sokkal jobban tetszik ez az évad, az előző kettőnél - talán még a negyedik volt amelyiket szerettem, bár ott is voltak unalmasabb részek -, a történetet végre valahára felpörgették egy kicsit, az egyetlen ami zavar ez az egész Caleb/Hanna/Spencer szerelmi háromszög, tök nonszensz az egész. Lehet, hogy Spencer szereti Calebet, ezt nem tagadom, de Caleb úgy nézem megvan nélküle is. A Sabrina/Emily-dolog meg végképp iszonyatos, semmi kémia nincs köztük, valamint Sabrina folyamatosan besértődik és kicsit már unalmas, hogy Em minden részben bocsánatért könyörög. Van egy olyan érzésem, hogy a csaj csak úgy felszívódik majd, mint Talia és akkor úgy lesz majd Emison a végén. Sajnos, a halálra Toby a legesélyesebb, bár én azért kételkedem hogy megmerik tenni ezt a lépést, de azért nem tartom kizártnak. Bár én Sara Harvey halálának tudnék "örülni", hiszen semmi értelme a karakterének és már végre megmagyarázhatnák hogy miért tette fel a szerencsétlen a fél tinédzser korát, idegen lányok kínozására.
2016. július 25. 23:05
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
Szerintem is klasszul felpörögtek az események, ami nagyon jó, végre újra van tempója a cselekménynek, az évad pont annyira ígérkezik jónak, mint amennyire a nyitó epizód rossz volt (szerintem), viszont a szerelmi háromszöget tényleg kihagyhatnák az egészből, mert már rohadtul idegesít ez a kavarás. :| Végre kezd megint izgalmassá válni a sorozat, és a lányokon is kevesebb smink van! Hajrá!
2016. július 26. 12:40
Végre egy évad, amelynek szinte minden részében történik valami izgalmas! Kíváncsi vagyok ki lesz az újabb halott és Jenna titkára is. Már várom!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.