Repülőteret neveznek el Cristiano Ronaldóról
2016. július 26. 10:57
Ez azért tulzás!Szerintem más sokkal jobban megérdemelné...
2016. július 26. 11:47
|
|
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline
|
Draga mysticroden nem akarok belefolyni a vitaba oke h jotekonykodik de nem eleget szamtalan olyan gyerek vagy ember van aki utcara kerul vagy a szulei meghaltak de Ronaldo ilyenkor hol van jahh tudom a mereg draga kocsijaval furikazik oke azt csinal a penzevel mindenki amit akar de ha repteret akarnak rola elnevezzni akk ezt is kell nezzni azt alairom nagyon szep dolog volt tole .... De ha mas sztart kernek erre o is kifizette volna de ez tenleg nagyon szep volt tole DE vannak olyan emberek akik PL.: emberek eletet menttenek meg nap -mint nap vagy a tudosok olyan felfedezest fedeznek fel ami az egesz emberiseg jovojet megvaltoztatja es mielott meg irnatok h Ronaldo is megmentette annak a gyereknek az eletet kb ugy 45% -ban igen o mentette meg DE a maik 55%-ban viszont az ORVOS mert ott lehet mar a penz ha nincs orvos.....JAHH es igen nem dolgozott eletbe egy kesevesett se mert azt nem nevezznem olyan keservesnek h 90 percig ott szaladgal a labda utan de ettol fuggetlenul hatatalmas penzt lekaszal mig egy orvos magyarorszagon olyan 200ezer forintott es ezek az emberek eleteket mentenek de hath ugye a foci szorakoztato ertem en ...es ezert keresnek tobbet mint egy orvos .. Ez marhasag ..Jah es Ronaldo szereti a focit tudomasom szerint szvl nem olyan keserves ..MIG masik a belet is kidolgozzak h a csaladjanak legyen mit ennie kokemeny fizikai munka .... De ertem en Ronaldo jobban megerdemli mint pl:egy orvos tuzoltos , tudos , ..(jah es kepzeld hath nem vagyok 5-os nyelvtanbol de nem is lakunk magyarorszagon szvl sztm ez ahoz kepest eleg jo ....h 6 ves voltam h kulfoldre koltozztunk szvl nem vaok 5-os nyelvtanbol de m1 ..)
2016. július 26. 11:48
|
|
avonsvoidvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.23. Hozzászólás: 238 Csatolások: 2 Azonosító: 256574 offline
|
mi a tulzas? o a vilag legjobb focistaja, es egy remek peldakep a gyerekek szamara. Most azert, mert, hogy o egy kicsit bekepzelt nem erdemli meg? Van mire bekepzeltnek lennie dragaim.. van mire
2016. július 26. 11:52
|
|
avonsvoidvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.23. Hozzászólás: 238 Csatolások: 2 Azonosító: 256574 offline
|
CR7 egy remek ember, allandoan jotekonykodik. Mindig mindenki csak a rosszat hireszteli rola.. na es mi van Messivel? ot nem szidjatok, hogy adocsalo? mert o szereny?
2016. július 26. 14:27
Tudod arlene ez mind szép és jó. De ha nem tetszik hogy ennyien szeretik és ennyien példaképként tekintenek rá akkor miért nyitottad meg a cikket? Ha nem szereted Ronaldonak a körbe rajongását akkor azt tartsd meg magadnak. (bocsi a kifejezésért nem tudtam rá jobbat/szebbet mondani) Köszönöm!
2016. július 26. 20:48
|
|
arleneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 96 Csatolások: 5 Azonosító: 256997 offline
|
Idézet (moonlightbae02 @ 2016.07.26. 14:27)
Tudod arlene ez mind szép és jó. De ha nem tetszik hogy ennyien szeretik és ennyien példaképként tekintenek rá akkor miért nyitottad meg a cikket? Ha nem szereted Ronaldonak a körbe rajongását akkor azt tartsd meg magadnak. (bocsi a kifejezésért nem tudtam rá jobbat/szebbet mondani) Köszönöm!
Éppen az ilyen mentalitással vannak gondjaim, de akkor elárulom, miért kattintottam ide. Egy rém alapvető és egyszerű ösztönös indíttatásból, a kíváncsiság miatt. Mindig keresem a miért-et, ebben a kontextusban, hogy miért neveztek el erről a jómadárról egy repteret. Ne haragudj, ha bánt téged, de szeretek utánajárni a dolgoknak, tágítani az ismereteim, még ilyen téren is. Amennyiben ez pedig ugye megtörténik és végigolvasom a cikket, valószínű véleményem is lesz a dologról. Hozzá kell szoknod, hogy az élet számos területén fognak ütközni a vélemények és amennyiben szeretnéd fejleszteni a kritikai gondolkodásmódodat, akkor még keresned is kéne ezeket a helyzeteket, hogy vajon meg tudod-e védeni az igazad. Én nem (sem?) vagyok soha elvakult rajongó, észre kell venni a botlásaikat kedvenceinknek, és azt, ha hibáznak egy nagyot. Ugyanúgy emberek, ezért nehezményezem Ronaldo piedesztálra emelését. (Pedig nem is őt hibáztattam, ha újraolvasod az előző hozzászólásom.)
2016. július 30. 12:58
Idézet (arlene @ 2016.07.25. 11:44)
Az istenítésnek is vannak határai.. Azért vegyük már észre, hogy ez az ember 90 percen keresztül kerget egy labdát, amivel néha eltalálja a hálót, míg mások emberéleteket mentenek, vagy világmértékű tudományos felfedezéseket tesznek. Értem én, jó a foci, de azért repteret meg szállodát elkeresztelni egy focistáról (úgy, hogy még ráadásképp él..). 
Ott a pont!
Igenis túlzás, hogy repülőteret nevezzenek el róla. Igen, jótékonykodik, igen, szereti azt, amit csinál, de nem értem, miért is érdemelné meg ezt. Megértem, hogy világhírű, jó a fociban, de nem érdemli meg. Saját vélemény.
Idézet (moonlightbae02 @ 2016.07.26. 14:27)
Nem kötekedésnek szánom, de szerintem mindenkinek lehet véleménye. Ha fociról van szó, Ronaldo a csapból folyik szinte, szóval aki ismeri őt, bárki mondhat róla véleményt, elvégre abban, amit mondott, semmi rossz nem volt, semmi oka nincs arra, hogy magában tartsa. Ennyi.
2016. augusztus 21. 22:07
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Hát akinek igazán bejött az élet.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: