Cristiano Ronaldo napjaink egyik leghíresebb focistája, aki nemcsak a sportban ügyes, de üzletemberként is megállja a helyét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Repülőteret neveznek el Cristiano Ronaldóról
2016. július 25. 08:18
2016. július 25. 08:41
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Ú he!!! Szerintem,amikor a meccs közben megsérült,nem csak a lábát,hanem a fejét is beüthette szegényke.
2016. július 25. 09:02
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
De legalább nem egy újabb luxuskocsi...
haladás
2016. július 25. 11:44
|
|
arleneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 96 Csatolások: 5 Azonosító: 256997 offline
|
Az istenítésnek is vannak határai.. Azért vegyük már észre, hogy ez az ember 90 percen keresztül kerget egy labdát, amivel néha eltalálja a hálót, míg mások emberéleteket mentenek, vagy világmértékű tudományos felfedezéseket tesznek. Értem én, jó a foci, de azért repteret meg szállodát elkeresztelni egy focistáról (úgy, hogy még ráadásképp él..).
2016. július 25. 12:09
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Semmi olyat nem tett az emberiségért, hogy repülőteret nevezzenek el róla. Jó persze, aláírom, hogy nagylelkű, és hogy sok pénzt adományoz, de ezt azért már ne már. Arlene egyetértek.
2016. július 25. 12:20
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Vannak nála sokkal tehetségesebb sztárok és azok nem kapnak ilyen elismeréseket... Jó az igaz hogy Christiano a maga köreiben híres meg tehetséges de ez sztem kicsit sokk!
2016. július 25. 14:19
|
|
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline
|
Mit adodott a tarsadalomnak Rolaldo oke alairom megnyertek az eb-t de ott is a donto volt az egyetlen meccs amit nyertek .... Na m1 nem ide tartozik .....Oke jotekonykodik ... De nem eleget ... Pl.: Selena Gomez o a legfiatalabb unicef nagykovet megsem neveznek el rola sm-t ...De akk is nem egy ien emberol kene elnevezzni egy repulo teret hanem pl.: egy tudosrol , vagy zene szerzorol .... Vagy esetleg annak az orszagnak a szentjerol (am nem vaok oan nagy hivo de ez megis idegesito
) De haddjuk Ronaldo annyi mindent elert mar (eletebe egy keserveset meg soha nem dolgozott ) es emmelett az emberisegnek is annyi mindent feladozott h huuuuu ........
2016. július 25. 18:12
Tisztelem, amit csinál, tényleg .. De ez azért már túlzás. Oké, jó szíve van meg jól tud focizni ( nem azt mondom, hogy a legjobb), de akkor is .. ez egy kicsikét szánalmas, hogy róla neveznek el egy repülőteret.
2016. július 25. 21:19
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Idézet (Sütikexdd @ 2016.07.25. 14:19)
Mit adodott a tarsadalomnak Rolaldo oke alairom megnyertek az eb-t de ott is a donto volt az egyetlen meccs amit nyertek .... Na m1 nem ide tartozik .....Oke jotekonykodik ... De nem eleget ... Pl.: Selena Gomez o a legfiatalabb unicef nagykovet megsem neveznek el rola sm-t ...De akk is nem egy ien emberol kene elnevezzni egy repulo teret hanem pl.: egy tudosrol , vagy zene szerzorol .... Vagy esetleg annak az orszagnak a szentjerol (am nem vaok oan nagy hivo de ez megis idegesito
) De haddjuk Ronaldo annyi mindent elert mar (eletebe egy keserveset meg soha nem dolgozott ) es emmelett az emberisegnek is annyi mindent feladozott h huuuuu ........
Uristen, hol is kezdjem. Nem tudom hány éves lehetsz, de biztos vagyok benne, hogy nem vagy ötös nyelvtanból. Szóval, mielőtt kommentet írsz, győződj meg arról, hogy nem írsz-e hülyeséget. Azt írod nem eleget, meg nem jótékonykodik annyit, mint a drág Selenacska. Ugye tisztában vagy azzal, hogy ez nem igaz? Olvastad már, hogy egyszer egy rákos kisfiú anyja elkérte Ronaldotol a mezét, hogy eledhassák a neten, hogy kifizethessék a műtétet. Nos képzeld el, Ronaldo nem csak a mezét, hanem a teljes műtét árát is elküldte a családnak. És még egy csomó ilyen példa van, csak utána kéne olvasni
És a második dolog: azt írod, hogy soha nem dolgozott semmit. XDD vicces vagy. Értem, szóval gondolod, hogy neki nem az a munkája. Ha nem munka amit ő csinál, áruld már el, hogy mi
És nem, nem vagyok oltári nagy rajongója Ronaldonak, nekem se a szivem csücske, de ilyen butaságokat ne írjunk már emberek
2016. július 25. 21:35
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Viszont emellett én is túlzásnak tartom a repülőteret...
2016. július 26. 09:13
Ez most azoknak szól akik nem szeretik Ronaldot. Tudjátok sokkal többet letett az asztalra mint bármelyik ember, hatalmas áldozatokat hozott azért amije van. Isten neki is adott egy dologból ez a dolog a tehetség, lehet nem szeretitek és az is lehet hogy nem szimpatikus nektek de könyörgöm, TI mikor fogjátok ugyan azt megcsinálni mint Ő? Mindig jótékonykodik. Amikor tud akkor találkozik a rajongóival. Imádja a fiát és lehet hogy sok pénze van de a pénz mögött rengeteg szenvedés áll! Szerintem igen is megérdemli hogy róla nevezzenek el egy repülőteret, szerintem ennél sokkal többet is megérdemel!
2016. július 26. 09:18
Egyébként azt meg remélem tudjátok hogy miért a Madeirai repülőteret nevezték el róla. Azért mert ott született és 12 évesen egyedül elment a fővárosba egyedül a szülei pedig ott maradtak Madeirán.
2016. július 26. 10:12
|
|
arleneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 96 Csatolások: 5 Azonosító: 256997 offline
|
Idézet (moonlightbae02 @ 2016.07.26. 09:13)
Ez most azoknak szól akik nem szeretik Ronaldot. Tudjátok sokkal többet letett az asztalra mint bármelyik ember, hatalmas áldozatokat hozott azért amije van. Isten neki is adott egy dologból ez a dolog a tehetség, lehet nem szeretitek és az is lehet hogy nem szimpatikus nektek de könyörgöm, TI mikor fogjátok ugyan azt megcsinálni mint Ő? Mindig jótékonykodik. Amikor tud akkor találkozik a rajongóival. Imádja a fiát és lehet hogy sok pénze van de a pénz mögött rengeteg szenvedés áll! Szerintem igen is megérdemli hogy róla nevezzenek el egy repülőteret, szerintem ennél sokkal többet is megérdemel!
Meglehet, hogy a hozzászólásom szűk látókörűnek tűnt, de akkor most kifejtem jobban. Nekem az alapvető mentalitással van bajom. Amennyiben ugye elfogadom és megértem, hogy ez a munkája, akkor miért nem tapsolnak emberek százai / ezrei egy sebésznek egy sikeres szívtranszplantáció után? Neki is ez a munkája, és míg Ronaldo-t egy stadionjai ember ünnepli, addig az orvosok többnyire alulfizetett hétköznapi emberek, akiket jó ha a barátai és/vagy a párja megdicsér. Ugyanez a helyzet az ápolónőkkel, a tudósokkal, a mérnökökkel, vagy egy mezei rendszergazdával, aki egy multimilliomos cég informatikai részlegét tartja kézben nap, mint nap. Nekem az elismerés mértékével van gondom, a túlzott imádattal. Példának okáért Bill Gates tartja minden idők legnagyobb adományozásának rekordját (10 milliárd dollárt (!!!) adományozott a fejlődő országoknak életmentő vakcinák formájában) és erről nem volt hangos a sajtó. Én is csak nem rég olvastam róla, mert kíváncsi voltam rá. Pedig azért ő is elég sok mindent letett az asztalra, még ha ugye pár dolgot el is csent Jobs bácsitól a kezdeteknél. Éppen ezért szeretném tisztázni, nem utálom Ronaldo-t, számomra az őt övező őrület unszimpatikus, és az alapvető mentalitás, hogy ez a munkája és mennyire tehetséges. Hát én nem véletlenül tapsolok az egyetemen előadások után, mert egy professzor munkáját milliószor inkább elismerem, mert szerintem több nyoma marad a munkásságának, mint Ronaldo-nak.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: