Starity

Repülőteret neveznek el Cristiano Ronaldóról

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. július 25. 08:18 #1
- törölt felhasználó -    
Cristiano Ronaldo napjaink egyik leghíresebb focistája, aki nemcsak a sportban ügyes, de üzletemberként is megállja a helyét.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. július 25. 08:22 #2
Coreline
Coreline
» FETISH «

Státusz
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2240
Csatolások: 0
Azonosító: 256979
XXXDDD Ez sem tudja már hogy mit csináljon magával..smileeee.gif
2016. július 25. 08:23 #3
- törölt felhasználó -    
Coreline igazad van! XDXDXD
2016. július 25. 08:41 #4
Astronomergirl.
Astronomergirl.

Státusz| Todavía duelen los recuerdos |
Hozzászólás: 4130
Csatolások: 1568
Azonosító: 255584
Ú he!!! Szerintem,amikor a meccs közben megsérült,nem csak a lábát,hanem a fejét is beüthette szegényke. rohog.gif
2016. július 25. 09:02 #5
Tamcsy2001
Tamcsy2001

StátuszJelenleg tök üres a fejem :P tetszik ez az érzés ^ ^
Hozzászólás: 587
Azonosító: 255514
De legalább nem egy újabb luxuskocsi...biggrin.gif haladás
2016. július 25. 09:09 #6
- törölt felhasználó -    
Remek.. smileeee.gif
2016. július 25. 10:04 #7
Dia28
Dia28
Hozzászólás: 566
Azonosító: 248868
Megerdelmi smileeee.gif imadom ezt az embert <3
2016. július 25. 11:31 #8
Dóra119
Dóra119
*Los Angeles*

StátuszRelax...
Hozzászólás: 2156
Csatolások: 17
Azonosító: 232436
Valami jobbat is csinálhatnának...
2016. július 25. 11:44 #9
arlene
arlene
új tag

StátuszThe mind is everything. What you think you become.
Hozzászólás: 96
Csatolások: 5
Azonosító: 256997
Az istenítésnek is vannak határai.. Azért vegyük már észre, hogy ez az ember 90 percen keresztül kerget egy labdát, amivel néha eltalálja a hálót, míg mások emberéleteket mentenek, vagy világmértékű tudományos felfedezéseket tesznek. Értem én, jó a foci, de azért repteret meg szállodát elkeresztelni egy focistáról (úgy, hogy még ráadásképp él..). nea.gif
2016. július 25. 12:09 #10
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Semmi olyat nem tett az emberiségért, hogy repülőteret nevezzenek el róla. Jó persze, aláírom, hogy nagylelkű, és hogy sok pénzt adományoz, de ezt azért már ne már. Arlene egyetértek. meghajolo.gif
2016. július 25. 12:20 #11
BLulu88
BLulu88
Cikk író

StátuszTalk behind my back but when they see me it's respect though...
Hozzászólás: 2172
Azonosító: 242008
Vannak nála sokkal tehetségesebb sztárok és azok nem kapnak ilyen elismeréseket... Jó az igaz hogy Christiano a maga köreiben híres meg tehetséges de ez sztem kicsit sokk!
2016. július 25. 14:19 #12
Sütikexdd
Sütikexdd
visszatérő vendég

StátuszMerj elni meghalni barki tud
Hozzászólás: 417
Azonosító: 255101
Mit adodott a tarsadalomnak Rolaldo oke alairom megnyertek az eb-t de ott is a donto volt az egyetlen meccs amit nyertek .... Na m1 nem ide tartozik .....Oke jotekonykodik ... De nem eleget ... Pl.: Selena Gomez o a legfiatalabb unicef nagykovet megsem neveznek el rola sm-t ...De akk is nem egy ien emberol kene elnevezzni egy repulo teret hanem pl.: egy tudosrol , vagy zene szerzorol .... Vagy esetleg annak az orszagnak a szentjerol (am nem vaok oan nagy hivo de ez megis idegesito biggrin.gif ) De haddjuk Ronaldo annyi mindent elert mar (eletebe egy keserveset meg soha nem dolgozott ) es emmelett az emberisegnek is annyi mindent feladozott h huuuuu ........
2016. július 25. 15:18 #13
- törölt felhasználó -    
Arlene egyetértek veled..
2016. július 25. 18:12 #14
- törölt felhasználó -    
Tisztelem, amit csinál, tényleg .. De ez azért már túlzás. Oké, jó szíve van meg jól tud focizni ( nem azt mondom, hogy a legjobb), de akkor is .. ez egy kicsikét szánalmas, hogy róla neveznek el egy repülőteret.
2016. július 25. 21:19 #15
Mysticroden
Mysticroden
Mrs. Wood

StátuszYou'll never be alone, I'll be with you from dusk till dawn
Hozzászólás: 1276
Csatolások: 131
Azonosító: 253224
Idézet (Sütikexdd @ 2016.07.25. 14:19)
Mit adodott a tarsadalomnak Rolaldo oke alairom megnyertek az eb-t de ott is a donto volt az egyetlen meccs amit nyertek .... Na m1 nem ide tartozik .....Oke jotekonykodik ... De nem eleget ... Pl.: Selena Gomez o a legfiatalabb unicef nagykovet megsem neveznek el rola sm-t ...De akk is nem egy ien emberol kene elnevezzni egy repulo teret hanem pl.: egy tudosrol , vagy zene szerzorol .... Vagy esetleg annak az orszagnak a szentjerol (am nem vaok oan nagy hivo de ez megis idegesito biggrin.gif ) De haddjuk Ronaldo annyi mindent elert mar (eletebe egy keserveset meg soha nem dolgozott ) es emmelett az emberisegnek is annyi mindent feladozott h huuuuu ........

Uristen, hol is kezdjem. Nem tudom hány éves lehetsz, de biztos vagyok benne, hogy nem vagy ötös nyelvtanból. Szóval, mielőtt kommentet írsz, győződj meg arról, hogy nem írsz-e hülyeséget. Azt írod nem eleget, meg nem jótékonykodik annyit, mint a drág Selenacska. Ugye tisztában vagy azzal, hogy ez nem igaz? Olvastad már, hogy egyszer egy rákos kisfiú anyja elkérte Ronaldotol a mezét, hogy eledhassák a neten, hogy kifizethessék a műtétet. Nos képzeld el, Ronaldo nem csak a mezét, hanem a teljes műtét árát is elküldte a családnak. És még egy csomó ilyen példa van, csak utána kéne olvasni smileeee.gif
És a második dolog: azt írod, hogy soha nem dolgozott semmit. XDD vicces vagy. Értem, szóval gondolod, hogy neki nem az a munkája. Ha nem munka amit ő csinál, áruld már el, hogy mi smileeee.gif
És nem, nem vagyok oltári nagy rajongója Ronaldonak, nekem se a szivem csücske, de ilyen butaságokat ne írjunk már emberek
2016. július 25. 21:35 #16
Mysticroden
Mysticroden
Mrs. Wood

StátuszYou'll never be alone, I'll be with you from dusk till dawn
Hozzászólás: 1276
Csatolások: 131
Azonosító: 253224
Viszont emellett én is túlzásnak tartom a repülőteret...
2016. július 26. 07:29 #17
Girl23
Girl23

Státusz...
Hozzászólás: 754
Azonosító: 240285
Na jó, Christiano már így is eléggé el van telve magától, nem kell még jobban növelni ezt!
2016. július 26. 09:13 #18
- törölt felhasználó -    
Ez most azoknak szól akik nem szeretik Ronaldot. Tudjátok sokkal többet letett az asztalra mint bármelyik ember, hatalmas áldozatokat hozott azért amije van. Isten neki is adott egy dologból ez a dolog a tehetség, lehet nem szeretitek és az is lehet hogy nem szimpatikus nektek de könyörgöm, TI mikor fogjátok ugyan azt megcsinálni mint Ő? Mindig jótékonykodik. Amikor tud akkor találkozik a rajongóival. Imádja a fiát és lehet hogy sok pénze van de a pénz mögött rengeteg szenvedés áll! Szerintem igen is megérdemli hogy róla nevezzenek el egy repülőteret, szerintem ennél sokkal többet is megérdemel!
2016. július 26. 09:18 #19
- törölt felhasználó -    
Egyébként azt meg remélem tudjátok hogy miért a Madeirai repülőteret nevezték el róla. Azért mert ott született és 12 évesen egyedül elment a fővárosba egyedül a szülei pedig ott maradtak Madeirán.
2016. július 26. 10:12 #20
arlene
arlene
új tag

StátuszThe mind is everything. What you think you become.
Hozzászólás: 96
Csatolások: 5
Azonosító: 256997
Idézet (moonlightbae02 @ 2016.07.26. 09:13)
Ez most azoknak szól akik nem szeretik Ronaldot. Tudjátok sokkal többet letett az asztalra mint bármelyik ember, hatalmas áldozatokat hozott azért amije van. Isten neki is adott egy dologból ez a dolog a tehetség, lehet nem szeretitek és az is lehet hogy nem szimpatikus nektek de könyörgöm, TI mikor fogjátok ugyan azt megcsinálni mint Ő? Mindig jótékonykodik. Amikor tud akkor találkozik a rajongóival. Imádja a fiát és lehet hogy sok pénze van de a pénz mögött rengeteg szenvedés áll! Szerintem igen is megérdemli hogy róla nevezzenek el egy repülőteret, szerintem ennél sokkal többet is megérdemel!

Meglehet, hogy a hozzászólásom szűk látókörűnek tűnt, de akkor most kifejtem jobban. Nekem az alapvető mentalitással van bajom. Amennyiben ugye elfogadom és megértem, hogy ez a munkája, akkor miért nem tapsolnak emberek százai / ezrei egy sebésznek egy sikeres szívtranszplantáció után? Neki is ez a munkája, és míg Ronaldo-t egy stadionjai ember ünnepli, addig az orvosok többnyire alulfizetett hétköznapi emberek, akiket jó ha a barátai és/vagy a párja megdicsér. Ugyanez a helyzet az ápolónőkkel, a tudósokkal, a mérnökökkel, vagy egy mezei rendszergazdával, aki egy multimilliomos cég informatikai részlegét tartja kézben nap, mint nap. Nekem az elismerés mértékével van gondom, a túlzott imádattal. Példának okáért Bill Gates tartja minden idők legnagyobb adományozásának rekordját (10 milliárd dollárt (!!!) adományozott a fejlődő országoknak életmentő vakcinák formájában) és erről nem volt hangos a sajtó. Én is csak nem rég olvastam róla, mert kíváncsi voltam rá. Pedig azért ő is elég sok mindent letett az asztalra, még ha ugye pár dolgot el is csent Jobs bácsitól a kezdeteknél. Éppen ezért szeretném tisztázni, nem utálom Ronaldo-t, számomra az őt övező őrület unszimpatikus, és az alapvető mentalitás, hogy ez a munkája és mennyire tehetséges. Hát én nem véletlenül tapsolok az egyetemen előadások után, mert egy professzor munkáját milliószor inkább elismerem, mert szerintem több nyoma marad a munkásságának, mint Ronaldo-nak.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok