Starity

Star Wars: The Force Unleashed

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2008. április 17. 13:54 #41
Cira
Cira
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1406
Csatolások: 4402
Azonosító: 27501
Hátterek:
beer.gif
2008. április 27. 16:30 #42
Cira
Cira
Xbox 360 Screenshots:
2008. április 28. 09:42 #43
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
blink.gif _nevet.gif Gyönyörû... rohog.gif Remélem, a PC-s verzióba majd pakolnak néhány magasabb felbontású textúrát is. rolleyes.gif
2008. április 28. 20:11 #44
Cira
Cira
Idézet(Necros @ 2008. April 28. - 08:42)
blink.gif  _nevet.gif Gyönyörû... rohog.gif Remélem, a PC-s verzióba majd pakolnak néhány magasabb felbontású textúrát is. rolleyes.gif

Ha egyeltalán lesz PC-s verzió.
De én is remélem hogy ezt a grafikát nem gondolják komolyan, azután hogy már így beharangozták a játékot hogy milyen jó lesz.
Ez kb JK2 szintû grafika mad.gif Én is nagyot néztem amikor megláttam blink.gif
Mind1, egyenlõre reménykedjünk...És az erõ legyen mindnyájunkkal biggrin.gif
2008. április 28. 20:51 #45
Necros
Necros
Cara is my Mistress

Idézet(Cira @ 2008. April 28. - 20:11)
Ha egyeltalán lesz PC-s verzió.

Lesz. Óriási öngól lenne, ha kihagynák a PC platformot. Szerintem legfeljebb 1 éven belül már egérrel is lehet irányítani Darth Vader tanítványát. Sok játéknál így volt, pl.: GoW vagy legutóbb a Mass Effect, mind a kettõrõl lehetett tudni, hogy elõbb-utóbb jön PC-re is. Jöttek/jönnek is, ráadásul szebbek és extra tartalmat is kapunk (ez mondjuk a minimum, elõbbi az erõsebb gép miatt, utóbbi a várakoztatás okán). A GTA4 sem marad sokáig konzol exkluzív, a madarak azt csicsergik, év végén már tolhatjuk. Igaz, pár konzolos biztos háborogni fog (röhej, ami pl. a hivatalos ME fórumon ment biggrin.gif), de egye fene, annyira a fenekükben van néhány kiadó, inkább örüljenek a gagyi, rövid játékaiknak (tisztelet a nagyon kevés kivételnek), meg a valamiért nagyon fontos exkluzív címeknek (érdekes, de én azt szeretem, ha minél több gépre adnak ki egy játékot és nem fosztanak meg bizonyos rétegeket a játékélménytõl...).
Idézet
De én is remélem hogy ezt a grafikát nem gondolják komolyan, azután hogy már így beharangozták a játékot hogy milyen jó lesz.
Ez kb JK2 szintû grafika mad.gif  Én is nagyot néztem amikor megláttam blink.gif

Hát, nem tudom... Elképzelhetõ, hogy ezek a képek csak rosszul sikerültek, korai verzióból származnak, befejezetlen részekbõl vették ki, tehát a marketing csapat cseszte el. Vagy ilyen lesz a konzolos verzió. Remélem, elõbbi, mert az utóbbi hatalmas égés lenne és az eladások is eléggé megéreznék. Mindegy, majd ha lesz rendes ingame videó, akkor meglátjuk, hogy is néz ki valójában.

OFF: Ha már szóba hoztam a GTA4-et, az is vicces, hogy a PC egyik legnagyobb problémájának tartják a kalózkodást. Ehhez képest elég megnézni az egyik legismertebb kalóz oldalt, milyen képpel köszönt. _nevet.gif A tavalyi BioShock vagy Halo 3 esetekrõl nem is beszélve... rolleyes.gif
2008. április 28. 21:11 #46
Cira
Cira
Ha tudsz angolul és kicsit belemélyedsz a hivatalos oldalba( http://www.lucasarts.com/games/theforceunleashed/ ) akkor ott írják hogy a DMM, euphoria és Havok Physics technológiákkal készül a játék amiket csak az új generációs konzolok támogatnak. Mondjuk PS2-re meg PSP-re és még gyengébb konzolokra is kiadják szoval lehet hogy PC-re is, de azok már nem azt a technológiát fogják használni, azaz sz@rabb lesz.

Megmondom õszintén én ilyen esetekben a konzolos verziót szoktam elõnyben részesíteni.
Pl: GTA San Andreas, PS2-õn vittem végig aztán mikor kihozták a PC-s verziót elkezdtem vele játszani de kb 1% után abba is hagytam mert a PS2-es szerintem sokkal jobb volt.
Vagy pl ott van a Devil May Cry is. Azt sem tudom minek hozták ki PC-re.Az a játék arról volt hires hogy hihetetlen nehéz volt végig vinni+ grafikában sem volt egy utolsó.
Erre a PS2-es verzióra nemtom hány évre rá kihoznak egy PC-s verziót ami szinte megszégyenitette a játék nevét.

Nah, kb ez a véleményem smileeee.gif
2008. április 29. 04:28 #47
Necros
Necros
Cara is my Mistress

Idézet(Cira @ 2008. April 28. - 21:11)
Ha tudsz angolul és kicsit belemélyedsz a hivatalos oldalba( http://www.lucasarts.com/games/theforceunleashed/ ) akkor ott írják hogy a DMM, euphoria és Havok Physics technológiákkal készül a játék amiket csak az új generációs konzolok támogatnak. Mondjuk PS2-re meg PSP-re és még gyengébb konzolokra is kiadják szoval lehet hogy PC-re is, de azok már nem azt a technológiát fogják használni, azaz sz@rabb lesz.

Konyítok hozzá valamelyest. smileeee.gif A játékról elég sokat tudok én is, az viszont abszolút nem igaz, amit írsz, hogy csak next-gen konzolokat támogatna. Elég csak azt megemlítenem, hogy mikor elõször demonstrálta a Lukas Arc, hogy mit tud ez a kombinált motor, azt PC-n tették. wink.gif Arról meg el lehet feledkezni, hogy a PS3/X360 jobb, mint egy csúcskategóriás PC, ez egyszerûen butaság. Már csak a DirectX10 miatt is szebb játékok készülhetnek erre a platformra. Azt meg kötve hiszem, hogy PC-re a PS2-es verziót írnák át, az szánalmas lenne.
Az meg semmit nem jelent, hogy azt mondják, "ó, nem lesz ez PC-re, nem dolgozunk rajta, blabla". Ugyanez ment a már korábban említett játékoknál is, aztán mégis kiderült, hogy hoppá, valahogy csak megjelenik PC-re is. A Mass Effectnél például egyértelmû, hogy párhuzamosan dolgoztak a két verzión, csak amíg az X360-as ki nem jött, addig nem volt annyira fókuszban a PC-s, csak utána kezdtek el gõzerõvel dolgozni azon is.

Idézet
Megmondom õszintén én ilyen esetekben a konzolos verziót szoktam elõnyben részesíteni.
Pl: GTA San Andreas, PS2-õn vittem végig aztán mikor kihozták a PC-s verziót elkezdtem vele játszani de kb 1% után abba is hagytam mert a PS2-es szerintem sokkal jobb volt.
Vagy pl ott van a Devil May Cry is. Azt sem tudom minek hozták ki PC-re.Az a játék arról volt hires hogy hihetetlen nehéz volt végig vinni+ grafikában sem volt egy utolsó.
Erre a PS2-es verzióra nemtom hány évre rá kihoznak egy PC-s verziót ami szinte megszégyenitette a játék nevét.

A GTA: SA szerinted tényleg jobban néz ki PS2-n? wtf.gif blink.gif A Devil May Cry-t nem ismerem, elég volt annyi infó róla, ami újságokban láttam, meg a videók, teljesen hidegen hagy. Azt mire érted, hogy nehéz volt végig vinni? A konzolos irányítás miatt vagy csak tényleg olyan nehéz volt? Azt meg nehezemre esik elhinni, hogy a PS2-es verzió szebb lett volna, mint a késõbb megjelent PC-s, ha csak nem volt egy gyenge port.
2008. augusztus 02. 13:40 #48
Cira
Cira
Hivatalos trailer w00t.gif

[youtube=Star Wars: The Force Unleashed Trailer]asvKQOJZXcs[/youtube]
2008. augusztus 05. 15:54 #49
Darfar
Darfar
visszatérő vendég
Hozzászólás: 154
Csatolások: 1532
Azonosító: 68102
Ez nagyon király!!! Muszáj lesz megszereznem ezt a játékot! biggrin.gif
2008. augusztus 05. 16:14 #50
FNorberto
FNorberto
új tag
Hozzászólás: 38
Csatolások: 4
Azonosító: 52558
Sajnálom hogy elszomorítok pár embert,de azért leírom: soha nem fog megjelenni PC-re a mostani álláspont szerint.A fõ ok hogy a 3 motort ami a játék allatt dorombol egy fix hadveres platfomra is nehéz összehangolni,mint amilyen a 360 vagy a PS3.PC-re meg,ahol ezer-meg-ezer variáció van,programozói rémálom.Szóval elég kevés az esélye hogy lesz pc-re.
2008. augusztus 06. 18:27 #51
Necros
Necros
Cara is my Mistress

Idézet(FNorberto @ 2008. August 5. - 16:14)
Sajnálom hogy elszomorítok pár embert,de azért leírom: soha nem fog megjelenni PC-re a mostani álláspont szerint.A fõ ok hogy a 3 motort ami a játék allatt dorombol egy fix hadveres platfomra is nehéz összehangolni,mint amilyen a 360 vagy a PS3.PC-re meg,ahol ezer-meg-ezer variáció van,programozói rémálom.Szóval elég kevés az esélye hogy lesz pc-re.

_nevet.gif Komolyan mondom, engem meg az szomorít el, hogy egyesek el is hiszik ezt a dumát a Lucas Arts-tól. Ha olyan ma már gagyi konzolok mûködésre bírják a játékot, mint a PS2, akkor a PC-nek sem lehet vele semmi baja, egyrészt. Másrészt meg az nevetséges és szánalmas kifogás, hogy ezzel jönnek, "túl nehéz lenne", mikor ott van például a Hell's Highway, amiben szintén elég sok minden dolgozik egyszerre, mégis szépen fog futni PC-ken is. Persze, biztos nincs könnyû dolguk a PC-re is átírni, de azért nem is egy rémálom... A PS3-ra sem olyan egyszerû fejleszteni amúgy, nem egy játék késett emiatt.
Még egyszer mondom, én nagyon meglepõdnék, ha a konzolos megjelenés után fél, maximum 1 évvel késõbb ne jelenne meg PC-re is a játék, ez fõleg (idióta) marketing.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!