Starity

A One Direction tagjai köszönik a támogatást – hat éve alapult meg a banda

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. július 25. 12:00 #61
fanni_györfi
fanni_györfi

StátuszNow you see me, now you don't
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1027
Csatolások: 0
Azonosító: 234293
imádom őket<3 nagyon jó cikk lett smileeee.gif
2016. július 25. 13:14 #62
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó cikk lett ❤❤
2016. július 25. 14:17 #63
xDLovatox
xDLovatox

StátuszLet it be . . : )
Hozzászólás: 727
Azonosító: 181180
Mindig is imádni fogom a One Directint hozzon bármit is az élet!Hihetetlen amit elértek csupán hat év alatt.Belopták magukat a szívembe,azért amilyenek.Egy kis szünet mindenkinek kell és hiszem,hogy mindezek után újjult erővel térnek vissza,hisz ez még csak a kezdet számukra. <3
2016. július 25. 15:29 #64
sandorreka2000
sandorreka2000

StátuszA tánc érzés nélkül csak üres mozdulat az érzés tánc nélkül palackba zártszellem
Hozzászólás: 670
Csatolások: 233
Azonosító: 236388
Én nagyon büszke vagyok a teljesítményükre és persze nagyon szeretném ha nem lenne vége a bandának, de ha nekik így jobb lenne akkor persze meg kell értenünk és az a lényeg hogy jól érezzék magukat ott ahol vannak, és boldogak legyenek smileeee.gif Mindenkinek nagyon sok sikert kívánok a szünetre és a továbbiakban is smileeee.gif Én várom őket vissza!!♥ ♥ ♥ wub.gif wub.gif
2016. július 25. 18:34 #65
kokusz55
kokusz55
új tag

StátuszA szülinapomra kaptam egy biciklit. Nehéz volt irányítani , de én vagyok Harry
Hozzászólás: 34
Azonosító: 249750
Én hiszek hinni is fogom és tudom hogy vissza jönnek!Azért is mert nagyon sok mindent el értek ők a világ LEGJOBB fiú bandája az egy dolog hogy szóló karrierbe kezdenek mert szeretnék ott is ki probálni magukat de vissza jönnek meg ígérték és nem hagynának ott ennyi rajongót ÉS hogy 6 éve el sem hiszem smileeee.gif nagyon sokat változtak nem csak külsőleg és belsőleg de a hangjuk is ami természetesen nem baj biggrin.gif gratulálok és csak így tovább mert még vannak célok amiket el érhetek smileeee.gif És Harry nagyon várom a filmet meg a dalokat smileeee.gif ♥♥♥
2016. július 25. 20:47 #66
Pók Hajni
Pók Hajni
visszatérő vendég

StátuszIf you can Dream it, you can Do it!
Hozzászólás: 487
Azonosító: 253860
Nagyon örülök hogy ennyi ideig együtt volt a banda. smileeee.gif
2016. július 25. 21:24 #67
Mysticroden
Mysticroden
Mrs. Wood

StátuszYou'll never be alone, I'll be with you from dusk till dawn
Hozzászólás: 1276
Csatolások: 131
Azonosító: 253224
Olyan furcsa, hogy már 6 éve alakultak. Imádom őket, és büszke vagyok rájuk. smileeee.gif
2016. július 25. 21:38 #68
Toffify
Toffify
visszatérő vendég

StátuszThe more that you say The less I know
Hozzászólás: 416
Azonosító: 254314
6 év...szóhoz sem jutok. smileeee.gif #6YearsOfOneDirection #ILY ♥
2016. július 25. 21:59 #69
- törölt felhasználó -    
Én remélem, hogy nem oszlanak fel, de őszintén nem tudom kizárni ennek a lehetőségét sem. Már régóta követem őket, és habár már nem annyira intenzíven, mint annak idején, de még mindig figyelemmel kísérem mindegyiküket és hallgatom a zenéiket, az utolsó három albumot főleg. Szerintem a Four és a Made In The AM nagyon ütős lett, de leginkább az utóbbi. Ha laza zenére vágyom, akkor mindenképpen a dalaikat hallgatom, főleg, mert a személyiségük is megnyerő számomra, és össze tudom kötni a hangjukkal.
Zayn kilépése engem nem különösebben lepett meg, ő illett a legkevésbé a bandába, látva a mostani viselkedését, hihetetlen, hogy egyáltalán eddig kibírta ott.
Egyébként úgy látom, hogy jelenleg mindenki a saját dolgával van elfoglalva, és szerintem ha nem is állnak össze, szólóban mindegyikükre lesz kereslet. Harry szóló albumára mindenképp kíváncsi leszek, mert ő áll hozzám legközelebb a bandából, és a hangját is nagyon szeretem, de rajta kívül még úgy gondolom, Liam az, akinek a legkiemelkedőbb a hangja a bandából. De akármilyenek hangilag, biztos, hogy mind a négyük szólóban is sikeres lesz, mert már vannak támogatóik. Igazából felnőttek, és ha sikerül a bandát ezekbe a keretekbe beleszorítani, miután mindegyikük belekóstolt egy másik világba, akkor szerintem még jó esély van rá, hogy tényleg csak egy szünetről van szó, de ha nem, én akkor is figyelni fogom mindegyiküket, és az eddigi albumokat szép emlékekkel hallgatni.
2016. július 29. 23:47 #70
- törölt felhasználó -    
Istenem, milyen sokat változtak cray.gif Miss you 1D heart.gif sad.gif
2016. augusztus 02. 18:44 #71
Nory13
Nory13
visszatérő vendég

StátuszMosolyogj mindenen ha nem mutatod a fájdalmad nem tudnak bántani!
Hozzászólás: 134
Azonosító: 257085
imádom őket, soha nem fogom elfelejteni őket. velük nőttem fel és bár nem találkoztam velük személyesen rengeteget segítettek. A gyermekeimnek biztosan fogok nekik mesélni erről a 4,5 fiúról. Sok sikert kívánok nekik a továbbiakban. Hiányzonak
2016. augusztus 02. 20:34 #72
Ingród16
Ingród16
új tag

StátuszI'm just waiting here...
Hozzászólás: 9
Azonosító: 206221
szerintem mindenki titkon tudta, hogy talán ez lesz a vége smileeee.gif
de úgy érzem, hogy a fandom kitartó, amikor úgy döntenek, összeállnak újra, mi tárt karokkal várjuk őket. biggrin.gif
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok