A One Direction tagjai köszönik a támogatást – hat éve alapult meg a banda
2016. július 25. 12:00
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
imádom őket<3 nagyon jó cikk lett
2016. július 25. 14:17
|
|
xDLovatox |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 727 Csatolások: 0 Azonosító: 181180 offline
|
Mindig is imádni fogom a One Directint hozzon bármit is az élet!Hihetetlen amit elértek csupán hat év alatt.Belopták magukat a szívembe,azért amilyenek.Egy kis szünet mindenkinek kell és hiszem,hogy mindezek után újjult erővel térnek vissza,hisz ez még csak a kezdet számukra. <3
2016. július 25. 15:29
|
|
sandorreka2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.23. Hozzászólás: 670 Csatolások: 233 Azonosító: 236388 offline
|
Én nagyon büszke vagyok a teljesítményükre és persze nagyon szeretném ha nem lenne vége a bandának, de ha nekik így jobb lenne akkor persze meg kell értenünk és az a lényeg hogy jól érezzék magukat ott ahol vannak, és boldogak legyenek
Mindenkinek nagyon sok sikert kívánok a szünetre és a továbbiakban is
Én várom őket vissza!!♥ ♥ ♥
2016. július 25. 18:34
|
kokusz55új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.16. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 249750 offline
|
Én hiszek hinni is fogom és tudom hogy vissza jönnek!Azért is mert nagyon sok mindent el értek ők a világ LEGJOBB fiú bandája az egy dolog hogy szóló karrierbe kezdenek mert szeretnék ott is ki probálni magukat de vissza jönnek meg ígérték és nem hagynának ott ennyi rajongót ÉS hogy 6 éve el sem hiszem
nagyon sokat változtak nem csak külsőleg és belsőleg de a hangjuk is ami természetesen nem baj
gratulálok és csak így tovább mert még vannak célok amiket el érhetek
És Harry nagyon várom a filmet meg a dalokat
♥♥♥
2016. július 25. 21:24
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Olyan furcsa, hogy már 6 éve alakultak. Imádom őket, és büszke vagyok rájuk.
2016. július 25. 21:59
Én remélem, hogy nem oszlanak fel, de őszintén nem tudom kizárni ennek a lehetőségét sem. Már régóta követem őket, és habár már nem annyira intenzíven, mint annak idején, de még mindig figyelemmel kísérem mindegyiküket és hallgatom a zenéiket, az utolsó három albumot főleg. Szerintem a Four és a Made In The AM nagyon ütős lett, de leginkább az utóbbi. Ha laza zenére vágyom, akkor mindenképpen a dalaikat hallgatom, főleg, mert a személyiségük is megnyerő számomra, és össze tudom kötni a hangjukkal.
Zayn kilépése engem nem különösebben lepett meg, ő illett a legkevésbé a bandába, látva a mostani viselkedését, hihetetlen, hogy egyáltalán eddig kibírta ott.
Egyébként úgy látom, hogy jelenleg mindenki a saját dolgával van elfoglalva, és szerintem ha nem is állnak össze, szólóban mindegyikükre lesz kereslet. Harry szóló albumára mindenképp kíváncsi leszek, mert ő áll hozzám legközelebb a bandából, és a hangját is nagyon szeretem, de rajta kívül még úgy gondolom, Liam az, akinek a legkiemelkedőbb a hangja a bandából. De akármilyenek hangilag, biztos, hogy mind a négyük szólóban is sikeres lesz, mert már vannak támogatóik. Igazából felnőttek, és ha sikerül a bandát ezekbe a keretekbe beleszorítani, miután mindegyikük belekóstolt egy másik világba, akkor szerintem még jó esély van rá, hogy tényleg csak egy szünetről van szó, de ha nem, én akkor is figyelni fogom mindegyiküket, és az eddigi albumokat szép emlékekkel hallgatni.
Zayn kilépése engem nem különösebben lepett meg, ő illett a legkevésbé a bandába, látva a mostani viselkedését, hihetetlen, hogy egyáltalán eddig kibírta ott.
Egyébként úgy látom, hogy jelenleg mindenki a saját dolgával van elfoglalva, és szerintem ha nem is állnak össze, szólóban mindegyikükre lesz kereslet. Harry szóló albumára mindenképp kíváncsi leszek, mert ő áll hozzám legközelebb a bandából, és a hangját is nagyon szeretem, de rajta kívül még úgy gondolom, Liam az, akinek a legkiemelkedőbb a hangja a bandából. De akármilyenek hangilag, biztos, hogy mind a négyük szólóban is sikeres lesz, mert már vannak támogatóik. Igazából felnőttek, és ha sikerül a bandát ezekbe a keretekbe beleszorítani, miután mindegyikük belekóstolt egy másik világba, akkor szerintem még jó esély van rá, hogy tényleg csak egy szünetről van szó, de ha nem, én akkor is figyelni fogom mindegyiküket, és az eddigi albumokat szép emlékekkel hallgatni.
2016. augusztus 02. 18:44
|
|
Nory13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.14. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 257085 offline
|
imádom őket, soha nem fogom elfelejteni őket. velük nőttem fel és bár nem találkoztam velük személyesen rengeteget segítettek. A gyermekeimnek biztosan fogok nekik mesélni erről a 4,5 fiúról. Sok sikert kívánok nekik a továbbiakban. Hiányzonak
2016. augusztus 02. 20:34
|
|
Ingród16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 206221 offline
|
szerintem mindenki titkon tudta, hogy talán ez lesz a vége
de úgy érzem, hogy a fandom kitartó, amikor úgy döntenek, összeállnak újra, mi tárt karokkal várjuk őket.
de úgy érzem, hogy a fandom kitartó, amikor úgy döntenek, összeállnak újra, mi tárt karokkal várjuk őket.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: