Starity

Demi Lovato állítja, hogy pár évvel ezelőtt ufót látott

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. július 25. 19:45 #61
cöckilány
cöckilány
új tag

Státusz"Me and fame will never be married"- Sia
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 13
Csatolások: 0
Azonosító: 246329
'– Mit rendeltél legutóbb a netről?

– Egy sellő alakú kezes-lábas takarót.'
WTF?! biggrin.gif
2016. július 25. 21:41 #62
Mysticroden
Mysticroden
Mrs. Wood

StátuszYou'll never be alone, I'll be with you from dusk till dawn
Hozzászólás: 1276
Csatolások: 131
Azonosító: 253224
Olyan vicces, amikor egy cikm alatt mindenki háborúzik egymással biggrin.gif én szkeptikus vagy rádásul nem nagyon birom Demit. És? Most álljon abból a kommentem, hogy amiatt fikázom fél óráig, amit ő állít. Vagy ha esetleg nem szeretitek mint én viszont kéztetést éreztek arra, hogy leírjátok a negatív véleményeteket, nyugodtan, ugyanis nincs meg tiltva. Viszont azt szépen is ki lehet fejezni

És a másik dolog, hogy szerintem tartalmas és érdekes cikk lett, annak ellenére, hogy Demiről szól
2016. július 25. 23:14 #63
- törölt felhasználó -    
Milyen az a sellő alakú kezes-lábas takaró? blink.gif
2016. július 26. 16:49 #64
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mysticroden @ 2016.07.25. 21:41)
Vagy ha esetleg nem szeretitek mint én viszont kéztetést éreztek arra, hogy leírjátok a negatív véleményeteket, nyugodtan, ugyanis nincs meg tiltva. Viszont azt szépen is ki lehet fejezni.

meghajolo.gif
2016. augusztus 02. 17:22 #65
AdriLovatic
AdriLovatic
új tag

Státusz- Stay Strong Forever -
Hozzászólás: 45
Csatolások: 0
Azonosító: 256836
Kicsit későn, de szerintem nem kéne őt bántani mivel szerintem csak viccelődött:3^^ :c A cikk meg nagyon jó lett:)
2016. augusztus 10. 23:33 #66
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Nyílt titok, hogy szerény személyem nem igazán csípi a csajt, de azért ebbe a nyilatkozatába belekötni már több mint nevetséges. rohog.gif Honnan tudjátok egyáltalán, hogy a csaj pontosan mit is látott? Ott voltatok vele, ti is láttátok, tapasztaltátok azt amit ő? Egyébként beírjátok a Youtube keresőbe az "UFO" szót és megannyi vágatlan, valós kézikamerás felvételt találhattok, amiken olyan repülőtárgyak láthatóak az égen, amelyeket a mai napig képtelenek a szakértők azonosítani. Szóval azért ne vagdalkozzunk már olyan kijelentésekkel, hogy tutira nem látott semmit sem. Engem ugye alapvetően megfogott a paleoasztronautika tudománya, így hiszem azt, hogy a múltban biztosan meglátogatták a Földet idegen fejlett civilizációk. Értem én, ha valaki szkeptikus, nem fogadja el ezt a fajta állítást, de ha kicsit is tájékozottak lennétek e témával kapcsolatban, akkor nem ironizáló gúnyos megjegyzéseket hagynátok, hanem elmondanátok, hogy miért gondoljátok azt amit. Speciel abszolút nyitott vagyok erre a vitára, de azaz érzésem, hogy a szájkaratésok inkább csak az ellenvéleményezésre és a kötekedésre mentek rá, nem pedig Demi állításának megcáfolására, így a témában sem vagytok igen jártasak. Igen sokat lehetne vitázni csak a Roswelli incidensről, és legalább tíz érvet fel tudnék sorakoztatni, amivel bebizonyíthatom azt, hogy simán lehetséges az amit a csaj látott.
1 felhasználónak tetszik: Phaedra
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok