Starity

Demi Lovato állítja, hogy pár évvel ezelőtt ufót látott

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. július 24. 11:08 #41
MissTiniStoessel
MissTiniStoessel
smoke & mirrors

Státusz"Your body is looking good tonight, I'm thinking we should cross the line..."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1560
Csatolások: 70
Azonosító: 219904
Emberek, úgy beszéltek, mintha még soha életetekben nem történt volna olyasmi, amit nem tudtatok megmagyarázni. Állítjátok, hogy be volt drogozva, holott fogadni mernék, hogy valamennyien láttatok már szellemnek hitt árnyékot, vagy nálatok is mozdult már meg a függöny huzat nélkül, vagy esetleg hallottatok furcsa hangokat. Ilyenek mindenkivel történnek, függetlenül attól, hogy be van állva vagy sem. Ezt hívják úgy, hogy fantázia.
Ha meg tényleg látta az ufót, akkor egészségére. Nem ő az első aki erről számol be. Ettől nem kell kettyósnak nyilvánítani.
2 felhasználónak tetszik: Astronomergirl., Szandi0820
2016. július 24. 11:15 #42
- törölt felhasználó -    
Miért kell őt cikizni az ufós sztorija miatt, ráadásul pont ilyen gyerekes módon? Igazából meg teljesen mindegy, hogy mit látott... Több mint 100 milliárd galaxis létezik az univerzumban, ezért elképzelhetetlennek tartom, hogy csak a Földön alakult ki élet.
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Phaedra
2016. július 24. 11:32 #43
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Ha bár Demi Lovato eléggé ellenszenves lett az elmúlt hónapokban, szeretem az interjúit olvasni, mert szerintem sok dologban igaza van, és felnőtt módjára tudja elmondani a véleményét. meghajolo.gif

Olyan gyerekesek vagytok bokkod.gif Ha ő azt állítja, hogy ufót látott akkor ez van, ezért nem kéne cikizni senkit ok.gif Én személy szerint hiszek a természetfelettiben ( khm itt nem a vámpírokra meg a vérfarkasokra gondolok) és tudom milyen ha valaki azért néz teljesen hülyének, mert pl. úgy gondolod, hogy léteznek szellemek, vagy esetleg sellők. Nem állítom, hogy ufót látott, mert szerintem nem léteznek ufók, de nem kell őt kinevetni smileeee.gif
2016. július 24. 11:52 #44
- törölt felhasználó -    
Milyen jogon jön bárki ahhoz, hogy lehülyézzen és drogosozzon valakit azért, mert ő hisz valami olyan létezésében, amiben ezeket a szép szavakat használó egyének nem?! Ha fordulna a kocka, és mondjuk ő is kijelentené, hogy márpedig ti vagytok a buták, amiért elhiszitek, hogy az egész univerzumban csak mi emberek élünk, hát hujjaj, rögtön kitörne a harmadik világháború, hogy mégis mit képzel magáról.. Röhejes ez a kettős mérce ami itt folyik. Velem többször előfordul, hogy éjszakánként arra az érzésre ébredek, mintha nem egyedül lennék a szobámban, és köszöntem szépen, teljesen épelméjűnek tartom magam, és tudatmódosítószerekkel sem élek... pardon.gif

Az meg külön megnevettet, hogy ezzel akar címlapokra kerülni. _nevet.gif A média és az emberek figyelméhez még ennyire sem kell megerőltetnie magát. pardon.gif Egyébként csak itt Starityn lett lehozva ezzel a címmel a terjedelmes hosszúságú riport, mivel sejtettem, hogy ígyis-úgyis az ufó szócska fogja megragadni az egészből az itt lévők figyelmét, és lám, igazam lett, mert a mondandója másik 95%-a ignorálva lett. rolleyes.gif
4 felhasználónak tetszik: MissTiniStoessel, Beyla, Szandi0820, Phaedra
2016. július 24. 12:04 #45
Sütikexdd
Sütikexdd
visszatérő vendég

StátuszMerj elni meghalni barki tud
Hozzászólás: 417
Csatolások: 0
Azonosító: 255101
Demi olyan furcsa leanyzo de lehet h en gondolom igy nem toom biggrin.gif
2016. július 24. 12:16 #46
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
Hűtsétek már le magatokat, mond nektek valamit az a szó, hogy szarkazmus? Úgy védtek egy ismeretlent embert, mintha az életetek múlna rajta. Fizet érte legalább?
2016. július 24. 12:30 #47
- törölt felhasználó -    
Érdekes kis interjú lett. Ha ő hisz bennük, hát hisz. Ennyi, emiatt nem kell elítélni.
2016. július 24. 12:49 #48
- törölt felhasználó -    
Idézet (ciel @ 2016.07.24. 12:16)
Hűtsétek már le magatokat, mond nektek valamit az a szó, hogy szarkazmus?

Szarkazmus vagy nem szarkazmus, a drogos megjegyzés mindenhogyan undorító és rosszindulatú volt.

Úgy védtek egy ismeretlent embert, mintha az életetek múlna rajta.

Miért baj, ha védik őt? blink.gif És az miért nem baj, ha sértegetik őt? (Jah, szarkazmus? Akkor nyilván rendben van...)

Fizet érte legalább?

Ez most mi? biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Phaedra
2016. július 24. 13:53 #49
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
Idézet (Geggeg @ 2016.07.24. 12:49)
Szarkazmus vagy nem szarkazmus, a drogos megjegyzés mindenhogyan undorító és rosszindulatú volt.
Miért baj, ha védik őt?  blink.gif  És az miért nem baj, ha sértegetik őt? (Jah, szarkazmus? Akkor nyilván rendben van...)
Ez most mi? biggrin.gif

Régen benne volt a drogozásban, nem? Vagy ez olyan tabutéma, hogy nem lehet felemlegetni, vagy mi? Attól, hogy azóta szenté lett avatva, még megvan a múltja. És ki tudja, hogy most csinálja-e. Senki nem ismeri itt, de egyesek úgy védik, mintha mindent tudnának róla, mert olyan közeli viszonyban vannak vele. De attól, hogy valaki követi a híreket vele kapcsolatban, még ugyanúgy nem ismeri, mint te vagy én, mégis belegázol a lelki világukba, ha ennyi kritika éri.
2016. július 24. 13:59 #50
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12633
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (Szandiii_1992 @ 2016.07.24. 11:52)
Milyen jogon jön bárki ahhoz, hogy lehülyézzen és drogosozzon valakit azért, mert ő hisz valami olyan létezésében, amiben ezeket a szép szavakat használó egyének nem?! Ha fordulna a kocka, és mondjuk ő is kijelentené, hogy márpedig ti vagytok a buták, amiért elhiszitek, hogy az egész univerzumban csak mi emberek élünk, hát hujjaj, rögtön kitörne a harmadik világháború, hogy mégis mit képzel magáról.. Röhejes ez a kettős mérce ami itt folyik. Velem többször előfordul, hogy éjszakánként arra az érzésre ébredek, mintha nem egyedül lennék a szobámban, és köszöntem szépen, teljesen épelméjűnek tartom magam, és tudatmódosítószerekkel sem élek... pardon.gif 
Az meg külön megnevettet, hogy ezzel akar címlapokra kerülni. _nevet.gif A média és az emberek figyelméhez még ennyire sem kell megerőltetnie magát. pardon.gif Egyébként csak itt Starityn lett lehozva ezzel a címmel a terjedelmes hosszúságú riport, mivel sejtettem, hogy ígyis-úgyis az ufó szócska fogja megragadni az egészből az itt lévők figyelmét, és lám, igazam  lett, mert a mondandója másik 95%-a ignorálva lett. rolleyes.gif

Más dolog hinni, sejteni, azt, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban, én sem hiszem, hogy egyedül lennénk, de megint más azt kijelenteni, hogy séta közben pont a feje felett volt egy ufo...

Aki meg azt firtatja, hogy az egész cikkből miért ezen az egy válaszon rugózik mindenki, nos az a cikk és a cikkíró hibája, hogy ezzel akarta 'eladni' az olvasóknak az interjút... Mert ugye, ha a cikk címáben az szerepelt volna, hogy sellő alakú kezes-lábas takarót rendelt utoljára a netről, akkor a cikket olvasva szinte mindenki átsiklott volna az ufó válasz felett, igaz, valószínűleg fele annyian sem olvastákl volna el.

Ilyen ez, valamit valamiért, majd legközelebb átgondolják mi legyen a címe. Eladni egy interjút vagy közröhej tárgyává tenni az inetjúalanyt, ezt kellett volna mérlegelni.
2016. július 24. 14:10 #51
- törölt felhasználó -    
Idézet (_ToTo_ @ 2016.07.24. 13:59)
Más dolog hinni, sejteni, azt, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban, én sem hiszem, hogy egyedül lennénk, de megint más azt kijelenteni, hogy séta közben pont a feje felett volt egy ufo...

Ennyi. Ez a lényeg. Senki nem ítél el senkit azért, mert azt mondja, hogy hiszi vagy sejti, hogy nem vagyunk egyedül. Én is ezen a véleményen vagyok, hiszen te jó ég, pici porszemek a Föld az egész univerzumhoz képest.
De az, hogy valaki, azt mondja, hogy ő látta, de semmi bizonyíték nincs róla. Hát persze hogy telibe röhögi őt az ember. _nevet.gif Biztos nem két másodpercig volt az Égen az a valami -már ha egyáltalán ott volt-, szóval simán lefotózhatta/levideózhatta volna. Kétlem, hogy telefon nélkül közlekedett volna... Pont ő? Na meg neki ne lett volna fotózós/videózós telefonja?

Idézet
Aki meg azt firtatja, hogy az egész cikkből miért ezen az egy válaszon rugózik mindenki, nos az a cikk és a cikkíró hibája, hogy ezzel akarta 'eladni' az olvasóknak az interjút.

Itt viszont kicsit megvédeném a cikk íróját, mert nem biztos hogy ő adta a címet. Én három cikket küldtem be eddig, kettő lett teljesen átnevezve, egy pedig talán meghagyva. Ez kicsit a cikkmoderátor(ok) hibája, aki(k) csak úgy át meri(k) nevezi valaki cikkjét. Mondjuk lehet ennek az szerző adta a címét, akkor persze az ő hibája. De lehet nem. Nem tudom. unsure.gif
2016. július 24. 14:29 #52
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Idézet (ciel @ 2016.07.24. 02:08)
– Miben hiszel?
– A földönkívüliekben! Láttam már ufót. Néhány évvel ezelőtt. Az utcán sétáltam, felnéztem, és olyan volt, mintha egy féreglyuk lenne az égen. Változott a formája, és folyamatosan mozgott.
Azt hittem már nem drogozik.

Akármennyire is véditek Demit, ez azért akkor is üt. rohog.gif
Viccet félretéve, senkinek sem kéne papolnia senkinek, ki szereti Demit, ki nem, ki hisz a földönkívüliekben, ki nem. Hagyunk már az embereknek döntési lehetőséget pls. dry.gif
2016. július 24. 14:47 #53
- törölt felhasználó -    
Hűtsétek már le magatokat, mond nektek valamit az a szó, hogy szarkazmus? Úgy védtek egy ismeretlent embert, mintha az életetek múlna rajta. Fizet érte legalább?

Lehet, hogy te éppenséggel szarkazmust használtál - ő is szokott saját magán poénkodni ebben a témában - de kapásból több embert is megtudnék nevezni, aki viszont nem. És hogyha valakit ismeretlenül ki lehet nyilvánítani zizinek, és klinikai esetnek, akkor ugyanúgy meg is lehet védeni, anélkül, hogy azt kellene feltételezni, hogy az életünk múlik rajta. rolleyes.gif

Idézet (_ToTo_ @ 2016.07.24. 13:59)
Mert ugye, ha a cikk címáben az szerepelt volna, hogy sellő alakú kezes-lábas takarót rendelt utoljára a netről, akkor a cikket olvasva szinte mindenki átsiklott volna az ufó válasz felett, igaz, valószínűleg fele annyian sem olvastákl volna el.

Aha, igen, mert arról vagyunk híresek mi emberek. _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2016. július 24. 15:02 #54
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nykyh18 @ 2016.07.23. 19:28)
Bírom hogy az utálók még itt is itt vannak:D minek olvassátok a cikket ha csak annyit akartok tudatni hogy 'utáljátok' meg hogy 'biztos kitalálta'. Itt komolyan mindenki azt hiszi hogy az egész világon csak emberek élnek? Komolyan ilyen naivak vagytok mind? Tisztelet a kivételnek:D. Szerintem ő egy csodálatos ember, aki meg nem szereti az ne jöjjön egy Demivel kapcsolatos cikkhez puffogni

Szerintem akik csak annyit írtak ide hogy "utálom" Demit azok el sem olvasták a cikket, csak látták a címet, hogy azt állítja ufót látott, ééés szidják. Jobb esetben elolvasták az egész ufós választ, de lehet még azt sem tették meg. pardon.gif
2016. július 24. 18:20 #55
CimFam
CimFam

Státusz#ShawnMendesToHungary Kérlek használd ezt a hashtaget minden közösségi oldalon!
Hozzászólás: 517
Azonosító: 256999
Nagyon jó a mottója!<3 Szeretünk Demi!<3 :-* (Az utálkozók meg fogják be!;D
2016. július 24. 20:25 #56
paska
paska
visszatérő vendég
Hozzászólás: 346
Csatolások: 1
Azonosító: 241226
Én miért nem láttam még? ):
2016. július 25. 10:11 #57
Bius2002
Bius2002
visszatérő vendég

Státusz"A világ öngyilkos hajlamú. Hiába mentjük meg, újra felköti magát."
Hozzászólás: 144
Azonosító: 238037
Én még csak álmomban láttam ufo-t...biggrin.gif
2016. július 25. 14:38 #58
bestgirlever
bestgirlever
visszatérő vendég

StátuszMy current situation is not my final destination.
Hozzászólás: 456
Azonosító: 256897
Ez nagyon jó lett! smileeee.gif
2016. július 25. 14:38 #59
gvilcsi
gvilcsi
Lovatics
Hozzászólás: 1354
Csatolások: 36
Azonosító: 113068
Jó cikk lett!! smileeee.gif biggrin.gif
2016. július 25. 18:18 #60
kokusz55
kokusz55
új tag

StátuszA szülinapomra kaptam egy biciklit. Nehéz volt irányítani , de én vagyok Harry
Hozzászólás: 34
Azonosító: 249750
hagyjuk má én meg tegnap unikornisokat láttam cukorföldén!
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok