Emberek, úgy beszéltek, mintha még soha életetekben nem történt volna olyasmi, amit nem tudtatok megmagyarázni. Állítjátok, hogy be volt drogozva, holott fogadni mernék, hogy valamennyien láttatok már szellemnek hitt árnyékot, vagy nálatok is mozdult már meg a függöny huzat nélkül, vagy esetleg hallottatok furcsa hangokat. Ilyenek mindenkivel történnek, függetlenül attól, hogy be van állva vagy sem. Ezt hívják úgy, hogy fantázia.
Ha meg tényleg látta az ufót, akkor egészségére. Nem ő az első aki erről számol be. Ettől nem kell kettyósnak nyilvánítani.
Demi Lovato állítja, hogy pár évvel ezelőtt ufót látott
2016. július 24. 11:08
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
2016. július 24. 11:15
Miért kell őt cikizni az ufós sztorija miatt, ráadásul pont ilyen gyerekes módon? Igazából meg teljesen mindegy, hogy mit látott... Több mint 100 milliárd galaxis létezik az univerzumban, ezért elképzelhetetlennek tartom, hogy csak a Földön alakult ki élet.
2016. július 24. 11:32
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Ha bár Demi Lovato eléggé ellenszenves lett az elmúlt hónapokban, szeretem az interjúit olvasni, mert szerintem sok dologban igaza van, és felnőtt módjára tudja elmondani a véleményét.
Olyan gyerekesek vagytok
Ha ő azt állítja, hogy ufót látott akkor ez van, ezért nem kéne cikizni senkit
Én személy szerint hiszek a természetfelettiben ( khm itt nem a vámpírokra meg a vérfarkasokra gondolok) és tudom milyen ha valaki azért néz teljesen hülyének, mert pl. úgy gondolod, hogy léteznek szellemek, vagy esetleg sellők. Nem állítom, hogy ufót látott, mert szerintem nem léteznek ufók, de nem kell őt kinevetni
Olyan gyerekesek vagytok
2016. július 24. 11:52
Milyen jogon jön bárki ahhoz, hogy lehülyézzen és drogosozzon valakit azért, mert ő hisz valami olyan létezésében, amiben ezeket a szép szavakat használó egyének nem?! Ha fordulna a kocka, és mondjuk ő is kijelentené, hogy márpedig ti vagytok a buták, amiért elhiszitek, hogy az egész univerzumban csak mi emberek élünk, hát hujjaj, rögtön kitörne a harmadik világháború, hogy mégis mit képzel magáról.. Röhejes ez a kettős mérce ami itt folyik. Velem többször előfordul, hogy éjszakánként arra az érzésre ébredek, mintha nem egyedül lennék a szobámban, és köszöntem szépen, teljesen épelméjűnek tartom magam, és tudatmódosítószerekkel sem élek...
Az meg külön megnevettet, hogy ezzel akar címlapokra kerülni.
A média és az emberek figyelméhez még ennyire sem kell megerőltetnie magát.
Egyébként csak itt Starityn lett lehozva ezzel a címmel a terjedelmes hosszúságú riport, mivel sejtettem, hogy ígyis-úgyis az ufó szócska fogja megragadni az egészből az itt lévők figyelmét, és lám, igazam lett, mert a mondandója másik 95%-a ignorálva lett.
2016. július 24. 12:30
Érdekes kis interjú lett. Ha ő hisz bennük, hát hisz. Ennyi, emiatt nem kell elítélni.
2016. július 24. 12:49
Idézet (ciel @ 2016.07.24. 12:16)
Hűtsétek már le magatokat, mond nektek valamit az a szó, hogy szarkazmus?
Szarkazmus vagy nem szarkazmus, a drogos megjegyzés mindenhogyan undorító és rosszindulatú volt.
Úgy védtek egy ismeretlent embert, mintha az életetek múlna rajta.
Miért baj, ha védik őt?
Fizet érte legalább?
Ez most mi?
2016. július 24. 13:53
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Idézet (Geggeg @ 2016.07.24. 12:49)
Szarkazmus vagy nem szarkazmus, a drogos megjegyzés mindenhogyan undorító és rosszindulatú volt.
Miért baj, ha védik őt?
És az miért nem baj, ha sértegetik őt? (Jah, szarkazmus? Akkor nyilván rendben van...)
Ez most mi?
Miért baj, ha védik őt?
Ez most mi?
Régen benne volt a drogozásban, nem? Vagy ez olyan tabutéma, hogy nem lehet felemlegetni, vagy mi? Attól, hogy azóta szenté lett avatva, még megvan a múltja. És ki tudja, hogy most csinálja-e. Senki nem ismeri itt, de egyesek úgy védik, mintha mindent tudnának róla, mert olyan közeli viszonyban vannak vele. De attól, hogy valaki követi a híreket vele kapcsolatban, még ugyanúgy nem ismeri, mint te vagy én, mégis belegázol a lelki világukba, ha ennyi kritika éri.
2016. július 24. 13:59
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Szandiii_1992 @ 2016.07.24. 11:52)
Milyen jogon jön bárki ahhoz, hogy lehülyézzen és drogosozzon valakit azért, mert ő hisz valami olyan létezésében, amiben ezeket a szép szavakat használó egyének nem?! Ha fordulna a kocka, és mondjuk ő is kijelentené, hogy márpedig ti vagytok a buták, amiért elhiszitek, hogy az egész univerzumban csak mi emberek élünk, hát hujjaj, rögtön kitörne a harmadik világháború, hogy mégis mit képzel magáról.. Röhejes ez a kettős mérce ami itt folyik. Velem többször előfordul, hogy éjszakánként arra az érzésre ébredek, mintha nem egyedül lennék a szobámban, és köszöntem szépen, teljesen épelméjűnek tartom magam, és tudatmódosítószerekkel sem élek...
A média és az emberek figyelméhez még ennyire sem kell megerőltetnie magát.
Egyébként csak itt Starityn lett lehozva ezzel a címmel a terjedelmes hosszúságú riport, mivel sejtettem, hogy ígyis-úgyis az ufó szócska fogja megragadni az egészből az itt lévők figyelmét, és lám, igazam lett, mert a mondandója másik 95%-a ignorálva lett. 
Más dolog hinni, sejteni, azt, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban, én sem hiszem, hogy egyedül lennénk, de megint más azt kijelenteni, hogy séta közben pont a feje felett volt egy ufo...
Aki meg azt firtatja, hogy az egész cikkből miért ezen az egy válaszon rugózik mindenki, nos az a cikk és a cikkíró hibája, hogy ezzel akarta 'eladni' az olvasóknak az interjút... Mert ugye, ha a cikk címáben az szerepelt volna, hogy sellő alakú kezes-lábas takarót rendelt utoljára a netről, akkor a cikket olvasva szinte mindenki átsiklott volna az ufó válasz felett, igaz, valószínűleg fele annyian sem olvastákl volna el.
Ilyen ez, valamit valamiért, majd legközelebb átgondolják mi legyen a címe. Eladni egy interjút vagy közröhej tárgyává tenni az inetjúalanyt, ezt kellett volna mérlegelni.
2016. július 24. 14:10
Idézet (_ToTo_ @ 2016.07.24. 13:59)
Más dolog hinni, sejteni, azt, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban, én sem hiszem, hogy egyedül lennénk, de megint más azt kijelenteni, hogy séta közben pont a feje felett volt egy ufo...
Ennyi. Ez a lényeg. Senki nem ítél el senkit azért, mert azt mondja, hogy hiszi vagy sejti, hogy nem vagyunk egyedül. Én is ezen a véleményen vagyok, hiszen te jó ég, pici porszemek a Föld az egész univerzumhoz képest.
De az, hogy valaki, azt mondja, hogy ő látta, de semmi bizonyíték nincs róla. Hát persze hogy telibe röhögi őt az ember.
Idézet
Aki meg azt firtatja, hogy az egész cikkből miért ezen az egy válaszon rugózik mindenki, nos az a cikk és a cikkíró hibája, hogy ezzel akarta 'eladni' az olvasóknak az interjút.
Itt viszont kicsit megvédeném a cikk íróját, mert nem biztos hogy ő adta a címet. Én három cikket küldtem be eddig, kettő lett teljesen átnevezve, egy pedig talán meghagyva. Ez kicsit a cikkmoderátor(ok) hibája, aki(k) csak úgy át meri(k) nevezi valaki cikkjét. Mondjuk lehet ennek az szerző adta a címét, akkor persze az ő hibája. De lehet nem. Nem tudom.
2016. július 24. 14:29
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Idézet (ciel @ 2016.07.24. 02:08)
– Miben hiszel?
– A földönkívüliekben! Láttam már ufót. Néhány évvel ezelőtt. Az utcán sétáltam, felnéztem, és olyan volt, mintha egy féreglyuk lenne az égen. Változott a formája, és folyamatosan mozgott.
Azt hittem már nem drogozik.
– A földönkívüliekben! Láttam már ufót. Néhány évvel ezelőtt. Az utcán sétáltam, felnéztem, és olyan volt, mintha egy féreglyuk lenne az égen. Változott a formája, és folyamatosan mozgott.
Azt hittem már nem drogozik.
Akármennyire is véditek Demit, ez azért akkor is üt.
Viccet félretéve, senkinek sem kéne papolnia senkinek, ki szereti Demit, ki nem, ki hisz a földönkívüliekben, ki nem. Hagyunk már az embereknek döntési lehetőséget pls.
2016. július 24. 14:47
Hűtsétek már le magatokat, mond nektek valamit az a szó, hogy szarkazmus? Úgy védtek egy ismeretlent embert, mintha az életetek múlna rajta. Fizet érte legalább?
Lehet, hogy te éppenséggel szarkazmust használtál - ő is szokott saját magán poénkodni ebben a témában - de kapásból több embert is megtudnék nevezni, aki viszont nem. És hogyha valakit ismeretlenül ki lehet nyilvánítani zizinek, és klinikai esetnek, akkor ugyanúgy meg is lehet védeni, anélkül, hogy azt kellene feltételezni, hogy az életünk múlik rajta.
Idézet (_ToTo_ @ 2016.07.24. 13:59)
Mert ugye, ha a cikk címáben az szerepelt volna, hogy sellő alakú kezes-lábas takarót rendelt utoljára a netről, akkor a cikket olvasva szinte mindenki átsiklott volna az ufó válasz felett, igaz, valószínűleg fele annyian sem olvastákl volna el.
Aha, igen, mert arról vagyunk híresek mi emberek.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. július 24. 15:02
Idézet (Nykyh18 @ 2016.07.23. 19:28)
Bírom hogy az utálók még itt is itt vannak:D minek olvassátok a cikket ha csak annyit akartok tudatni hogy 'utáljátok' meg hogy 'biztos kitalálta'. Itt komolyan mindenki azt hiszi hogy az egész világon csak emberek élnek? Komolyan ilyen naivak vagytok mind? Tisztelet a kivételnek:D. Szerintem ő egy csodálatos ember, aki meg nem szereti az ne jöjjön egy Demivel kapcsolatos cikkhez puffogni
Szerintem akik csak annyit írtak ide hogy "utálom" Demit azok el sem olvasták a cikket, csak látták a címet, hogy azt állítja ufót látott, ééés szidják. Jobb esetben elolvasták az egész ufós választ, de lehet még azt sem tették meg.
2016. július 25. 14:38
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Ez nagyon jó lett!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.