Demi Lovato állítja, hogy pár évvel ezelőtt ufót látott
2016. július 23. 21:41
Nagyon szeretem Demit
mert nagyon őszinte, kedves,vicces, és nem fél kimondani a véleményét bármilyen témával kapcsolatban
2016. július 23. 22:42
|
|
viktória loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.02. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 257650 offline
|
ufót a francokat vagy bogyót szedett vagy nem rég szabadult a diliházból?!
2016. július 24. 01:20
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Úgy látszik neki sincs sok esze!
2016. július 24. 01:37
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
xDD nos..lehet nemkéne nyíltan kijelenteni,hogy ufót látott... kissé zizinek tűnik tőle
de a tobbi válasz nagyon jó!
remélem osszejon neki
2016. július 24. 02:08
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
– Miben hiszel?
– A földönkívüliekben! Láttam már ufót. Néhány évvel ezelőtt. Az utcán sétáltam, felnéztem, és olyan volt, mintha egy féreglyuk lenne az égen. Változott a formája, és folyamatosan mozgott.
Azt hittem már nem drogozik.
– A földönkívüliekben! Láttam már ufót. Néhány évvel ezelőtt. Az utcán sétáltam, felnéztem, és olyan volt, mintha egy féreglyuk lenne az égen. Változott a formája, és folyamatosan mozgott.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2016. július 24. 05:34
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
ciel | Ma, 02:08
– Miben hiszel?
A számból vetted ki a szót! xD
– Miben hiszel?
A számból vetted ki a szót! xD
2016. július 24. 08:36
Hát....lehet nem kellett volna mondani hogy ufot látott xdd szerintem csak szeretett volna ufot látni....mivel az ufok kétlem hogy neki jelennének meg...
2016. július 24. 08:49
|
|
UnchartedPs gamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 2058 Csatolások: 0 Azonosító: 210588 offline
|
Látszik,hogy amerikai,ezért ő sem teljesen normális,mint a legtöbbjük,de ez egy kicsit unszimpatikusabbá tette.Nehéz eldönteni tényleg azt hiszi látta vagy csak megint szerepelni akart az újságok címlapján.Egyébként én egyáltalán nem hiszek bennük,az embereknek nagy a fantáziája és azzal a mesével etetik a nagy tudósok a többieket,hogy lehet hogy van élet a Földön kívül.
2016. július 24. 10:11
mindig is tudtam szegényről, hogy valami nem stimmel. a tehetsége ettől függetlenül vitathatatlan.
2016. július 24. 10:15
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Aha értem én meg pár évvel ezelőt találkoztam Hitlerrel és egy napra rá megnyertem a lottót.
2016. július 24. 11:04
|
|
justhugmeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.10. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 253912 offline
|
mindenki azt írja hogy biztos még mindig drogozik meg hogy őrült ti annyira buták vagytok komolyan, csak erre az egy válaszra figyeltek , viszont a többi nagyon klassz válaszra nem is tudtok reagálni pedig Deminek annyira sok mindenben igaza van .
1 felhasználónak tetszik:
Astronomergirl.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.