Hm... De. A premier stimmel [augusztus 15.], és tényleg. 30 perces részek lesznek. ez fölött elsiklottam xD Meg kell állapítanom, hogy angolul még mindig nem tudok. Kemény 0 év után, mondjuk ez nem furcsa. Fõleg ha fáradtan fordítok. Hogy 100 részes lenne, azt nem tudom, de remélem úgy lesz. Hol találtatok ilyen információt? o.O
Amúgy akkor ezekbõl a 30 perces "mini-movie"-kból nem talált valaki HQ képet?
Star Wars: Clone Wars / Csillagok háborúja: Klónok háborúja (2003)
2008. március 11. 14:45
|
|
Eszchanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.29. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 35809 offline
|
És van már egy-két háttérkép is, nem tok képet csatolni, m ennyire analfabéta vok, úgyhogy adok linket - http://jedirend.extra.hu
2008. július 06. 12:52
|
|
Papucsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.05. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 65489 offline
|
Ez az animáció iszonyú OO minek kell annyira erõltetni az olyan cégeknek, akiknek nem megy? kisül a szemem...drágább is, nem?
pedig a rajzolt karakterek szuperül el vannak találva!
pedig a rajzolt karakterek szuperül el vannak találva!
2008. július 06. 21:38
|
|
Jaoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.23. Hozzászólás: 82 Csatolások: 105 Azonosító: 50301 offline
|
én komolyan nem értem mért van mindenki elájulva attól a kis gagyi mesétõl...kb annyi köze van a star warshoz mint a könyveknek meg a képregényeknek vagyis semmi...ez legalább komoly hangvételû és hivatalos is nem mellesleg
2008. július 13. 15:11
|
|
Eszchanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.29. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 35809 offline
|
Idézet(Jao @ 2008. July 6. - 20:38)
én komolyan nem értem mért van mindenki elájulva attól a kis gagyi mesétõl...kb annyi köze van a star warshoz mint a könyveknek meg a képregényeknek vagyis semmi...ez legalább komoly hangvételû és hivatalos is nem mellesleg
A Clone Wars rajzfilm is hivatalos...
2008. július 15. 19:45
|
|
Jaoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.23. Hozzászólás: 82 Csatolások: 105 Azonosító: 50301 offline
|
Idézet(Eszchan @ 2008. July 13. - 14:11)
A Clone Wars rajzfilm is hivatalos...
nem, nem az. kb annyira hivatalos mint a képregények szval semennyire...nyugodtan utána nézhetsz a wikipedián vagy starwars.com-on...mondjuk ebbe az újba nem lesznek legalább ien f*szságok h mace windu lekaratézza majd a droidokat....
2011. március 25. 00:05
igazából azt gondoltam hogy az utolsó bőrt is lehúzzák a Star Wars eposzról Lucas-ék ezzel a számítógép animációs sorozattal.és még jobban nevetségessé teszik az eredeti Star Warst.
de nagyon meglepődtem és kellemesen csalódtam főleg a második évadon.
kifejezetten magas színvonalon tevékenykedtek a sorozat írói és alkotói.
némelyik epizód meglepően komoly dolgokat boncolgat a diktatúráról az önkény uralomról a birtoklásról a terrorról.vagy hogy pl a kedves és barátságos Jedi lovagok ugyan miért harcolnak ádázul az első sorokban egy olyan háborúban amihez az elveik alapján semmi közük nem lenne.nagyon jó bemutatja hogy mennyire vak és ostoba a rend a politikában és mennyire csak bábok egy kialakulóban lévő diktatúrában.ami nem is kialakuló hanem szinte már maga a diktatúra. csak a Jedik fanatikus elképzelésik a köztársaságról és a szabadságról teljesen vakká teszi a rendet.illetve lehet túl naivak!
és nagyon jó betekintést ad a sorozat a Star Wars történet ezen szakaszába ami szerintem az egyik legérdekesebb és a legellentmondásosabb is egyben.
pl.Palpatine háttér tevékenysége is jobban érthetővé válik a sorozatnak köszönhetően.
szóval lehet hogy az animációs mozifilm és az ebből készült sorozat első évada a fiatalabb korosztályt célozta meg de a második évad nagyon nem. nyugodtan lelőnek kivégeznek embereket és szabdalnak, robbantanak, benne és komoly gondolatokat boncolgat a történet.nem mellesleg a látvány is pazar az űr és csata jelenetek valamit a nagy totálok a különböző bolygók akár a filmből is lehetnének,igaz hogy a karakterek kicsit furák és szokni kell őket de ez legyen a legkevesebb!
Star Wars fanoknak kötelező darab mindenképp.
remek sorozat.
8/10
de nagyon meglepődtem és kellemesen csalódtam főleg a második évadon.
némelyik epizód meglepően komoly dolgokat boncolgat a diktatúráról az önkény uralomról a birtoklásról a terrorról.vagy hogy pl a kedves és barátságos Jedi lovagok ugyan miért harcolnak ádázul az első sorokban egy olyan háborúban amihez az elveik alapján semmi közük nem lenne.nagyon jó bemutatja hogy mennyire vak és ostoba a rend a politikában és mennyire csak bábok egy kialakulóban lévő diktatúrában.ami nem is kialakuló hanem szinte már maga a diktatúra. csak a Jedik fanatikus elképzelésik a köztársaságról és a szabadságról teljesen vakká teszi a rendet.illetve lehet túl naivak!
és nagyon jó betekintést ad a sorozat a Star Wars történet ezen szakaszába ami szerintem az egyik legérdekesebb és a legellentmondásosabb is egyben.
pl.Palpatine háttér tevékenysége is jobban érthetővé válik a sorozatnak köszönhetően.
szóval lehet hogy az animációs mozifilm és az ebből készült sorozat első évada a fiatalabb korosztályt célozta meg de a második évad nagyon nem. nyugodtan lelőnek kivégeznek embereket és szabdalnak, robbantanak, benne és komoly gondolatokat boncolgat a történet.nem mellesleg a látvány is pazar az űr és csata jelenetek valamit a nagy totálok a különböző bolygók akár a filmből is lehetnének,igaz hogy a karakterek kicsit furák és szokni kell őket de ez legyen a legkevesebb!
remek sorozat.
8/10
2011. március 25. 00:45
Idézet (Jao @ 2008.07.15. 19:45)
nem, nem az. kb annyira hivatalos mint a képregények szval semennyire...nyugodtan utána nézhetsz a wikipedián vagy starwars.com-on...mondjuk ebbe az újba nem lesznek legalább ien f*szságok h mace windu lekaratézza majd a droidokat..
szerintem ez nem teljesen így van voltak olyan star wars képregények amik nem voltal engedélyezve.de asszem 1990-óta a Dark Horse comics az USA harmadik legnagyobb képregény kiadója megvásárolta a Star Wars licensz jogait és kiadták az első történetüket ami a Star Wars:Dark Empire volt.onnantól kezdve az a Star Wars képregény ami az Dark Horse comics logójával van ellátva az engedélyezett és hivatalos a Star Wars történeti világában.
az valóban igaz hogy azok a könyvek amik az eredeti Star Wars filmek folytatásairól készültek nem hivatalosak. George Lucas és a Lucasarts egyedül a Timothy Zahn féle folytatásokat ismerte el hivatalosnak amit a Thrawn-trilógiának neveznek.
ez a hivatalos folytatása az eredeti trilógiának.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: