A jelenleg közös turnéjukon lévő előadók a Billboard magazin júliusi számának címlapsztárjai, amihez nem csak egy hosszú interjú, de egy dögös fotósorozat is készült a fiatalokról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nick Jonas: „Könyörögtem Deminek, hogy bízzon meg bennem!”
2016. július 22. 12:05
Whoaaa, micsoda fotósorozat.
Ha Demi helyében lennék már rég rávetettem volna magam Nickre, annyira érzelmes, gyengéd és jó fej pasinak tűnik, arról nem is beszélve, hogy milyen tekintettel tud Demire nézni már a kezdetektől.
Nem igaz, hogy ő ezt nem veszi észre.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. július 22. 12:41
|
|
Stellarevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.24. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 253414 offline
|
Imádni valóak
A Billboard nem hazudtolta meg önmagát, profi munka. A fotók dögösek, ízlésesek, bár én a magam részéről szívesen látnék már Demiről valami "természetesebb" fotósorozatot. Tudom, image meg satöbbi, de azért néha belőle is kreálnak egy jó kis 30ast...Olyan kis közvetlen, bájos, kedves lánynak tűnik...jó lenne valami személyiségéhez passzoló photoshoot.
Az ilyen interjúk mellé, szerintem annyira nem áll meg a díva szerep. Vannak benne aranyos beszólások, csipkelődések, vagy konkrétan leírva, hogy nevet/mosolyog, de például a képeken egyiken sincs egy aprócska mosoly sem. Nagyon csípem a csajt, de néha túltolják a stylistok szerintem.
Nick meg...hát ő Nick.
Az ilyen interjúk mellé, szerintem annyira nem áll meg a díva szerep. Vannak benne aranyos beszólások, csipkelődések, vagy konkrétan leírva, hogy nevet/mosolyog, de például a képeken egyiken sincs egy aprócska mosoly sem. Nagyon csípem a csajt, de néha túltolják a stylistok szerintem.
Nick meg...hát ő Nick.
2016. július 22. 12:45
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
nagyon jó cikk! Több ilyen kéne!
Aranyosak együtt!
Aranyosak együtt!
2016. július 22. 13:27
Demi nagyon jól néz ki!
Nekem tetszett az interjú, olyan jó, hogy Nick-kel barátok!
2016. július 22. 13:35
|
|
xDLovatox |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 727 Csatolások: 0 Azonosító: 181180 offline
|
Dejó képek születtek! *_* Imádnivalóak és mindig is irigyelni fogom őket,hogy ilyen szoros barátságban állnak.
Ritkán akad az életben olyan,aki minig az ember mellett áll,pláne egy olyan életben amilyen nekik van.
2016. július 22. 15:24
|
|
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline
|
A 6. képen csak nekem tűnt fel az, hogy Demim cicije fura?
Úgy értem az egyik szép kerek, a másik meg mintha ott se lenne
Jó persze, ne támadjatok, tudom hogy ha fekszik egy nő akkor lejjebb "esik" a cicije, vagy na értitek
De jó képek lettek, és irigylem őket, hogy ilyen jó barátságban vannak
Úgy értem az egyik szép kerek, a másik meg mintha ott se lenne
Jó persze, ne támadjatok, tudom hogy ha fekszik egy nő akkor lejjebb "esik" a cicije, vagy na értitek
De jó képek lettek, és irigylem őket, hogy ilyen jó barátságban vannak
2016. július 22. 16:45
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
nagyon birom mindkettejüket, bár nemtom miért kellett betenni ide is trumpot...
2016. július 22. 19:41
jó cikk lett, de egy mondat, amitől mindig ki vagyok akadva, amit Demi mondott: ,,most szeretném magam jól érezni." (Mert ugye szakítottak Wilmer- re).
Már elnézést kérek, de mégis ezt hogy kell érteni? Mikor egy kapcsolatban volt, akkor nem érezte jól magát? Ha egy kapcsolat jó, akkor abban is jól érzi magát az ember...
Már elnézést kérek, de mégis ezt hogy kell érteni? Mikor egy kapcsolatban volt, akkor nem érezte jól magát? Ha egy kapcsolat jó, akkor abban is jól érzi magát az ember...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.