A színésznői babérokra törő énekesnő lehetőséget kapott arra, hogy műsorvezetőként is bizonyítson.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rita Ora váltja Tyra Bankset a Topmodell leszek! élén
2016. július 22. 10:43
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. július 22. 11:31
|
|
Pasi Imádó Csajszi4új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.21. Hozzászólás: 44 Csatolások: 36 Azonosító: 258230 offline
|
Remélem jól beválik Rita-nak ez a szerep.
2016. július 22. 11:37
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
NANEEE!!!!
Imádom a Top modell leszeket,de Tyránál jobb műsorvezetőt nem tudok elképzelni! Ráadádul Rita Ora nagyon unszimpatikus nekem
Imádom a Top modell leszeket,de Tyránál jobb műsorvezetőt nem tudok elképzelni! Ráadádul Rita Ora nagyon unszimpatikus nekem
2016. július 22. 11:45
|
|
missdaisysérendipité |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.20. Hozzászólás: 1637 Csatolások: 34840 Azonosító: 249895 offline
|
Nem azért, de választhattak volna egy ikonikus modellt a műsorvezetői posztra. Mármint ez a műsor a modellekről szól, Ritának pedig ilyen szempontból köze sincs a szakmához. Az teljesen más, hogy készül róla egy évben néhány fotósorozat, mint hogy egy életen át a szakmának szentelje valaki az életét. Sajnálom, hogy nem Tyra viszi tovább a műsort.
2016. július 22. 11:49
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Szerintem is akkor már egy nyertest választhattak volna a szerepre, egy olyan valakit, aki ebben benne volt, tudja milyen az, amikor modellkedni kell. De azért reméljük ő is megállja a helyét.
2016. július 22. 14:51
Rita egy igen rossz választás erre! Egyébként nem értem minek akarjak visszahozni a Topmodell leszek!-et Tyra nélkül. A legelejétől fogva benne volt, nélküle nem az igazi.
2016. július 22. 16:47
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
nekem tyra banks soha nem volt annyira karakán, hogy hiányoljam ezután, és ritát is bírom, de...
furcsa lesz.
furcsa lesz.
2016. július 23. 08:46
Hol vannak a nagy barátnők, Heidi, Gisele, Cindy, Claudia, Naomi?
Ez így már látatlanban is eldöntetett, Rita Ora hiteltelen lesz, mit ért Ő ugyan a szakmához?
Ez így már látatlanban is eldöntetett, Rita Ora hiteltelen lesz, mit ért Ő ugyan a szakmához?
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: