Dalpremier: Major Lazer – Cold Water feat. Justin Bieber & MØ
2016. július 22. 17:09
|
|
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline
|
Hallatszik rajta Ed Sheeran stílusa
Első hallgatásra bele szerettem!
Első hallgatásra bele szerettem!
2016. július 23. 10:11
Meglepő, hogy kellemesen csalódtam. A dal éd a szöveg is különleges, szép és amolyan nagyon sokszor meghallgatható szám. Gratulálok mindenkinek, aki ezt összehozta.
2016. július 23. 13:27
|
|
Justinmylifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.14. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 258033 offline
|
Szuper lett <3
2016. július 23. 16:20
|
|
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline
|
Edet,Mø-t,és Major Lazert szeretem, Justint nem viszont ebben a számban jó csak olyan kisfiús hangja van ,hogy ez egy idő után már idegesítő. Tény ,hogy jó számai vannak meg a stílusa is tetszik csak valahogy a viselkedése annyira visszataszító és kiábrándító ,hogy egyszerűen nem tudom megszeretni. A hangjával meg soha nem voltam kibékülve. Mø stílusát mindig is nagyon szerettem és ez nem változott, baromi jó számai vannak és örülök ,hogy ebben is közreműködött. Készüljetek fel mert ez a szám fog mostantól a csapból is folyni!!
2016. július 24. 21:32
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
így első hallásra tetszik, de még sokat kell hallgatnom, hogy tényleg megszeressem
2016. július 27. 17:33
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Imádom, egész nap ezt hallgatom*-*
2016. július 29. 21:53
Mindenhol ezt a számot hallom,de nekem valahogy nem tetszik.Szeretem Justint ,de MØ része ami tetszik,ő dobja fel a dalt,ő meg pont keveset énekel benne.Unom már ezt a sok egyforma,tömeg zenét...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: