Starity

Véget ér a Teen Wolf

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. július 24. 17:54 #81
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Fallengirl: Hidd el nem zavar, hogy utálod Jeffet, sőt, nekem is néha az idegeimre megy, meg amúgy se tudok róla semmit azon kívül, hogy a TW rendezője, mindenki azt szeret aki akar. Csak az zavart, hogy szerinted Jeff hibája, hogy a hatodik az utolsó.
A Stydia-Stalia dolgot nem azért írtam, mert nem bírom a Staliásokat, hanem csak hozzátettem, hogy azért lesz Stydia mert a többség azt akarja, amúgy meg semmi gondom Maliával, mert nagyon szeretem wub.gif Nem azt akartam mondani, hogy jobb Stydia, mert szerintem mindkettő párosnak megvannak az okai, hogy miért kéne együtt lenniük, és miért nem.
Én ezt itt lezárom, és bocsánat, ha megbántottalak, nem állt szándékomban smileeee.gif
2016. július 24. 18:16 #82
Fallengirl
Fallengirl

Státusz" Hey! Write you´re own story! " - The Book of Life
Hozzászólás: 887
Csatolások: 0
Azonosító: 164007
Nembántottál meg smileeee.gif csak attól még,hogy megmondom a véleményem nemkéne támadni smileeee.gif ...és szerintem ha Jeff kiállt volna azért,hogy legyen folytatás akkor lett is volna ..leglább még 1 a 6.-on kívül..mert az előzetes alapján nekem úgy tűnik ,hogy olyan befejezése lesz ami nemondható befejezésnek.. de mind1.. ez van smileeee.gif
2016. július 24. 20:32 #83
betti_meow.
betti_meow.
visszatérő vendég

Státuszaz elme önmagában képes a poklot mennyé, a mennyet pokollá változtatni.;)
Hozzászólás: 179
Azonosító: 179236
Sajnálom, nagyon szeretem a Teen Wolfot a Vámpírnaplókkal együtt, de egyszer minden véget ér. :/ egyszerre 2 sorozatomnak is lőttek. mellow.gif
2016. július 25. 11:07 #84
überA
überA

Státusz“Aki harcol, veszíthet. Aki nem harcol, már vesztett is.”
Hozzászólás: 1323
Csatolások: 404
Azonosító: 257618
Vége lessz a Teen Wolfnak.Vége lessz a Pretty Little Liarsnak.És vége lessz a Vámpírnaplóknak is.Most már mindent be fejeznek vagy mi??
2016. július 25. 13:14 #85
CoLayla
CoLayla
visszatérő vendég

StátuszTökéletes vagyok, mert vannak hibáim!!!
Hozzászólás: 323
Csatolások: 2
Azonosító: 228081
Egy részről megértem Jeff döntését. Az olyan "cool" lenne ha pont a 100. rész lenne az utolsó.
Másrészről pedig egyáltalán nem tudom felfogni, hogy egy sikeres sorozatot ami még egyáltalán nem laposodik, miért kell befejezni. A rajongók folyamatosan bebizonyítják, hogy a sorozatot megérné folytatni. Sajnálom, hogy erre a készítők még nem jöttek rá. :/
Számomra nagy fájdalom, hogy vége lesz. Rövid idő alatt hatalmas rajongója lettem, mert ez a sorozat végre nem egy szerelmi háromszögre és szereotípiákra épült, hanem a barátság fontosságára és különbozo kulturák legendáira.
:"(
2016. július 25. 16:09 #86
TVD1
TVD1
psychopath^^

StátuszMy eyes were loking for you, so I found u....Well, I know you're there**
Hozzászólás: 1324
Csatolások: 15
Azonosító: 244352
úgy látszik, mindegyik sorozat a végéhez közeledik. pedig jó sori volt:/
2016. július 25. 16:17 #87
ONE DIRECTION20
ONE DIRECTION20
morsa

Státuszte quiero más que nunca
Hozzászólás: 1999
Csatolások: 8
Azonosító: 210787
kár érte,pedig nagyon tetszett hogy mindegyik évadban más volt a gonosz,és mindig okoztak meglepetéseket sad.gif remélem,ennek nem rontják el annyira a végét,mint jópár sorozatnak.mindenesetre és nagyon szeretem heart.gif
2016. július 25. 21:33 #88
Mysticroden
Mysticroden
Mrs. Wood

StátuszYou'll never be alone, I'll be with you from dusk till dawn
Hozzászólás: 1276
Csatolások: 131
Azonosító: 253224
Teen Wolf olyan szinten az életem volt, hogy a hír hallatan már azt se tudom milyen kommentet írjak.
Leírhatatlanul fáj a szívem, és nem tudom, hogy ez mikor fog abba maradni. Vége lesz a hatodik évadnak. És én mégis mit csináljak utána? Nem tudom elképzelni, hogy a TW újabb és újabb részei nélkül mi lesz. "Úgy határoztunk, hogy ennyi elég is"? Hát drága Jeff, te határoztál így. Szerintem a Teen Wolf rajongók pont leszarják, hogy így lett meg a 100 rész.
Tudom, a legtöbb TW "fan" a hatodik évad után nemsokkal el is fogja felejteni a sorozatot, de nekem így is örökre a kedvencem marad❤
2016. július 26. 22:06 #89
Maja Mohácsi
Maja Mohácsi
visszatérő vendég

StátuszI want to be a unicorn
Hozzászólás: 247
Azonosító: 250281
Végre vége el se hiszem hálelújá
2016. július 28. 13:57 #90
- törölt felhasználó -    
Kedvenc sorozatom,imádom. heart.gif Nagyon sajnálom,hogy véget ért. Mysticroden szerintem mindent leírt amit gondolok ezzel kapcsolatban. laugh.gif
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!