Starity

Véget ér a Teen Wolf

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. július 23. 13:14 #61
- törölt felhasználó -    
Hihetetlenül szomorú vagyok emiatt, de megértem őket. Mindig jobb a csúcson abbahagyni.
2016. július 23. 13:25 #62
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Fallengirl, ezt te se gondoltad komolyan ugye?
2016. július 23. 13:53 #63
Binci
Binci

Státusznever losing myself again for anyone
Hozzászólás: 753
Csatolások: 0
Azonosító: 234227
Fallengirl: Úristen remélem ezt te sem gondoltad komolyan:"D

Eddig 5 fantasztikus évadot adtak nekünk, amiben mindig volt valami különleges, egyik sem volt unalmas, megfelelően tartották a színvonalat, és szerethető karaktereket hoztak be, és rengeteg fordulópont volt, emellett hihetetlenül izgalmas sorozat volt.
Kár, hogy vége, de igazából örülök. Inkább legyen egy baromi jó vég, mintha egy béna plusz évaddal fejeződne be az egész. Jobb itt abbahagyni, hogy nyugodtan mondhassam, hogy ez a legjobb sorozat a világon.
Remélem, hogy nagyon jó évad lesz (bár sejtem,hogy az:D) és végre kapunk egy kis Stydiát:3
Igaz, hogy jobb a csúcson abbahagyni.
Én köszönöm a TeenWolfnak ezeket a csodás éveket <3
És nagyon várom a mostani évadot:D
2016. július 23. 16:27 #64
AlfaBétaOmega
AlfaBétaOmega
új tag
Hozzászólás: 2
Azonosító: 258289
Nekem az eddigi 5 évad nagyon tetszett a Teen Wolfból és nagyon sajnálom, hogy most be akarják fejezni. sad.gif A film által ismertük meg ezt a sok nagyon jó színészt. Reméltem hogy még sok évad lesz, de az író tudja. Reménykedem abban hogy Stiles és Malia együtt maradnak és hogy Lydia és Parrish összejönnek! <3 Az új szereplők nem hiányoztak ˙(Mason,Hayden) viszont van akit megszerettem (Theo). Nekem Hayden karaktere tetszik a legkevésbé főleg úgy hogy Liam barátnője! Remélem az utolsó évad jó lesz! biggrin.gif
2016. július 23. 16:39 #65
liliom555
liliom555
qυееห Ν

Státusznow it's like we're scared of getting good
Hozzászólás: 1370
Csatolások: 1
Azonosító: 244832
nem igazán tudom elhinni.nagyon szeretem ezt a sorozatot és még csak pár hónapja kezdtem el nézni.várom már az utolsó évadot smileeee.gif
2016. július 23. 17:53 #66
Narrybitch
Narrybitch
bruhgirl.

StátuszWe're just a bunch of fucking animals, but we're afraid of the outcome
Hozzászólás: 9000
Csatolások: 6266
Azonosító: 253008
A kedvenc sorozatom (volt), még mindig nem tudom elhinni. sad.gif
2016. július 23. 19:11 #67
Kaysa
Kaysa

StátuszI love games that turn people aganinst each other
Hozzászólás: 15332
Csatolások: 6247
Azonosító: 257420
az egyik kedvenc sorozatom és mindig is az lesz heart.gif
bánom, hogy vége, de mindig véget kell érjen valami..
2016. július 23. 19:26 #68
- törölt felhasználó -    
tudni kell, hogy mikor kell abbahagyni.
Az 5. évad volt a legjobb szerintem eddig, nagyon kíváncsi vagyok, hogy ez az utolsó évad felül tudja e azt múlni, és méltó befejezése lesz e a sorozatnak. smileeee.gif
2016. július 23. 20:23 #69
Domipetra
Domipetra
visszatérő vendég

StátuszGîl síla na lû govaded.
Hozzászólás: 198
Azonosító: 243796
imádtam és sajnálom hogy vége lesz... sad.gif szerintem ennek a végnek még nincs itt az ideje
2016. július 23. 20:31 #70
- törölt felhasználó -    
nenenene :'(
2016. július 23. 21:17 #71
VarMar
VarMar
új tag
Hozzászólás: 19
Azonosító: 246878
Fallengirl:
Kicsit máshogy történnek a dolgok a sorozatos világban, mint hiszed. Általában egy sorozat folytatásáról a csatorna (MTV) vagy a stúdió dönt. Itt is ez történt, mivel Jeff elég sok interjúban említette, hogy tervei vannak 7-8. évadra is akár. A nézettsége a sorozatnak már csak fele akkora, mint az első 1-3. évadának volt.

I. évad 1. rész: 2.17 Millió
I. évad 12. rész: 1.71 Millió
III. évad 24. rész: 2.26 Millió
IV. évad 12. rész: 1.54 Millió
V. évad 20. rész: 0.80 Millió

De ezen felül szerény véleményem szerint egy igazán jó, fejlődőképes sorozattá vált ezalatt a pár év alatt. Minden évben megújult, tudott újat mutatni, amit sok "óriás" képtelen megcsinálni (lásd: The Walking Dead). Szerencsére nem lesz/lett halálra húzva sem a sorozat, így a 100. epizóddal méltó befejezést kaphat. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: forever.romanci
2016. július 23. 22:16 #72
- törölt felhasználó -    
Idézet
Fallengirl: 
Kicsit máshogy történnek a dolgok a sorozatos világban, mint hiszed. Általában egy sorozat folytatásáról a csatorna (MTV) vagy a stúdió dönt. Itt is ez történt, mivel Jeff elég sok interjúban említette, hogy tervei vannak 7-8. évadra is akár. A nézettsége a sorozatnak már csak fele akkora, mint az első 1-3. évadának volt.

Ez nem teljesen igaz. Itt nem a csatorna döntött a folytatásról, hanem Jeff Davis-ék. Az MTV-nek most is ez a legnézettebb drámája, így felőlük még simán mehetne. Ugyanígy a Trónok harcánál vagy mostmár a Vámpírnaplóknál is a készítők döntöttek a vég mellett. Ilyenkor a csatorna vagy a stúdió nem tud ez ellen mit tenni.

2016. július 24. 00:44 #73
Lejlus
Lejlus

StátuszAkard jobban,mint amennyire félsz tőle.
Hozzászólás: 2565
Azonosító: 217999
Kár,hogy vége lesz,de szerintem pont időben lesz vége. smileeee.gif
2016. július 24. 00:54 #74
TVD1
TVD1
psychopath^^

StátuszMy eyes were loking for you, so I found u....Well, I know you're there**
Hozzászólás: 1324
Csatolások: 15
Azonosító: 244352
Ne már. De most úgy komolyan:(
2016. július 24. 01:29 #75
Fallengirl
Fallengirl

Státusz" Hey! Write you´re own story! " - The Book of Life
Hozzászólás: 887
Azonosító: 164007
Binci:
nem aztmondtam,hogy nem tetszett a sorozat... csak voltak benne néha olyan dolgok amitől kivert a víz biggrin.gif de ettől függetlenül ez a 3. kedvenc sorozatom biggrin.gif viszont... abban nem értek egyet,hogy + még 1 évad már unalmas lenne... mert pl. Derekkel mivan? Visszalehetne csalogatni valahogy Hoechlin-t egy pár részre ,hogy kicsit kilegyen ez "fejtve"... az meg,hogy hirtelen sip-sup bevágják Stydiát xD boccs de nemvagyok Stydia fan egy cseppet sem... Lydia egy kicsit se illik Stiles-hoz... wink.gif Stiles igaz felnőtt az évek során..de szerintem mégsincs annyira olyan szinten ,mint aki Lydiához illik... smileeee.gif Malia szerintem tökéletes volt számára..Lydiának meg Parrish.. de ugyebár mielött kibontakozhatott volna,hogy mi is lesz ebből a Stydia--Marrish dolgokból elkaszálják a sorozatot.. + még csomó lezáratlan ügy van biggrin.gif szoval szerintem simán még akár 3-4 évadon keresztül is lehetne csinálni egy rohadtjó folytatást wink.gif nahde mind1... azért nagyot csalódtam... és ha Jeff gatyába szedte volna magát és nemondta volna azt,hogy mostmár vége akkor nem utálnám ennyire biggrin.gif De nembirom a pasit.. és a csatorna nemkaszálná el a majdnem legjobban nézett sorozatát ..mégha kevesebbet is hozott az utolsó évad mint az eddigigek wink.gif szoval egyet értek veled -FriendsForever
2016. július 24. 01:31 #76
Fallengirl
Fallengirl

és aki megkérdezte tőlem: ezt te se gondoltad komolyan? .... a válaszom,de igen! biggrin.gif komolyan gondoltam ...nagyon szeretem a teen wolfot és oké Jeff jó munkát végzett,de sokszor nem értettem vele eggyet ennyi wink.gif tongue.gif
2016. július 24. 03:41 #77
VarMar
VarMar
új tag
Hozzászólás: 19
Azonosító: 246878
Fallengirl, FriendsForever:
Nem akarok erről vitázni, hiszen a legjobban a csatorna és a konkrét cast tudja rá a választ. smileeee.gif
Igen, az teljesen igaz, hogy a készítő(k) is dönthetnek a sorozat sorsáról, de ahhoz általában le is tesznek valamit/van nevük sorozatos berkekben. smileeee.gif A Trónok Harca évek óta rekordokat döntöget, ezért kaptak rá esélyt, hogy rövidebb évadokat kapjon. A Vampire Diares készítőnője pedig a The CW-nek 7-8 sorozatán dolgozott, és azért a sorozat első pár évada a csatornának hozott is jó számokat. Például még ott a Scream Queens, nézettségileg vér ciki, kritikailag is lehúzták, viszont Ryan Murphynek van neve és húzóereje, illetve ő készítette a Glee-t, aminek komoly sikerei voltak (egy ideig). Egyetlen sikere a sorozatnak az, hogy a mainstream média felkapta.
Tökéletes ellenpélda az egészre a Dexter, illetve a Scrubs. A Dexter konkrétan 2 évente váltott Showrunnereket, mert a csatorna képtelen volt megegyezni a sorozat jövőjével a készítőkkel. A Scrubs 8. évada már anno be volt harangozva, hogy az utolsó lesz, erre a csatorna mégis úgy döntött, hogy kéne még egy évad. A főszereplő már csak visszatérő lett, illetve az egész sorozatot majdhogynem teljesen újra kellett castingolni. Az írók meg nem akarták cserben hagyni a sorozatot, mert ugye a csatorna arra is képes lett volna, hogy kirúgja a fő készítőt, és hoz helyette egy másikat (ld. Dexter, Scream: TV series). Szóval ezzel azt akarom kifejezni, hogy az írók felett a csatornáknak mindig óriási hatalma van.
sad.gif
Én személy szerint nem tartom helyesnek a kasza döntését, mert ugye mint mondtátok még így is a legnézettebb sorozata a csatornának, a többi éppen hozza a 4-700e. / epizódot. sad.gif sad.gif Majd megszívják legalább smileeee.gif
2016. július 24. 09:21 #78
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Fallengirl: látszik nagyon gyerek vagy még ahhoz, hogy felfogd VarMar felhasználónk miről beszél.
Hidd el, Jeff is tervezte a 7. évadot, de a nézettség egyre kevesebb. Davis azt is mondta, hogy ha lenne 7. évad abban Malia, Lydia, Stiles nem szerepelne, csak Stiles lenne benne 1-2 részben és ennyi, Scott és Liam lenne a főszereplő.
Kérem szépen, miért húznák tovább? Húzzák a Pretty Little Liarst, a Vámpírnaplókat etc etc... Jeffnek igaza van, fejezzék be itt, kapjon egy remek befejezést, és mindenki boldog. Az ötödik évad részeit ha jól tudom csak 800 ezren nézték szóval nem kell itt nagy számokba esni, hogy több mint 10 millió nézője van. Most is Jeffet hibáztatod, hogy vége van a sorozatnak, igen lehetne húzni 8. évadig, de unalmas lenne, és egyre kevesebb lenne a régi szereplő. Tylert visszaakarják csalogatni hidd el, de nem akar visszajönni, ő lépett ki, nem olyan egyszerű dolog ez mint amilyennek tűnik. closedeyes.gif

És ezt most a "bevágják Stydiát" dologhoz mondanám: Több Stydia shipper van, mint Stalia és Marrish egyben, a rajongók többsége Stydia befejezést akar, ha meg már utolsó évad, Jeff a rajongók kedvére tesz. Tudod többség dönt tongue.gif
Stydiát rengeteg díjra jelölték, ha jól tudom a Fandom Awardson is jelölték mint legjobb ship.
Lydia változott a legtöbbet az első évadtól, ideje Stilesszal összehozni.
Stalia mitől jobb?.. Hogyan is jöttek össze? Nézzük.. Malia felpofozta Stilest, majd volt egy kalandjuk, méghozzá úgy, hogy Stiles félig nogitsune volt, Malia pedig egy 8 éves agyi szinten állt, mert szellemileg ott akadt meg. huh.gif

Kép
1 felhasználónak tetszik: mikaelah
2016. július 24. 12:49 #79
MinaGrime
MinaGrime
visszatérő vendég

Státusz;)
Hozzászólás: 462
Azonosító: 257725
hiányozni fog de egyetértek azzal hogy feleslegesen szereplők nélkül ne húzzák a sorozatot mint a vámpírnaplókat
2016. július 24. 14:20 #80
Fallengirl
Fallengirl

LovelyBarbaraPalvin:
ehem.. biggrin.gif gyerek? biggrin.gif ... áá szóval ha megmondom a véleményem,mert éppen egy közkedvelt rendező nemjön be nekem biggrin.gif akkor már gyerek felfogásom van biggrin.gif nagyon tudsz wink.gif kíváncsi lennék te hány éves is vagy smileeee.gif
amugy biggrin.gif nemtudom mi értelme,hogy itt veszekszel velem biggrin.gif Te Stydia fan avgy..én Stalia biggrin.gif ennyi biggrin.gif szoval ne magyarázd itt nekem ,hogy miért is szar Stalia és jobb Stydia biggrin.gif mert nem érdekel egy cseppet sem... nemfogom megváltoztatni a véleményem smileeee.gifˇmert egyszerűen szerintem nem illenek össze és kész smileeee.gif ..de elfogadom azt is,hogy valakik Stydiát shippelik wink.gif és nemis kötök bele egyikbe se és nemis magyarázom a magam verziójának a hitelességét wink.gif szóval biggrin.gif ki is a gyerek? biggrin.gif wink.gif
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!