Véget ér a Teen Wolf
2016. július 23. 13:14
Hihetetlenül szomorú vagyok emiatt, de megértem őket. Mindig jobb a csúcson abbahagyni.
2016. július 23. 13:25
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Fallengirl, ezt te se gondoltad komolyan ugye?
2016. július 23. 13:53
|
|
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline
|
Fallengirl: Úristen remélem ezt te sem gondoltad komolyan:"D
Eddig 5 fantasztikus évadot adtak nekünk, amiben mindig volt valami különleges, egyik sem volt unalmas, megfelelően tartották a színvonalat, és szerethető karaktereket hoztak be, és rengeteg fordulópont volt, emellett hihetetlenül izgalmas sorozat volt.
Kár, hogy vége, de igazából örülök. Inkább legyen egy baromi jó vég, mintha egy béna plusz évaddal fejeződne be az egész. Jobb itt abbahagyni, hogy nyugodtan mondhassam, hogy ez a legjobb sorozat a világon.
Remélem, hogy nagyon jó évad lesz (bár sejtem,hogy az:D) és végre kapunk egy kis Stydiát:3
Igaz, hogy jobb a csúcson abbahagyni.
Én köszönöm a TeenWolfnak ezeket a csodás éveket <3
És nagyon várom a mostani évadot:D
Eddig 5 fantasztikus évadot adtak nekünk, amiben mindig volt valami különleges, egyik sem volt unalmas, megfelelően tartották a színvonalat, és szerethető karaktereket hoztak be, és rengeteg fordulópont volt, emellett hihetetlenül izgalmas sorozat volt.
Kár, hogy vége, de igazából örülök. Inkább legyen egy baromi jó vég, mintha egy béna plusz évaddal fejeződne be az egész. Jobb itt abbahagyni, hogy nyugodtan mondhassam, hogy ez a legjobb sorozat a világon.
Remélem, hogy nagyon jó évad lesz (bár sejtem,hogy az:D) és végre kapunk egy kis Stydiát:3
Igaz, hogy jobb a csúcson abbahagyni.
Én köszönöm a TeenWolfnak ezeket a csodás éveket <3
És nagyon várom a mostani évadot:D
2016. július 23. 16:27
|
|
AlfaBétaOmegaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.23. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 258289 offline
|
Nekem az eddigi 5 évad nagyon tetszett a Teen Wolfból és nagyon sajnálom, hogy most be akarják fejezni.
A film által ismertük meg ezt a sok nagyon jó színészt. Reméltem hogy még sok évad lesz, de az író tudja. Reménykedem abban hogy Stiles és Malia együtt maradnak és hogy Lydia és Parrish összejönnek! <3 Az új szereplők nem hiányoztak ˙(Mason,Hayden) viszont van akit megszerettem (Theo). Nekem Hayden karaktere tetszik a legkevésbé főleg úgy hogy Liam barátnője! Remélem az utolsó évad jó lesz!
2016. július 23. 17:53
|
|
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline
|
A kedvenc sorozatom (volt), még mindig nem tudom elhinni.
2016. július 23. 19:26
tudni kell, hogy mikor kell abbahagyni.
Az 5. évad volt a legjobb szerintem eddig, nagyon kíváncsi vagyok, hogy ez az utolsó évad felül tudja e azt múlni, és méltó befejezése lesz e a sorozatnak.
Az 5. évad volt a legjobb szerintem eddig, nagyon kíváncsi vagyok, hogy ez az utolsó évad felül tudja e azt múlni, és méltó befejezése lesz e a sorozatnak.
2016. július 23. 21:17
|
VarMarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 246878 offline
|
Fallengirl:
Kicsit máshogy történnek a dolgok a sorozatos világban, mint hiszed. Általában egy sorozat folytatásáról a csatorna (MTV) vagy a stúdió dönt. Itt is ez történt, mivel Jeff elég sok interjúban említette, hogy tervei vannak 7-8. évadra is akár. A nézettsége a sorozatnak már csak fele akkora, mint az első 1-3. évadának volt.
I. évad 1. rész: 2.17 Millió
I. évad 12. rész: 1.71 Millió
III. évad 24. rész: 2.26 Millió
IV. évad 12. rész: 1.54 Millió
V. évad 20. rész: 0.80 Millió
De ezen felül szerény véleményem szerint egy igazán jó, fejlődőképes sorozattá vált ezalatt a pár év alatt. Minden évben megújult, tudott újat mutatni, amit sok "óriás" képtelen megcsinálni (lásd: The Walking Dead). Szerencsére nem lesz/lett halálra húzva sem a sorozat, így a 100. epizóddal méltó befejezést kaphat.
Kicsit máshogy történnek a dolgok a sorozatos világban, mint hiszed. Általában egy sorozat folytatásáról a csatorna (MTV) vagy a stúdió dönt. Itt is ez történt, mivel Jeff elég sok interjúban említette, hogy tervei vannak 7-8. évadra is akár. A nézettsége a sorozatnak már csak fele akkora, mint az első 1-3. évadának volt.
I. évad 1. rész: 2.17 Millió
I. évad 12. rész: 1.71 Millió
III. évad 24. rész: 2.26 Millió
IV. évad 12. rész: 1.54 Millió
V. évad 20. rész: 0.80 Millió
De ezen felül szerény véleményem szerint egy igazán jó, fejlődőképes sorozattá vált ezalatt a pár év alatt. Minden évben megújult, tudott újat mutatni, amit sok "óriás" képtelen megcsinálni (lásd: The Walking Dead). Szerencsére nem lesz/lett halálra húzva sem a sorozat, így a 100. epizóddal méltó befejezést kaphat.
1 felhasználónak tetszik:
forever.romanci
2016. július 23. 22:16
Idézet
Fallengirl:
Ez nem teljesen igaz. Itt nem a csatorna döntött a folytatásról, hanem Jeff Davis-ék. Az MTV-nek most is ez a legnézettebb drámája, így felőlük még simán mehetne. Ugyanígy a Trónok harcánál vagy mostmár a Vámpírnaplóknál is a készítők döntöttek a vég mellett. Ilyenkor a csatorna vagy a stúdió nem tud ez ellen mit tenni.
2016. július 24. 01:29
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Binci:
nem aztmondtam,hogy nem tetszett a sorozat... csak voltak benne néha olyan dolgok amitől kivert a víz
de ettől függetlenül ez a 3. kedvenc sorozatom
viszont... abban nem értek egyet,hogy + még 1 évad már unalmas lenne... mert pl. Derekkel mivan? Visszalehetne csalogatni valahogy Hoechlin-t egy pár részre ,hogy kicsit kilegyen ez "fejtve"... az meg,hogy hirtelen sip-sup bevágják Stydiát xD boccs de nemvagyok Stydia fan egy cseppet sem... Lydia egy kicsit se illik Stiles-hoz...
Stiles igaz felnőtt az évek során..de szerintem mégsincs annyira olyan szinten ,mint aki Lydiához illik...
Malia szerintem tökéletes volt számára..Lydiának meg Parrish.. de ugyebár mielött kibontakozhatott volna,hogy mi is lesz ebből a Stydia--Marrish dolgokból elkaszálják a sorozatot.. + még csomó lezáratlan ügy van
szoval szerintem simán még akár 3-4 évadon keresztül is lehetne csinálni egy rohadtjó folytatást
nahde mind1... azért nagyot csalódtam... és ha Jeff gatyába szedte volna magát és nemondta volna azt,hogy mostmár vége akkor nem utálnám ennyire
De nembirom a pasit.. és a csatorna nemkaszálná el a majdnem legjobban nézett sorozatát ..mégha kevesebbet is hozott az utolsó évad mint az eddigigek
szoval egyet értek veled -FriendsForever
nem aztmondtam,hogy nem tetszett a sorozat... csak voltak benne néha olyan dolgok amitől kivert a víz
2016. július 24. 01:31
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
és aki megkérdezte tőlem: ezt te se gondoltad komolyan? .... a válaszom,de igen!
komolyan gondoltam ...nagyon szeretem a teen wolfot és oké Jeff jó munkát végzett,de sokszor nem értettem vele eggyet ennyi
2016. július 24. 03:41
|
VarMarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 246878 offline
|
Fallengirl, FriendsForever:
Nem akarok erről vitázni, hiszen a legjobban a csatorna és a konkrét cast tudja rá a választ.
Igen, az teljesen igaz, hogy a készítő(k) is dönthetnek a sorozat sorsáról, de ahhoz általában le is tesznek valamit/van nevük sorozatos berkekben.
A Trónok Harca évek óta rekordokat döntöget, ezért kaptak rá esélyt, hogy rövidebb évadokat kapjon. A Vampire Diares készítőnője pedig a The CW-nek 7-8 sorozatán dolgozott, és azért a sorozat első pár évada a csatornának hozott is jó számokat. Például még ott a Scream Queens, nézettségileg vér ciki, kritikailag is lehúzták, viszont Ryan Murphynek van neve és húzóereje, illetve ő készítette a Glee-t, aminek komoly sikerei voltak (egy ideig). Egyetlen sikere a sorozatnak az, hogy a mainstream média felkapta.
Tökéletes ellenpélda az egészre a Dexter, illetve a Scrubs. A Dexter konkrétan 2 évente váltott Showrunnereket, mert a csatorna képtelen volt megegyezni a sorozat jövőjével a készítőkkel. A Scrubs 8. évada már anno be volt harangozva, hogy az utolsó lesz, erre a csatorna mégis úgy döntött, hogy kéne még egy évad. A főszereplő már csak visszatérő lett, illetve az egész sorozatot majdhogynem teljesen újra kellett castingolni. Az írók meg nem akarták cserben hagyni a sorozatot, mert ugye a csatorna arra is képes lett volna, hogy kirúgja a fő készítőt, és hoz helyette egy másikat (ld. Dexter, Scream: TV series). Szóval ezzel azt akarom kifejezni, hogy az írók felett a csatornáknak mindig óriási hatalma van.
Én személy szerint nem tartom helyesnek a kasza döntését, mert ugye mint mondtátok még így is a legnézettebb sorozata a csatornának, a többi éppen hozza a 4-700e. / epizódot.
Majd megszívják legalább
Nem akarok erről vitázni, hiszen a legjobban a csatorna és a konkrét cast tudja rá a választ.
Igen, az teljesen igaz, hogy a készítő(k) is dönthetnek a sorozat sorsáról, de ahhoz általában le is tesznek valamit/van nevük sorozatos berkekben.
Tökéletes ellenpélda az egészre a Dexter, illetve a Scrubs. A Dexter konkrétan 2 évente váltott Showrunnereket, mert a csatorna képtelen volt megegyezni a sorozat jövőjével a készítőkkel. A Scrubs 8. évada már anno be volt harangozva, hogy az utolsó lesz, erre a csatorna mégis úgy döntött, hogy kéne még egy évad. A főszereplő már csak visszatérő lett, illetve az egész sorozatot majdhogynem teljesen újra kellett castingolni. Az írók meg nem akarták cserben hagyni a sorozatot, mert ugye a csatorna arra is képes lett volna, hogy kirúgja a fő készítőt, és hoz helyette egy másikat (ld. Dexter, Scream: TV series). Szóval ezzel azt akarom kifejezni, hogy az írók felett a csatornáknak mindig óriási hatalma van.
Én személy szerint nem tartom helyesnek a kasza döntését, mert ugye mint mondtátok még így is a legnézettebb sorozata a csatornának, a többi éppen hozza a 4-700e. / epizódot.
2016. július 24. 09:21
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Fallengirl: látszik nagyon gyerek vagy még ahhoz, hogy felfogd VarMar felhasználónk miről beszél.
Hidd el, Jeff is tervezte a 7. évadot, de a nézettség egyre kevesebb. Davis azt is mondta, hogy ha lenne 7. évad abban Malia, Lydia, Stiles nem szerepelne, csak Stiles lenne benne 1-2 részben és ennyi, Scott és Liam lenne a főszereplő.
Kérem szépen, miért húznák tovább? Húzzák a Pretty Little Liarst, a Vámpírnaplókat etc etc... Jeffnek igaza van, fejezzék be itt, kapjon egy remek befejezést, és mindenki boldog. Az ötödik évad részeit ha jól tudom csak 800 ezren nézték szóval nem kell itt nagy számokba esni, hogy több mint 10 millió nézője van. Most is Jeffet hibáztatod, hogy vége van a sorozatnak, igen lehetne húzni 8. évadig, de unalmas lenne, és egyre kevesebb lenne a régi szereplő. Tylert visszaakarják csalogatni hidd el, de nem akar visszajönni, ő lépett ki, nem olyan egyszerű dolog ez mint amilyennek tűnik.
És ezt most a "bevágják Stydiát" dologhoz mondanám: Több Stydia shipper van, mint Stalia és Marrish egyben, a rajongók többsége Stydia befejezést akar, ha meg már utolsó évad, Jeff a rajongók kedvére tesz. Tudod többség dönt
Stydiát rengeteg díjra jelölték, ha jól tudom a Fandom Awardson is jelölték mint legjobb ship.
Lydia változott a legtöbbet az első évadtól, ideje Stilesszal összehozni.
Stalia mitől jobb?.. Hogyan is jöttek össze? Nézzük.. Malia felpofozta Stilest, majd volt egy kalandjuk, méghozzá úgy, hogy Stiles félig nogitsune volt, Malia pedig egy 8 éves agyi szinten állt, mert szellemileg ott akadt meg.
Kép
Hidd el, Jeff is tervezte a 7. évadot, de a nézettség egyre kevesebb. Davis azt is mondta, hogy ha lenne 7. évad abban Malia, Lydia, Stiles nem szerepelne, csak Stiles lenne benne 1-2 részben és ennyi, Scott és Liam lenne a főszereplő.
Kérem szépen, miért húznák tovább? Húzzák a Pretty Little Liarst, a Vámpírnaplókat etc etc... Jeffnek igaza van, fejezzék be itt, kapjon egy remek befejezést, és mindenki boldog. Az ötödik évad részeit ha jól tudom csak 800 ezren nézték szóval nem kell itt nagy számokba esni, hogy több mint 10 millió nézője van. Most is Jeffet hibáztatod, hogy vége van a sorozatnak, igen lehetne húzni 8. évadig, de unalmas lenne, és egyre kevesebb lenne a régi szereplő. Tylert visszaakarják csalogatni hidd el, de nem akar visszajönni, ő lépett ki, nem olyan egyszerű dolog ez mint amilyennek tűnik.
És ezt most a "bevágják Stydiát" dologhoz mondanám: Több Stydia shipper van, mint Stalia és Marrish egyben, a rajongók többsége Stydia befejezést akar, ha meg már utolsó évad, Jeff a rajongók kedvére tesz. Tudod többség dönt
Stydiát rengeteg díjra jelölték, ha jól tudom a Fandom Awardson is jelölték mint legjobb ship.
Lydia változott a legtöbbet az első évadtól, ideje Stilesszal összehozni.
Stalia mitől jobb?.. Hogyan is jöttek össze? Nézzük.. Malia felpofozta Stilest, majd volt egy kalandjuk, méghozzá úgy, hogy Stiles félig nogitsune volt, Malia pedig egy 8 éves agyi szinten állt, mert szellemileg ott akadt meg.
Kép
1 felhasználónak tetszik:
mikaelah
2016. július 24. 14:20
|
|
Fallengirl |
|
LovelyBarbaraPalvin:
ehem..
gyerek?
... áá szóval ha megmondom a véleményem,mert éppen egy közkedvelt rendező nemjön be nekem
akkor már gyerek felfogásom van
nagyon tudsz
kíváncsi lennék te hány éves is vagy
amugy
nemtudom mi értelme,hogy itt veszekszel velem
Te Stydia fan avgy..én Stalia
ennyi
szoval ne magyarázd itt nekem ,hogy miért is szar Stalia és jobb Stydia
mert nem érdekel egy cseppet sem... nemfogom megváltoztatni a véleményem
ˇmert egyszerűen szerintem nem illenek össze és kész
..de elfogadom azt is,hogy valakik Stydiát shippelik
és nemis kötök bele egyikbe se és nemis magyarázom a magam verziójának a hitelességét
szóval
ki is a gyerek?
ehem..
amugy
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.