Starity

Véget ér a Teen Wolf

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. július 22. 13:09 #41
iannina
iannina
focus on the good
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 5249
Csatolások: 34903
Azonosító: 138106
Sokkoló számomra! A kezdetek óta nézem a sorozatot, és még csak meg sem fordult benne, hogy vége lesz. Legalábbis nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar! Alig várom már az új évadot, viszont nem tudom mi lesz velem TW nélkül, hiszem nagy kedvencem! sad.gif Nagyon fog hiányozni, mind a stáb, mind a sorozat! heart.gif
1 felhasználónak tetszik: missdaisy
2016. július 22. 13:13 #42
mikaelah
mikaelah
visszatérő vendég

Státuszi protect the family
Hozzászólás: 312
Csatolások: 0
Azonosító: 257820
Az egyik felem megkönnyebbült, a másik viszont mégis szomorú. Egyrészt örülök, hogy ebből nem csinálnak rétestésztát, és nem húzzák el a végtelenségig. Valamint, most már tényleg nem az igazi. Az új szereplőkből túl sokat vittek be - gondolok itt Haydenre, Masonre vagy Coreyra, akik nekem személy szerint nem túl szimpatikusak. Ellenben a régi szereplők egyre csak fogynak. A hatodik évad biztos nem lesz az igazi Kira nélkül, ahogy már az ötödik sem volt olyan jó Derek nélkül. Persze, az új szereplők közt is van, akit szívesen látnék még, mondjuk Theo vagy Liam, de akkor is feleslegesnek tartom, hogy legyen még hetedik, nyolcadik évad. De az előzetest látva, szerintem még simán tudnának mit kitalálni, nekem legalábbis ezerszer jobban tetszik eddig, mint az előző évad, úgyhogy kíváncsian várom, és remélem hogy méltó befejezést fog kapni, ez a remek sorozat. heart.gif
1 felhasználónak tetszik: missdaisy
2016. július 22. 13:14 #43
- törölt felhasználó -    
Borzasztóan fog hiányozni, de már számítottam erre korábban szóval nem volt túl nagy sokk. Az az előnye, hogy ha már ilyenkor tudják, hogy vége lesz, akkor legalább kap egy rendes lezárást. De akkor is!! :'(
Viszont ez az előzetes *o* Valami észméletlen jónak tűnik (szerintem). <3333 Már nagyon várom, hogy elkezdődjön!!
2016. július 22. 13:17 #44
Loreen.
Loreen.
jeed

Státusznow my heart feels nothing at all
Hozzászólás: 3628
Csatolások: 314
Azonosító: 254798
Én nagyon szomorú vagyok, de tényleg jól döntöttek, hogy nem húzzák tovább. Nekem néha már sok volt, néha már unalmas volt. Sajnálom nagyon, de ez van.sad.gif
2016. július 22. 14:02 #45
petra1024
petra1024
visszatérő vendég

StátuszMeddig maradt sértetlen a kör? -A
Hozzászólás: 302
Azonosító: 217823
Ooo ne már ohmy.gif Nagyon fog hiányozni a sorozat és a szereplők is. cray.gif Szerintem jó évad lesz , nagyon várom. smileeee.gif sad.gif
2016. július 22. 14:11 #46
Szepunki
Szepunki
új tag

Státusz'Death ends a life, not a relationship'❤
Hozzászólás: 7
Azonosító: 257947
Ne, ne, ne!
2016. július 22. 14:15 #47
Szepunki
Szepunki
új tag

Státusz'Death ends a life, not a relationship'❤
Hozzászólás: 7
Azonosító: 257947
Hát, Én személy szerint nagyon szomorú lettem, hogy befejeződik, de Jeff Davis - nek is igazat adok, hiszen egy sorozatot a végtelenségig húzni és halasztani. Lezárja, így végre békességben 'élnek' a szereplők. Aztán, mindenki úgy képzeli el a továbbiakat, ahogy akarja. Imádtam ezt a sorozatot. A legszívbemarkolóbb az volt, mikor Aiden és Allison meghalt. Esküszöm, nem szoktam sírni filmjeleneteken, de ezeken még is sírtam. Aztán persze a harcok és a színének tehetsége fantasztikussá tették ezt a sorozatot. Hálás vagyok Jeff Davis - nek - ahogy gondolom rajtam kívül sokan -, hogy vászonra vitték ezeket a csodálatos évadokat és végignézhettem, ahogyan Scott és a többiek felnőnek és megoldják a rejtélyeket, s a problémákat. Csak így tovább, srácok!❤
2016. július 22. 14:22 #48
sg1992
sg1992
☾ cold hands

Státuszwe're just lost, damaged souls
Hozzászólás: 15253
Csatolások: 8754
Azonosító: 215855
A hatodik évadot már nagyon várom.Szerintem ez lessz az edigi leizgalmasabb évad.Az előzetese pedig nagyon tetszik. wub.gif De el se akarom hinni, hogy vége lessz a kedvenc sorozataim közé tartozik.Nagyon rossz, hogy vége lessz. cry.gif De ahogy többen is mondták legalább nem lessz elhúzva.
2016. július 22. 15:28 #49
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Az egyik szemem sír, a másik örül. Szerintem ideje lesz pontot tenni a végére. Az előzetes alapján nagyon jó évad lesz meghajolo.gif Inkább hagyják abba csúcson, minthogy legyen még +2-3 évad és ellaposodjon az egész, nehogy úgy járjon mint a Pretty Little Liars. Nekem nagyon hiányoznak a régi szereplők, újból kaptunk vagy 26-ot, úgyhogy ha már utolsó évad, Jeff visszahozhatna 1-2 régi szereplőt, legalább csak 1 rész erejéig. Gondolok itt Isaacre, vagy Jacksonra, sajnos nem sok esélyt látok Derekre rolleyes.gif

Ha lenne hetedik évad, abban már nem szerepelne Malia, Stiles, Lydia, csak Liam és Scott, hiszen fősulira mennek, elutaznak (ezt még ha jól tudom Jeff nyilatkozta)
Ideje lesz pontot tenni a végére, és nem húzni-húzni.

És kérlek Jeff Davis, add azt amit a nép akar, STYDIA!!!!!!

Örülök nagyon, hogy Ian (Peter) visszatér, na meg Codyt is imádom heart.gif Remélem, hogy ez az évad kárpótol az előbbiért. good.gif

Akik nem tudnak angolul, azoknak lefordítom, hogy a kedvenc állatorvosunk mit mond, mert az eléggé fontos

,, A legenda mindig arról szólt, hogy a szellemlovas elrabolja az embereket, de az igazság ennél sokkal rosszabb. Az embereket eltörlik a valóságból "

Scott ezután azt mondja, hogy " Mindnyájunkat elvisznek "

És úgy tűnik, hogy elis felejtik a dolgokat. Malia megkérdezte, hogy ki az a Stiles, a Seriff pedig megkérte Stilest, hogy mondja el mi a neve.
1 felhasználónak tetszik: BloggerinaBella
2016. július 22. 16:30 #50
Tessa Collins
Tessa Collins
új tag

StátuszVan, hogy az embernek nincs más választása, mint a sírás vagy a nevetés.
Hozzászólás: 31
Azonosító: 255389
Nem tudom (inkább nem akarom) elhinni, hogy vége. cry.gif Hihetetlen. Még csak pár hónapja találtam rá a sorozatra (vagy már egy éve?) és már is vége. De Jeff mellett szóljon, hogy nem lehet a végtelenségig húzni, mint a Vámpírnaplókat. Előbb utóbb be kell fejezni. Sajnos. Mint mondtam én nem régen találtam rá a sorozatra és így is rossz érzés hogy vége, ha még belegondolok mit érezhet az aki az elejétől kezdve nézi. De el kell engedni. meghajolo.gif
Az első két-három rész szerintem nem lett jó. Abba is akartam hagyni, de tovább néztem és rájöttem, hogy részről részre egyre jobb. Volt olyan nap, hogy egymás után tíz részt is megnéztem wub.gif heart.gif Eddig a harmadik évad volt a kedvencem. Void Stlies. wub.gif És persze Malia felbukkanása. lol2.gif Tudom, sokan utálják, vagy csak nem kedvelik, mert Stydia így meg úgy. Mindenkinek a saját döntése, de szerintem a Stydia már elmúlt, ugyanúgy mint a Scallison. Azt elengedtük, akkor ezt is el kell tudnunk engedni. Pedig eleinte úgy szurkoltam a Stydiának pompom.gif , de a második évad végén rájöttem, hogy felesleges. Most nem ez a lényeg. Sajnálom, hogy Kira elmegy, viszont iszonyatosan örülök, hogy Peter visszatér. Jöhetne Derek is. wink.gif És ahogy a trailerből ki tudtam venne, ez lesz az egyik legjobb évad, ha nem a legjobb. yahoo.gif És Jeff, ha hallod amit mondok akkor ajánlom, hogy Stalia maradjon, Scott szedje össze magát, Stilinski Sheriff és Melissa jöjjön össze, Lydia találjon egy hozzá illő srácot, tudjuk meg Stiles igazi nevét, sok Theo és Liam és persze legyen meg a Happy End. heart.gif heart.gif
1 felhasználónak tetszik: forever.romanci
2016. július 22. 16:41 #51
- törölt felhasználó -    
Nagyon fog hiányozni bár jó lesz pontot tenni már a végére.
2016. július 22. 18:13 #52
Detta
Detta
Queen♛

StátuszTired AF.... but succesful
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 689
Azonosító: 128947
Óóó pedig még csak most jön a java erre nekik a 100. epizódnál már be is kell fejezni?! Eléggé elszomorító.
2016. július 22. 19:37 #53
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
A legutolsó két évad nekem csalódás volt, és szerintem ezzel még sokan így vannak. Ráadásul elballagnak a gimiből, várható volt a befejezés. Bár nagyon fog hiányozni a sorozat, az indulása óta követtem sad.gif
2016. július 22. 21:23 #54
ScreamQueens
ScreamQueens
ITZY? ITZY!

Státusz»2019.03.05 - A.C.E concert~
Hozzászólás: 1007
Csatolások: 1457
Azonosító: 246374
A Teen Wolf a kedvenc sorozatom és nagy sajnálattal olvastam hogy vége de így kell legyen mert azért ezt se lehet sokáig húzni hogy aztán az emberek meg unják. <333
2016. július 22. 21:34 #55
- törölt felhasználó -    
NOVEMBER????? Addig nem tudok várni...sad.gif de kár hogy ez lesz az ucsó évad..sad.gif
2016. július 22. 22:45 #56
- törölt felhasználó -    
Nem! NEM! NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!! Bezzeg az olyan sorozatok, amiknek nincs semmi értelme, 1000 évig is húzzák. Pff ...
2016. július 22. 23:08 #57
vamphanna
vamphanna
vámpircsaj ;)

StátuszMinden,ami vámpir es misztikum.:)
Hozzászólás: 2339
Csatolások: 1
Azonosító: 165036
Szivem szakad meg erte,nagyon a szivemhez nott. Nagyon fog hianyozni. Az vigasztal hogy ez az evad Stilesrol fog szolni,es lesz sok Stydia.
2016. július 22. 23:28 #58
- törölt felhasználó -    
Nagyon le vagyok maradva a Teen Wolf-fal. Talán a 6. évad vége után valamikor rászánom magam egy darára. Egyébként van ennek a kaszának jó oldala. Legalább nem húzzák tovább a sorozatot és a csúcson hagyják abba.
2016. július 23. 01:26 #59
Fallengirl
Fallengirl

Státusz" Hey! Write you´re own story! " - The Book of Life
Hozzászólás: 887
Azonosító: 164007
gondolom az "úgy határoztunk" az csak Jeff-re vonatkozik... jellemző.. már úgyis ment az agyamra a pasi a hülye sorozatbeli ötleteivel... erre megalkotta a tetőpontot -.- uff ..nagyon nembirom a pasit -.- ... a világ majdnem legjobban nézett tinisorozatát csak így pikpak abbahagyni,mert neki kedveszottyant valami máshoz gondolom ... ach -.-
2016. július 23. 12:33 #60
Jázmin777
Jázmin777
új tag
Hozzászólás: 25
Csatolások: 1
Azonosító: 253119
Úristen úristen:( Legalább már akkor legyen az utolsó évadban Stydiaa <3
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!