Véget ér a Teen Wolf
2016. július 22. 10:30
|
|
missdaisysérendipité |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.20. Hozzászólás: 1637 Csatolások: 34840 Azonosító: 249895 offline
|
Én örülök hogy vége lesz, mert legalább nem húzzák a végtelenségig. Még mindig a gimiben vannak, és az első évadtól kezdve nem kaptunk válaszokat fontos kérdésekre. Az pedig már csak a teteje, hogy az összes kedvenc karakter valamiért meghalt vagy elment a sorozatból. Nálam itt ugrott meg a színvonal. Amúgy az 5A még érdekes volt, de az 5B már csak nyűglődés volt számomra.
Ennek ellenére nagyon sok szépet adott a sorozat, rengeteg tehetséges színészt ismertem meg általa, és persze szórakoztatott is.
Azért hiányozni fog, az biztos
Ennek ellenére nagyon sok szépet adott a sorozat, rengeteg tehetséges színészt ismertem meg általa, és persze szórakoztatott is.
2016. július 22. 10:41
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Jaj ne!
Nagyon elszomorított a hír, azt hittem minimum 7 évad biztos lesz. Sajnálom, hogy csak novemberben kezdődik, kicsit előrébb számítottam.
Abban én is egyetértek, hogy nem jó, ha a végtelenségig húzzák a sorozatot, mert ellaposodik, és a rajongók is már csak megszokásból nézik. Viszont én a Teen Wolfot nem találom túlságosan ilyennek (jó mondjuk az 5. évad nem volt a legjobb, de a többi tartotta a szintet) azért is, mert minden évadban más szálon fut a történet. Nekem az előzetes ígéretesnek mutatkozik, bízok benne, hogy ez lesz az egyik legjobb évad. Remélhetőleg méltó befejezést kap. És remélem az ígért film is majd lesz.
2016. július 22. 10:44
|
|
Maite_Kristen Lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.01. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 174627 offline
|
Szomoru a bucsu meg ha a egy sorozatrol is beszelunk.Nekem nagyon tetszett a sorozat,a karakterek.Hianyozni fognak de az is igaz,hogy ha tovabb folytatjak akkor mar unalmas lesz.S nem jo emlekkent fogunk vissza emlekezni a sorozatra
2016. július 22. 10:45
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Szerintem ez a sorozat már a 4. évadtól nem az igazi. Az első 3-at nagyon szerettem de miután elment egy csomó jo karakter már teljesen más volt, az újak meg nem tudtak azt a szintet hozni...A záró évadba lehet hogy belenézek de nem várok már sokat tőle.
2016. július 22. 10:47
|
|
GenevieveMarina's diamond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 7773 Csatolások: 6753 Azonosító: 210902 offline
|
Nagyon várom már az új részeket, de elszomorít hogy ez lesz a befejező évad. Az egyik kedvenc sorozatom és tudom hogy nem húzhatják a végtelenségig, picit reménykedtem egy hetedik évadban is, de remélem a századik résszel méltó befejezést kap.
2016. július 22. 10:54
|
|
laurenevansúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.02. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 252846 offline
|
pedig annyira imádom
...ez tökre szomorú .de ettől függetlenül rettentően várom az új részeket *.* <3
2016. július 22. 12:31
|
|
Barbi vagyok 95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 183253 offline
|
Imádtam
2016. július 22. 12:39
|
|
BloggerinaBella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.18. Hozzászólás: 822 Csatolások: 495 Azonosító: 256455 offline
|
Mikor megtudtam, hogy ez lesz az utolsó évad, iszonyatosan elszomorodtam. Ez a sorozat jelentett nekem mindent! Ennek hála ismertem meg a kedvenc színészeimet
Az egész Teen Wolf egy fantasztikus sorozat: izgalmas, rejtélyes, szomorú, de ugyanakkor mindig van benne egy kis humor, vidámság. Idáig akárhányszor megjelent egy új évad előzetese, tűkön ülve vártam, hogy végre megnézhessem. És most? Ugyan ez az érzés most is megvan, viszont mellette ott van az is, hogy szomorúan várom. Mindig tudtam, hogy valamikor vége lesz az egésznek, csak nem gondoltam, hogy ennyire hamar. Mindenesetre az évad nagyon izgalmasnak tűnik, örülök, hogy Peter is benne lesz, sőt, szerintem szinte minden karaktert vissza fognak hozni, akit csak lehet.
2016. július 22. 13:08
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4448 Csatolások: 137003 Azonosító: 155975 offline
|
Legalább nem húzzák túl, mint a PLL-t.. Egyet kell értenem az előttem szólókkal, hogy akármennyire is szeretem a sorozatot és szomorú vagyok a vége miatt, tény és való, hogy a 3. évad után már nem volt az igazi. Crystal távozása még oké lett volna, de aztán ott volt Daniel, Tyler és a Carver ikrek is, akik mind nagyon jó és érdekes karakterek voltak. Azt reméltem legalább Isaacet vagy Dereket visszahozzák a hatodik évadban, de az előzetes alapján nem úgy tűnik. Peter visszatérésének örülök, viszont azt sajnálom, hogy Kira/Arden is távozott.
1 felhasználónak tetszik:
missdaisy
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.