6 sztárpár, aki a szakítás után a békülést választotta
2016. július 21. 20:04
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Nem nagyon vagyok benne ebben a témában, de ha együtt jó nekik, akkor legyenek.
2016. július 21. 20:05
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Moonwalker4ever | Ma, 20:02
"Az egész világot megrázta Lady Gaga és Taylor Kinney közelmúltban bekövetkezett szakítása"
Az emberek nagyrésze kb.azt se tudja kik ők.
Hát,bevallom,Taylor Kinneyről én se tudok semmit:D
De azért szerintem Gagát sokan ismerim
"Az egész világot megrázta Lady Gaga és Taylor Kinney közelmúltban bekövetkezett szakítása"
2016. július 21. 20:06
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
*ismerik
Amúgy engem nem rázott meg,ez kicsit olyan furcsán lett fogalmazva. De azért nem is mosolyogtam
Amúgy engem nem rázott meg,ez kicsit olyan furcsán lett fogalmazva. De azért nem is mosolyogtam
2016. július 21. 20:21
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Hajni és Gézacica @ 2016.07.21. 20:05)
Moonwalker4ever | Ma, 20:02
Nem kötekedni akarok veled, de valóban minden második hozzászólásodban az a mondat szerepel, hogy nem ismered az adott sztárt. Egy jó tipp/tanács: ha a lap legaljára görgetsz, megtalálod a cikkről szóló sztár adatlapját. Az életrajzban össze van foglalva, hogy ki ő, mit csinál, miben szerepelt. Ha ezt a tanácsot megfogadod, elolvasod mielőtt meggondolatlanul írnál bármilyen hozzászólást, akkor nem szemetelnéd tele a Magazin részleget az ilyen jellegű hozzászólásaiddal. Az adatlapok pont, hogy ezt a célt szolgálják, és nem csak dísznek vannak. Így pedig máris nem fognak annyian szekálni a fórumon.
2016. július 21. 21:52
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Írni akartam, hogy örülök, hogy Gigiék a békülést választották, aztán rájöttem, hogy hivatalosan sosem szakitottak. Szóval utána kéne jobban nézni az információknak
2016. július 22. 05:49
|
|
|
Beyla...egy gond van
Telefonról jelentkezek be mindig,és telefonverzióban vagyok
Telefonról jelentkezek be mindig,és telefonverzióban vagyok
2016. július 22. 15:49
|
|
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline
|
Beyla Veled értek egyet, ez már nekem is feltűnt
A cikkről annyit hogy nagyon örülök Miley-nak
A cikkről annyit hogy nagyon örülök Miley-nak
2016. július 23. 13:09
Mindegyikük története ismert volt számomra, és örülök, hogy boldogok. Azonban az is igaz, hogy az esetek többségében nem sül ki jó az újra felmelegített "káposztából".
2016. július 23. 15:50
|
|
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline
|
Én is mindegyik történetet ismertem ezek közül, de azért jó cikk lett csak sajnos tele van hibákkal (betű tévesztésekre gondolok) azért erre jó lenne odafigyelni.
Miley és Liam kapcsolatának örülök a legjobban mert szerintem baromi jó hatással vannak egymásra
Miley és Liam kapcsolatának örülök a legjobban mert szerintem baromi jó hatással vannak egymásra
2016. július 23. 18:14
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Hajni és Gézica: A 8 év abszolút nem számít olyan soknak! És abszolút nem érződik rajtuk a korkülönbség!
2016. július 25. 12:11
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
aranyosak
2016. július 25. 12:17
Liam és Miley *-* én örülök nekik
Hátha Miley visszatér a normális életéhez. A kis "lázadása" kezdett a dalai rovására menni.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: