Élőszereplős mozifilm készül a Pokémonból
2016. július 22. 16:42
Nagyon szerettem a pokemont. Már nagyon várom a filmet is
2016. július 22. 20:03
|
|
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline
|
Érdekes... Az utóbbi időben rengeteg animéből késztettek élőszereplős színdarabot, bezzeg azokról egy cikket sem lehetett itt látni. De most, hogy a Pokémon Go egy divatjáték lett rögtön meg kellett írni ezt a cikket. -.-
2016. július 22. 20:05
|
|
Bogáncsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.24. Hozzászólás: 327 Csatolások: 0 Azonosító: 245313 offline
|
Minek élőszereplős film belőle???
Ha már nagyon filmet akarnak belőle, akkor legalább japánok játszák benne a főbb szerepeket. (Hamár ez eredetileg japán)
Ha már nagyon filmet akarnak belőle, akkor legalább japánok játszák benne a főbb szerepeket. (Hamár ez eredetileg japán)
2016. július 23. 13:00
Én nagyon szerettem a Pokemont. De valahogy, nem tudnék egy élőszereplős változatot elképzelni belőle. Mindenesetre, kíváncsi leszek.
2016. július 23. 22:33
|
|
viktória loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.02. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 257650 offline
|
Szerintem jó lesz kiskoromban sokat néztem a pokemont!!
2016. július 25. 13:49
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Idézet (Bogáncs @ 2016.07.22. 20:05)
Minek élőszereplős film belőle???
Nézz meg belőle pár részt. Hiába japán maga a mese, ugyan az a szitu vele mint a többi mangával, animével, az hogy a megrajzolt figurák nem japánok.
Amúgy engem érdekelne. Mostanra jutott el odáig a CGI, hogy nagyon szépen meg lehet ezt csinálni. De osztom a véleményeket miszerint ez vagy nagyon jó lesz vagy nagyon rossz.
2016. augusztus 01. 21:13
|
|
wewearblackbanshee queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.31. Hozzászólás: 1389 Csatolások: 72 Azonosító: 258531 offline
|
Hú hát kíváncsi vagyok mi lesz ebből. Érdekesen hangzik, de az eddig animéből készült filmek se ragadták el a tetszésem, sőt... azt kell mondjam, a legtöbben csalódtam, többet vártam. Szóval remélem ez nem lesz akkora csalódás xd
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: