Nem kerülhet a mozikba A beavatott-sorozat utolsó része
2016. július 22. 13:45
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Viccesnek találom,hogy ennek a könyvnek is két részre akarták bontani a befejező filmváltozatát. Ezt is miért? Hogy még több bevételük legyen.
Sajnos ez ennél az alkotásnál nem jött össze,bár szerintem nem meglepő. Sosem tetszett a film,számomra semmilyen értékkel vagy legalább mondanivalóval nem bír. Megértem,amiért a kritikusok is így lehúzták.
Sajnos ez ennél az alkotásnál nem jött össze,bár szerintem nem meglepő. Sosem tetszett a film,számomra semmilyen értékkel vagy legalább mondanivalóval nem bír. Megértem,amiért a kritikusok is így lehúzták.
2016. július 22. 14:30
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
nee
nekem tetszett mindegyik,a 3. részt láttam is moziban
2016. július 22. 16:29
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
nemár
tök szomi
2016. július 22. 16:52
|
|
missdaisysérendipité |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.20. Hozzászólás: 1637 Csatolások: 34840 Azonosító: 249895 offline
|
Hogy mi? Egy ilyen nagy filmes cég, mint a Lionsgate egyszerűen csak törli a filmet?
Az összes részt moziban láttam, és mindegyik tetszett a maga módján. Természetesen a könyv sokkal jobb, de a legtöbb adaptációnál ez már csak így van. Viszont egyáltalán nem értem, ezt hogy tehetik meg. Már leforgatták a filmet, gondolom beleáldoztak rengeteg energiát és persze pénzt, és csak úgy 'kidobják' az egészet a kukába, mert 400 milliós bevétel helyett csak 200 milliót hozott az utolsó film?
Nevetséges, és elszomorító. Egyébként pedig alapjáraton nem kellett volna szétszedni az utolsó filmet.
2016. július 22. 19:33
|
|
anzuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.21. Hozzászólás: 150 Csatolások: 0 Azonosító: 257288 offline
|
Én nem sajnálom, ez ritka rossz film, és a könyv se tetszett. Viszont a félbehagyás sose megoldás. Undorítónak tartom, hogy a pénz érdekében több százezer rajongót hagynak cserben.
2016. július 23. 15:05
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Ez nem lehet igaz.... Ilyen nincs:O
2016. július 23. 16:38
Most komoly???? Ma mondtam anyukámnak, hogy majd jövőre lesz az új része, és majd menjünk el. Nem hiszem el. Amúgy meg a Tv film, egyáltalán nem lesz az igazi, ha más szereplők lesznek.Förtelem!!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: