Nem kerülhet a mozikba A beavatott-sorozat utolsó része
2016. július 21. 12:00
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Már megint starity...félre ne értsetek, szeretem az oldalt, csak a megerősített hírek valahogy mindig sántítanak. Miért van az, hogy beírom mindenhova az utolsó rész címét és nem ad ki semmi hasonlót sem? Néha nem ártana utána nézni a dolgoknak...
2016. július 21. 12:07
Nekem a Beavatott-trilógia, mint könyvben nagyon elnyerte a tetszésemet, és a film első része is még jó volt, a másodikon már rengeteget változtattak, és nem volt meg az a Beavatott-varázsa, a harmadik első részét pedig még nem sikerült megnéznem, de ettől eltekintve sajnálom, hogy nem forgatják le, két nagyon jó színész játszott benne, plusz Zoe Kravitz, Ansel Elgort.. Felesleges lenne újra belekezdeni másik szereplőkkel a trilógiába, biztos vagyok benne, hogy annak a filmnek még annyi bevétele se lenne, mint az eddigieknek. Egyébként ha valaki nagyon szomorú, ajánlom könyvben elolvasni, hihetetlen élmény volt a számomra.
2016. július 21. 12:26
|
|
Nomiika014új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.11. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 249589 offline
|
Remelem hogy ez csak egy rossz vicc ... en olvastam a triologiat es a kiegeszito kotetet is .. a konyvek elkepesztoen jok voltak .. a Beavatott film nagyon hasonlo volt a konyvel .. a Lazado film mar nagyon eltert a konyvtol .. a Huseges 1 resznek mar nem volt semmi koze a filmhez , teljesen mas es megertem h nem hozott annyi penzt mert nem volt a legjobb .. de azert nagyon szeretnem latni a folytatast ..
2016. július 21. 12:35
|
|
Nomiika014új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.11. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 249589 offline
|
En meg nem lattam sehol ezt ... ha igaz lenne akkor mas oldalak is kitettek volna mert a Beavatott sorozat eleg hires .. ez szerintem csak egy hatalmas nagy feleertes .. egy sorozatot uj szereplokkel .. NO WAY .. lehetetlen .. a Beavatott sorozat Shailene-el es Theo-val es a tobbi szereplovel az igazi , nelkuluk nem lehet semmi.
2016. július 21. 12:45
|
|
fluorinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.21. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 240624 offline
|
Az első rész még elég jó volt, a másik kettő már kevésbé. A harmadik részt csak azért néztem meg, hogy lássam még milyen hülyeséget tudnak kitalálni a készítők. Ez várható volt a legutóbbi rész után... A könyveket nem olvastam, úgyhogy azokhoz nem tudom hasonlítani a filmeket, de azt kijelenthetem, hogy azok nem tartják a színvonalat, főleg az utolsó rész.
kurrek, mielőtt ez a cikk megjelent volna, már ott volt imdb-n a hír, ha jól emlékszem a Variety-től.
kurrek, mielőtt ez a cikk megjelent volna, már ott volt imdb-n a hír, ha jól emlékszem a Variety-től.
2016. július 21. 14:11
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
Nembánom én a könyv sokkal jobb.
2016. július 21. 14:36
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
IMDB szerint meg lesz a következő rész, ugyanezekkel a szereplőkkel, csak nem moziba, hanem tv filmként.
2016. július 21. 14:46
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
Az első része nekem is tetszett nagyon, a másodikkal sem volt bajom de az olyan egyszer-nézhetős volt számomra.
2016. július 21. 15:35
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Remélem hogy ez nem igaz, NEM LEHET IGAZ!
2016. július 21. 16:48
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Ezt ugye nem mondják komolyan??
2016. július 21. 17:52
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Na ne szívassanak már!
Pont az utolsó részt nem vetítik! Ez most csak egy vicc, ugye? Én más színészekkel biztos nem nézném meg. Na mindegy, úgyis terveztem elolvasni a könyvet, de azért nagyon sajnálom, hogy mégse lesz meg az utolsó film.
2016. július 21. 18:20
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Én speciel hányingert kapok, amikor egy könyvet két epizódra cincálnak. Az utóbbi években hatalmas divattá vált. Ha egy olyan kötetről van szó, ami 800 oldalas és tényleg fontos, hogy minimum a 90%-a benne legyen, akkor megértem a ketté bontást. Ám a Harry Potter és az Éhezők viadala (na ennél főleg!) esetében a lehető legnagyobb baromság volt. A Lázadó iszonyú sz*r volt, a filmes topikban hőbörögtem is egy sort, hogy ilyen iszonyú pocsék filmet rég láttak szemeim. Nem is csodálom, hogy a kutya nem volt rá kíváncsi. Ma töltöttem le a Hűséges első felvonását, ám tesóm mondta, hogy jobb mint a második, de még így is hót gyenge. Sejthették volna, hogy a második elbaltázása után jóval kevesebben lesznek rá kíváncsiak. Valóban a rajongókkal b*sztak ki ezáltal, meg maximum azzal, aki kíváncsi a sztori végére, de, hogy megtudja, el kell olvasnia. Rövid ifjúsági regényeknél nincs értelme a két részre szakításnak. Egy valaki elkezdte ezt a hülyeséget és sikerült trendet csinálnia belőle.
2016. július 21. 18:51
Ooo pedig nagyon szerettem ezt a filmet..bar a 3.reszt még nem lattam..
2016. július 21. 20:35
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
hááát a tv film is szarul végződne..mivel ha a könyv szerint csinálnák..akkor ugyebár szar lenne a vége... legalábbis szerintem szar a vége a könyvnek..szoval.. azért sajnálom,hogy elmarad..elis csodálkoztam mikor 2 részre bontották a végét... igazán megcsinálhatták volna egy filmben,de nos amugyis azon gondolkodtam,hogy nemnézem meg a filmet ,mert olvastam a könyvet és a végét végigbőgtem...szóval
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: