Véget ért Lady Gaga és Taylor Kinney kapcsolata
2016. július 20. 12:19
|
|
Eroszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 241 Csatolások: 0 Azonosító: 232003 offline
|
Szerintem is összeilletek, persze mi nem látunk bele, de boldognak tűntek. Ilyen szempontból nehéz lehet a sztárok magánélete, nem minden lesz úgy ahogy ők akarják. Kevés sztárpár van együtt már hosszú ideje.
Azért remélem helyre tudják hozni, Gagan nagyon látszott az utóbbi pár évben Taylor hatása, jó irányban.
Azért remélem helyre tudják hozni, Gagan nagyon látszott az utóbbi pár évben Taylor hatása, jó irányban.
2016. július 20. 14:23
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Na ez most elfagyasztott
nemár Gaga, olyan cukik voltatok egyutt
2016. július 20. 14:55
Tényleg jók voltak együtt, de ők tudják, mennyire jönnek ki egymással hosszútávon. Ha éreznek rá esélyt, hogy meg tudják oldani a problémákat, úgyis megteszik. Ha pedig nem, akkor jobb lezárni még mielőtt egy tipikus-hajtépős kimenetelű vég lesz belőle.
2016. július 20. 17:22
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Sajnálom oket
pedig aranyosak voltak egyutt
2016. július 20. 19:11
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Sajnálom őket. Igazából sosem hallottam róluk semmit - mivel egyiket sem követem. Ha Ők így érzik, akkor tegyék ezt. Persze egy párkapcsolat vége mindig szomorú.
2016. július 21. 00:56
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Most olvastam ,hogy egyutt vannak csak szunetet tartannak valamilyen szinten. Remélem ,hogy ez a hír igaz. Nagyon szeretem oket és szerintem egybe illenek.
2016. július 21. 12:14
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Szerintem aranyos pár (voltak). Taylor mellett Gaga is visszafogottabb lett. Jobbá tették egymást.
2016. július 21. 17:06
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Szerintem is összeillettek, de nem lennék meglepve, ha tényleg vége lenne köztük a dolognak. Ezer éve együtt voltak már, eljegyezték egymást, de magát az esküvőt mintha nem is tervezték volna... Külső szemmel olyan, mintha megrekedt volna a kapcsolatuk egy szinten. Nem mintha nagy rajongója lennék akármelyiknek is, de azért valahogy sajnálom őket, jók voltak együtt.
2016. július 23. 13:03
Szerintem ők nagyon összeillenek. Nagyon sajnálnám, ha ez végleges szakítás lenne.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: