Vasárnap adták át a koronát az ország legszebb lányának, ám már most hatalmas botrány van kibontakozóban a szépségkirálynő-választás körül, ugyanis a verseny közönségdíjasát prostitúcióval vádolják.
A teljes cikkhez kattints ide!
Prostitúcióval vádolják hazánk egyik legszebb lányát
2016. július 19. 14:55
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. július 19. 15:21
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Simán eltudom képzelni hogy igaz a hír, hiszen a dekoratív lányokat fiatalon sok mindenre rá lehet venni, pláne ha elakar érni vmit a hölgy.
2016. július 19. 15:38
|
Zsozsiilynhcúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.10. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 246328 offline
|
Szerintem ez igaz,bár mondjuk ilyeneket nem szoktam nézni..
2016. július 19. 15:40
Nekem szimpatikus volt,és Timi mellett rá is szavaztam.HA igaz a dolog,akkor viszont jobb lett volna ha nem próbál meg tisztességtelenül,a szabályokat megszegve "játsszani",mert ha ez kiderül azon a bizonyos beszélgetésen,akkor az egyik alversenyen nyilván elérzett volna,így egy másik lány jutott volna döntőbe,aki lehet hasonló eredményt hozott volna,tisztességes játékkal.Bár az 'ilyeneknek' nevezni sem kellene,mert kiemelve benne van a játékszabályzatban,hogy akinek bármiféle erotikus filmje/képe van,nem jelentkezhet...Mindenesetre reménykedem benne,mert szerintem szép lány,és okosnak is tűnik a bemutatkozó videója alapján
2016. július 19. 16:07
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Nomen est omen. Répás Lajos...
Viccet félretéve, büszke lehet magára a csajszi, ha már 17 évesen ezen a pályán tevékenykedett. Mondjuk, a fejétől bűzlik a hal, ugyanis az a szépségverseny, amit Sarka Katához és Hajdú Péterhez lehet kötni, hát... Inkább hagyjuk is.
Nem kell leszúrni, mert ha a fél mezőny nem hasonló munkakörben tevékenykedett az eddigiekben, esélyes, hogy a jövőben majd a szolgáltatószektor ezen iparágában fognak elhelyezkedni, túl jó ajánlólevél egy szépségverseny x. helyezése ahhoz, hogy ez a sok felszínes leányzó ne használja ki.
Viccet félretéve, büszke lehet magára a csajszi, ha már 17 évesen ezen a pályán tevékenykedett. Mondjuk, a fejétől bűzlik a hal, ugyanis az a szépségverseny, amit Sarka Katához és Hajdú Péterhez lehet kötni, hát... Inkább hagyjuk is.
Nem kell leszúrni, mert ha a fél mezőny nem hasonló munkakörben tevékenykedett az eddigiekben, esélyes, hogy a jövőben majd a szolgáltatószektor ezen iparágában fognak elhelyezkedni, túl jó ajánlólevél egy szépségverseny x. helyezése ahhoz, hogy ez a sok felszínes leányzó ne használja ki.
2016. július 19. 16:44
|
|
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline
|
Hát ez durva!
2016. július 19. 17:35
Dézsányi Bianka gondolkodhatott volna...
Na, a legtöbb szép lánnyal így akarnak karriert befuttatni... De ez sajnos nem a legjobb ajánlólevél... Azért nem ítélkezem, nemcsak az ő hibájuk, bár ehhez is gyomor kell...
2016. július 19. 18:06
Idézet (emily92-17 @ 2016.07.19. 15:21)
Simán eltudom képzelni hogy igaz a hír, hiszen a dekoratív lányokat fiatalon sok mindenre rá lehet venni, pláne ha elakar érni vmit a hölgy.
Pontosan!
2016. július 19. 19:10
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Én sajnálom. Régen volt az az ügy,azóta sokat változott!
Ugyan a szervezők szigorúak,de igazuk van!
Kíváncsi vagyok a végkifejlettre
Ugyan a szervezők szigorúak,de igazuk van!
Kíváncsi vagyok a végkifejlettre
2016. július 19. 19:23
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet
Ugyan nem kértünk tőlük erkölcsi bizonyítványt, de ez ütközik a verseny szabályzatával. Amennyiben bebizonyosodnak az állítások, akkor Dézsányi Biankát kizárom a versenyből és a nyereményeit is visszavesszük
Javítson ki bárki is, ha netán tévednék, de én úgy tudom, hogy a prostitúció 1993 óta Magyarországon egyáltalán nem számít bűncselekménynek. Vannak kifejezetten erre kijelölt zónák (piros lámpás negyedek, csakhogy példát mondjak), amelynek, ha az üzletszerű kéjelgő nem tesz eleget igen borsos összeget szabhatnak ki bírság gyanánt. A megbírságolás pedig nem egyenlő a büntetett előélettel. Szóval, ha drága Kata erkölcsi bizonyítványt is kér, abban nem lesz benne, még, ha a kedves versenyzőt többször is bírságolták emiatt. Ez a nő is annyira, de annyira buta. Mindenkinek a saját egyéni dolga, hogy mivel keresi a kenyerét, de szerintem nincsen helytálló bizonyítéka a lány ellen, hogy kizárassa a versenyből. Csak nehogy ők üssék meg a bokájukat, ha a csaj feljelenti őket rágalmazás, becsületsértés vádjával.
2016. július 19. 19:25
|
|
Dead Outcastúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 254802 offline
|
De nem értem. A szépségverseny a szépségről kéne szóljon, nem arról, hogy mi történt a lány múltjában. És ha prosti? Nem attól lett szép.
2016. július 19. 19:35
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
És miért nem kaphatná még a díjat emiatt, gondolom nem ő akkart k*rva lenni + ez a verseny nem a múltjükról szól hanem a szépségről.
2016. július 19. 19:45
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Beyla és Dead Outcast egyetértek. Most ennek mi köze a versenyhez? Persze nem támogatom ezt, de a múlt az múlt. Hülyeség ez az egész szépségverseny.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: