14 színész, aki majdnem szerepet kapott a Harry Potterben
2016. július 19. 19:31
|
|
plillasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 353 Csatolások: 4 Azonosító: 130794 offline
|
Érdekes cikk lett.
Az előttem szólóknak mondom, hogy tudtommal Rowling kapott lehetőséget Lily Potter életre keltésére, azonban mint kiderült, az írónő nem rendelkezett színészi vénával. Ezért adták a szerepet végül másnak, Geraldine Somerville-nek.
Az előttem szólóknak mondom, hogy tudtommal Rowling kapott lehetőséget Lily Potter életre keltésére, azonban mint kiderült, az írónő nem rendelkezett színészi vénával. Ezért adták a szerepet végül másnak, Geraldine Somerville-nek.
2016. július 19. 19:38
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Nagyon jó cikk lett
Rowlingnál szóba se jöhetett a szerep mivel egy korábbi interjújaban már mondta hogy utálja magát képernyőn látni
David Thewlisnek nagyon jól áll Lupin karaktere úgyhogy örülök hogy vegül is a készítők is így gondolták...Harrynek pedig mindenképpen britet kellett választani ugyhogy Dan a legető legjobb döntes a szerepre
2016. július 19. 19:39
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Nem láttam még egy Harry Potter filmet se,a könyvet se olvastam,azt se tudom miről szól:D
Érdekes cikk lett,köszönjük nagyon!
Az Édesek és mostohák sztárját nagyon megsajnáltam,hiszen eléggé szemetek voltak vele a készítők.
J.K.Rowling pedig igenis játszhatta volna Lilyt,hiszen ha ő nem lenne,az egész film se lenne,ennyire kijárhatott volna neki,mint jog is. Ő csak jobban tudja a karaktereket,nem?
Én még Robin Williamsen is csodálkoztam.
Érdekes cikk lett,köszönjük nagyon!
Az Édesek és mostohák sztárját nagyon megsajnáltam,hiszen eléggé szemetek voltak vele a készítők.
J.K.Rowling pedig igenis játszhatta volna Lilyt,hiszen ha ő nem lenne,az egész film se lenne,ennyire kijárhatott volna neki,mint jog is. Ő csak jobban tudja a karaktereket,nem?
Én még Robin Williamsen is csodálkoztam.
2016. július 19. 20:05
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
jó cikk lett
2016. július 19. 21:10
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Érdekes cikk lett. Imádom a HP könyveket és a filmeket is. Szerintem a készítők jól döntöttek a szereposztásról, bá egy-két emberre kíváncsi lettem volna hogy alakít.
2016. július 19. 23:54
|
|
Baarby105új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.29. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 144364 offline
|
Azért mennyivel màs lenne, ha így alakult volna:) de nagyon örülök hogy nem ők lettek, bàr J.K. Rowlingot megnéztem volna, na és persze Kate Winslet-hez is illett volna. Imàdom Tom Roth-ot, de Alan csak egy volt és van, és nàla tökéletesebb embert PIton szerepére nem is talàlhattak volna..
2016. július 20. 01:31
|
|
vamphannavámpircsaj ;) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.09. Hozzászólás: 2339 Csatolások: 1 Azonosító: 165036 offline
|
JK-en kivul mindegyik jo dontes volt foleg Naomi Watts,Jamie Campbell-Bower es Robin Williams eseteben. Naomi szebb mint a masik szineszno de nem tudnam elkepzelni hideg Narcissa Malfoykent.Ahogy Helen McRory-t se Bellatrix szerepere,Helena Bonham Carter tokeletesen alakitotta. Joanne-nek hagyniuk kellett volna,mert ha nem irja meg a tortenetet a filmek se keszulhettek volna el,vele igazsagtalanok voltak.
2016. július 20. 09:45
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Hugh Grant-hez nagyon illett volna a nárcisztikus és önimádó Lockhart karaktere, kár, hogy végül nem tudta elvállalni (Félreértés ne essék, a Branagh-féle verziót is imádom).
2016. július 20. 10:35
Tilda Swinton-t tudnám csak elképzelni a felsoroltak közül.
2016. július 20. 12:17
|
|
Voilletvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.25. Hozzászólás: 131 Csatolások: 6 Azonosító: 223172 offline
|
Tim Roth a kedvenc színészem de elég fura lett volna ha ő játszotta volna Pitont
Örülök , hogy Jamie szerepet kapott főleg mert Grindelwald az egyik kedvenc karakterem volt a könyben
Vicces bele gondolni milyen lett volna a film ezekkel a színészekkel
2016. július 20. 12:24
Jamie Campbell-Bower???
Akkor tuti végig csorgattam volna a nyálamat filmnézés közben....
2016. július 20. 13:44
Nagyon érdekes cikk, érdekes volt végiggondolni, hogy milyen lett volna a film, ha ezek a színészek lettek volna a szereplők.
Azért az eredeti verzió a best.
2016. július 20. 13:57
Szeretjük Jo-t, de szerintem nem illet volna rá Lily szerepe. Akár az ő teremtett világa, akár nem. Amúgy meg miért is "egyezne" a szemszínük, amikor J.K-é kék, Lilynek pedig, akár csak Harrynek, zöld.
Bár Geraldine Somerville-nek, aki végül eljátszotta Lily-t, sem egyezik a szemszíne a karakteréével, de ez részletkérdés.
Óó, és ha Jamie játszotta volna a fiatalabbik Denemet minden bizonnyal kiskanállal kellett volna felkaparni engem a földről.
legalább egy picivel több szerepe lett volna.
Valószínűleg azért furcsa elképzelni a színészeket a felsorolt szerepekben, mivel megszoktuk azokat, akik végül eljátszották a karaktereket. Emma Thompsont imádom, de Tilda Swinton Trelawney-ként? 10/10
Óó, és ha Jamie játszotta volna a fiatalabbik Denemet minden bizonnyal kiskanállal kellett volna felkaparni engem a földről.
Valószínűleg azért furcsa elképzelni a színészeket a felsorolt szerepekben, mivel megszoktuk azokat, akik végül eljátszották a karaktereket. Emma Thompsont imádom, de Tilda Swinton Trelawney-ként? 10/10
2016. július 20. 14:46
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Egy páran úgy gondolják hogy a készítők nem hagyták Rowlingot szerepelni de ez tévedés! Rowling utasította vissza a szerepet minvel nem akarta magát a képernyőn látni. Egyik interjújában ezt világosan megmondta.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: