Kim Kardashian: „Egy tehetségtelen lányhoz képest nem rossz az, amit elértem”
2016. július 19. 12:03
|
|
Dia28 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.24. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 248868 offline
|
Eleg erteni az elethez, attol is lehet sikeres valaki. O tudja hogy mi kell a medianak, es hogy hogy szerezzen rengeteg penzt. Azert jutott idaig ahol most van. Inkabb en azt mondanam hogy az uzleteleshez van tehetsege ahhoz viszont nagyon.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2016. július 19. 12:04
Én nagyon szeretem Kim-et és a szépségével mindig lenyűgöz. A Kardashian család egyik büszkesége❤ imádom és egyántalán nem tehetségtelen
2016. július 19. 12:27
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Jól mondja. Tehetségtelen. Ryan Secrest-nek nagyon hálás lehet meg a videójának. Mihez ért? Azokhoz hogy lekígyózzon embereket, miközben ő az... Hagyjuk már, semmi értelmeset nem ért el.
2016. július 19. 12:40
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Ahhoz tényleg nagyon nagy tehetség kell hogy valaki szét tegye a lábát. Én a mai napig nem értem hogy, hogy a fenébe lehet ez valakinek a példaképe????? Azzal gondok vannak a toronyban! Komolyan mondom az ilyen Kardashianok nem emberek! Fellőni a Holdra!
2016. július 19. 12:57
|
mbgamesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.01. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 170369 offline
|
Ami igaz, az igaz. Kim tényleg nem ért semmihez. Óriási szerencséje, hogy oda született, ahová. Értem ez alatt, hogy azt azért ne felejtsük el, hogy Kim apukája egy nagyon híres amerikai ügyvéd. Ő védte anno O.J. Simsont. Ezt azért kevesen mondhatják el magukról. Tehát, ha ő nem ebbe a családba születik, akkor még Paris Hilton kisasszony csicskája sem lehetett volna. Márpedig ahhoz, hogy felfigyeljenek rá, ez is kellett. Tulajdonképpen nem is magának, hanem Paris-nak köszönhet mindent, illetve annak, hogy tele van a világ buta, felületes emberekkel(főleg csitrikkel), akik csodálják Kimet és a hozzá hasonló tehetségtelen(ezt ő mondta saját magára), seggmutogatós spinéket. Persze ez nem is őt minősíti, hanem azokat, akikből él.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2016. július 19. 13:09
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
"Egy tehetségtelen lányhoz képest nem rossz az, amit elértem"
Hát pont ez a tehetsége.
Hát pont ez a tehetsége.
2016. július 19. 13:53
Csak azt nem értem, hogy miért olyan büszke magára.
2016. július 19. 14:21
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Nagyon szép ez a nő.
Én nem rajongok a famíliáért, viszont tényleg szép, és örülök neki,ha büszke magára,és arra,mit elért...
2016. július 19. 14:42
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Oh, hát a két, szintén tehetséget nélkülöző Jenner-lány értelmetlen játéka után már csak ez az agysejteket szépen lassan leépítő sz*r hiányzott, és garantáltan meggazdagodnak majd belőle a fejlesztők. Ühüm, meg ez a nő is. Bár miket is beszélek, annyira nyilvánvaló volt hogy ütni fogja a markát az összeg... nem irigylem én tőle, legyen a pénz a legutolsó ok, ami miatt valaki utálhatja őt. Nem értem hogy miért gondolja hogy elért volna bármit is, milyen diadal az, mikor tudod hogy semmit nem adtál a világnak - mert semmid sincs - te viszont egyre csak veszel el belőle. Pénzt, hírnevet, televíziós műsoridőt, az emberek agysejtjeit... és így tovább. Miért gondolja hogy ez egy diadal lenne, mikor nem tett még semmit annak érdekében hogy a neve méltán éljen a köztudatban...?
2016. július 19. 15:07
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Ehh most gratuláljak vagy mi?
2016. július 19. 15:49
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
És ezt mind a meztelenkedéssel és a botrányokkal érte el.
2016. július 19. 17:01
Amúgy ja... Tényleg nincs sok tehetsége semmihez, de elismerésem, hogy ennek ellenére most ott tart, ahol. Oké, a módszerei olcsóak, néha röhejesen sülnek el(pl az éneklés) de attól függetlenül mégiscsak itt van, ellenben sok millió nővel szemben, akikbe lehet, hogy sokkal több tehetség szorult, mégis élik az átlagos életüket. Szóval ez a nő tudja, mit akar és el is éri a céljait.Lehet, hogy olcsók a módszerei és a fél világ utálja, de mégiscsak róla beszélnek az emberek, nem a mesterszakács Juli nénitől a sarkon.
2016. július 19. 18:59
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Oké tényleg nem tehetséges ...örülök ,hogy ezt így 10 év alatt megemésztette és ja elég híres,de az nem azt jelenti hogy elért valamit ...max egy csomó ember utálatát de semmit többet. Kíváncsi vagyok hogy annak idején majd az unokái vagy éppen ha nagyobbak lesznek a gyerekei ha megkérdezik tőle hogy mivel lett ilyen híres vajon majd mit fog mondani
Szánalmas ez a nő
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.