Starity

2017 februárjában kerül az üzletek polcaira Marilyn Manson legújabb nagylemeze

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. július 20. 13:34 #21
F.Enikő96
F.Enikő96
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 8
Csatolások: 0
Azonosító: 250578
Nagyon örültem neki,hogy nyert,megérdemelte,hogy díjazzák a munkáját,régóta pályán van! Az ő győzelme,meg CC-é volt az egyetlen jó dolog szerintem a díjátadón,legalábbis másnak nem tudtam különösebben örülni! clapping.gif Ami az albumot illeti bár én is jobban szeretem a régebbi dalait,azért várom az albumot,biztos bele fogok hallgatni!
Ahogy olvasom itt a komment háborút a helyzet az,hogy bár beszállni a vitába nincs kedvem,de néhány mondatban szeretnék a dologra reagálni. Van néhány sorom ami Hajni és Gézacica mellett szól,meg van ellene is.
Ami mellette szól: Azzal semmi baj nincs,hogy más zenei stílust hallgat. Bár amikor kiderült,hogy Lana is úgy próbált lemezszerződéshez jutni,hogy több férfival lefeküdt,számomra elveszett minden emberi tisztelet vele szemben,sajnálom,de én az ilyeneket nem tudom tisztelni,akik a testükből akarnak zenei karriert csinálni. dry.gif Ettől függetlenül pár számát én is ismerem és szeretem is és mindenkinek szíve joga kit,mit szeret. Ami Mila Kunis-t illeti azzal sincs gond,hogy rajongója,mitöbb augusztusban én is tervezek elmenni a megjelenő filmjére,a Rossz anyákra,szerintem jó lesz. thumbsup.gif Azzal sincs baj,hogy egyáltalán nem rajongója Manson-nak. Mindenki annak a rajongója,akinek csak lenni akar.
Viszont! Ezt Hajni és Gézacica neked is el kell fogadni,hogy nem mindenki annak a stílusnak a rajongója,aminek te vagy. És attól még,hogy neked éppen nincs jó véleményed arról,amit Manson csinál az nem jelenti azt,hogy tehetségtelen. És az erőteljesen durva állítás,hogy csak a kinézete miatt lett híres és kapott díjat,mert akármilyen is a külseje,1.ez alapján nem ítélhetsz 2.nem lenne 20 éves zenei pályafutás a háta mögött,csak a kinézete miatt,0 tehetséggel,hidd el. Nem véletlenül kapta meg a díjat,amit egyébként azt gondolom,nagyon meg is érdemelt. Szóval semmi gáz,ha nem szereted,de ha valamiben nem vagy benne,fölösleges idejönnöd,hogy lekritizáld őt,vagy bármelyik előadót akit te nem szeretsz és azokat sem kell kritizálni,akik szeretik ezeket a zenészeket! ok.gif wink.gif
2016. július 20. 20:42 #22
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
F.Enikő96: én nem tudok Lana életéről,se Miláéról semmit( Miláról csak azt tudom,hogy 2.gyerekét várja a férjétől) ezért nem tudom őket elítélni,de ahogy így írtad is,utánanéztem,és igazak(hacsaknem kamuk,vagy a pénzért találták ki ezt a sztárok) és így utólag tényleg nem tudom őket elítélni,mert ismerem a munkásságukat. De bevallom,tényleg nem példaértékű,amit tettek,de biztos megbánták
2016. július 21. 18:42 #23
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
Hozzászólás: 3098
Azonosító: 123383
Nagyon várom,minden albuma egy új világba enged betekintést.
2016. július 22. 11:40 #24
- törölt felhasználó -    
#Úristendevártammárakövetkezőnagylemezét. Amikor olvastam a cikket azt hittem káprázik a szemem. Egyszerűen imádom Mansont. heart.gif Hajni és Gézacica: Légy szíves tartsd tiszteletben mások véleményét, és ne fikázd mások kedvencét. Tudod ezzel az életben semmire se fogsz eljutni. smileeee.gif
2016. július 24. 17:48 #25
emma1234567890
emma1234567890

StátuszKi itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel
Hozzászólás: 745
Azonosító: 196652
AZTAMOCSKOS! VÉGREVÉGREVÉGRE!
Ez az ember a VILÁG LEGJOBB ZENÉSZE!!!!! MEGÉRDEMLI EZT A DÍJAT!
Hajni és Gézacica, menj a SÓHIVATALBA, légyszíves (a sóhivatal egy p betűs szó lefordítása a nemkáromkodunk-nyelvjárásra)
2016. augusztus 01. 15:57 #26
wewearblack
wewearblack
banshee queen

StátuszI ignore the pain ‘cause the pain will never stop
Hozzászólás: 1389
Csatolások: 72
Azonosító: 258531
Várom már fatcat.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!