Minden jel arra mutat, hogy a Warner Bros. újabb nagyszabású produkcióval kívánja bővíteni a Harry Potter-franchise-ot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Film készül a Harry Potter és az elátkozott gyermek című darabból?
2016. július 18. 12:36
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. július 18. 12:39
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Szerintem jó lenne, bár könyvnek jobban örülnék. Főleg hogy a színdarabbal kapcsolatban is van 1-2 gondom és most mindenféle rasszizmus nélkül mondom, hogy egy afroamerikai Hermione nekem minden csak nem hiteles...
2016. július 18. 14:19
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
remélem nem. Ezek az új szereplők lerombolták bennem azt a világot amit én éveken keresztül felépítettem magamnak .
Nem értem Rowling miért nem zárta le a 7 könyv után
Szép befejezést kapott a történet. Meg ezaz új Hermione...nem vagyok rasszista, semmi bajom nincs a feketékkel, de ha már fehér Hermionét láttunk 10 éven át a képernyőkön, akkor ahhoz ragaszkodjanak.
Nem értem Rowling miért nem zárta le a 7 könyv után
Szép befejezést kapott a történet. Meg ezaz új Hermione...nem vagyok rasszista, semmi bajom nincs a feketékkel, de ha már fehér Hermionét láttunk 10 éven át a képernyőkön, akkor ahhoz ragaszkodjanak.
2016. július 18. 14:45
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Én még a novemberi mozival sem teljesen értek egyet, bármennyire is várom Eddie meg a HP miatt, ideje lenne már parkolópályára tenni, mert VÉGE ennek a korszaknak, csak Rowlingék még többet akarnak belőle kihúzni.
2016. július 18. 14:59
|
|
Baarby105új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.29. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 144364 offline
|
Imàdom az egész varàzsvilàgot, és nem mondom hogy nem örülnék, mert mindig jó visszatérni, kikapcsolódni, de kicsit màr soknak tartom..hogy most hirtelen mindent egyben "adnak". És a történet sem tetszik..de ettől függetlenül elolvasom, és meg is nézném természetesen. Csak ne rontsàk el..
2016. július 18. 15:28
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Nagyon imádom az egész Harry Pottert, de még egy film már túl sok lenne, hiszen az már nem Harryékről szól.... Teljesen más generáció az új könyv. Szerintem semmi értelme nem lenne, ha sokan meg is néznék, akkor is csak azért, ha szerepel benne Daniel, Emma és Rupert. Nem értem Rowling miért nem engedte már el a varázsvilágot! Nekem szerintem nem is tetszene az új, nem találnának jó szereplőket, mert hiányolnánk a régieket!
És ez mindenhol így van, ahol ugyanaz a sztori csak kicserélték a szereplőket, már szinte senki nem szereti az újakat!
És ez mindenhol így van, ahol ugyanaz a sztori csak kicserélték a szereplőket, már szinte senki nem szereti az újakat!
2016. július 18. 16:47
Könyv és film is lesz ebből Harry Potter és az elátkozott gyermek című darabból.
Én örülök neki, mert szeretem Harry Potter világát! Játszódjék bármely idősíkban, biztos, hogy klassz lesz!
2016. július 18. 22:28
Örülök is neki meg nem is. Aki nem tud elutazni megnézni a színdarabot/nem színházpárti, az így jár jól. Már alapból így kellett volna csinálniuk. Más szempontból viszont felesleges tovább nyúzni a sztorit. Kapott egy szép lezárást és kész. El kellene engedni, mert az már nem is Harry Potter szigorúan véve, ha nem Hermione, Wesley-ék meg Harry a fő karakterek.
2016. július 19. 00:19
Örülnék neki, bár ez már nem lesz ugyanaz Harryék nélkül. De azért nagy előszeretettel nézem majd meg a filmet ha erre a döntésre jutnak.
2016. július 20. 00:17
Akármennyire is HP fanatikusnak tartom magam, szerintem ez már csöppet erőltetett. Ez már nem ugyanaz. Volt 7 könyv, szépen lezárva, ennyi volt, vége volt. Szerintem tökéletesen le lett vezetve minden, a sok rejtélyekkel teli cselekményszál összefonódott, kerek egész lett. Mindenesetre valószínűleg elolvasom a könyvet, de biztos, hogy már nem lesz az az érzés, mint az eredetiknél.
2016. augusztus 02. 16:13
|
|
diamondnonaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.01. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 235392 offline
|
Kíváncsi lennék a színdarabra és a film változatra is. Ugyanaz már nem lenne, mint anno a 8 filmben és a könyvekben, hiszen a szereplőgárda teljesen más lenne. Minden esetre remélem, hogy Daniel elvállalja a szerepet a filmben, hiszen Ő az igazi Potter!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: