Pitbull elérzékenyült: végre megkapta az őt megillető kitüntetést a Hírességek Sétányán
2016. július 18. 13:04
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Nagyon tehetséges,és nagyon jó abban,amit csinál,megérdemelte. Gratulálok neki!
Egyébként nem is tudtam,hogy vannak gyermekei!
Egyébként nem is tudtam,hogy vannak gyermekei!
2016. július 18. 15:17
|
|
I.Am.Not.A.Mundaneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.27. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 255178 offline
|
Szerintem csodálatos ember és megérdemli. A zenéjéért nem rajongok különösebben, de sok dolgot elért ebben az életben és ez az egyik legnagyobb kitünteés, amit az ő szakmájában, ember kaphat. Gratulálok neki!
2016. július 18. 15:19
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ezek szerint én vagyok az egyetlen, aki úgy gondolja, hogy semmi keresnivalója a Hírességek sétányán?
Régen kiváltság volt, ha valaki csillagot kapott, most pedig - akárcsak a Grammyt - úgy osztogatják, mint a cukrot.
2016. július 18. 20:20
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Nem vagyok oda érte, de az biztos, hogy megérdemli.
2016. július 18. 22:05
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Életében nem csinált még eredeti zenét. Semmi keresnivalója ott. Ennyi erővel Timbaland is kaphat egyet. Meg akárki.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. július 18. 22:49
Beyla: Nem csak te gondolod így.
Én megakartam mondani a véleményemet, csak nem akartam/akarom, hogy nekem jöjjenek!
De most ideje őszintének lennem ... MEGINT! Véleményem szerint Pitbull egy tehetségtelen ember, aki csak mond valamit és kész, ennyi volt a hatalmas zenéje.
Valóban, a "csillagot" , s a Grammy-t is úgy osszák, mint a cukrot, és ilyenkor elgondolkodok azon, hogy az emberek tisztában vannak-e a tehetség szóval. Lehet, hogy velem van baj, de ő egyáltalán nem tehetséges, s nem is érdemli meg!
Én megakartam mondani a véleményemet, csak nem akartam/akarom, hogy nekem jöjjenek!
De most ideje őszintének lennem ... MEGINT! Véleményem szerint Pitbull egy tehetségtelen ember, aki csak mond valamit és kész, ennyi volt a hatalmas zenéje.
Valóban, a "csillagot" , s a Grammy-t is úgy osszák, mint a cukrot, és ilyenkor elgondolkodok azon, hogy az emberek tisztában vannak-e a tehetség szóval. Lehet, hogy velem van baj, de ő egyáltalán nem tehetséges, s nem is érdemli meg!
Christo
2016. július 20. 02:16
|
VarMarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 246878 offline
|
Érdekes, érdekes.
Akárcsak előttem egy jó páran, én is úgy gondolom, hogy az ilyen dolgokat a nagyon kiváltságos embereknek kellene adni. Nem rossz amit Pitbull csinál, csak könnyen eladható, sablonos, mainstream. Én képtelen vagyok egy kalap alá venni őt Michael Jackson-nal, Elvis Presley-vel, Frank Sinatra-val és sok más egyedi hangzású előadó művésszel. Pedig Hollywood őket ugyanazzal jutalmazta meg.
Sajnos igaz most már, hogy az Oscar, Golden Globe, Emmy, Grammy és sok más díjátadó vesztett szavahihetőségéből.
Akárcsak előttem egy jó páran, én is úgy gondolom, hogy az ilyen dolgokat a nagyon kiváltságos embereknek kellene adni. Nem rossz amit Pitbull csinál, csak könnyen eladható, sablonos, mainstream. Én képtelen vagyok egy kalap alá venni őt Michael Jackson-nal, Elvis Presley-vel, Frank Sinatra-val és sok más egyedi hangzású előadó művésszel. Pedig Hollywood őket ugyanazzal jutalmazta meg.
Sajnos igaz most már, hogy az Oscar, Golden Globe, Emmy, Grammy és sok más díjátadó vesztett szavahihetőségéből.
Szandi0820
2016. július 20. 14:23
|
|
Solannevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.18. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 240487 offline
|
Gratulálok
Minden előadó a maga nemében egyedi, sajátost alkot... Lehet hogy vannak stílusbeli hasonlóságok, de mindenki sokat ad a zenéje által a világnak..
Minden előadó a maga nemében egyedi, sajátost alkot... Lehet hogy vannak stílusbeli hasonlóságok, de mindenki sokat ad a zenéje által a világnak..
2016. augusztus 03. 12:13
Mit keres itt ennyi dicsérő komment? (Tisztelet a kivételnek.) Ha Pitbull kaphatott csillagot, miért nem osztogatják boldog-boldogtalannak? Ez már biztos, hogy nem a tehetségéről szól...
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.