Ennyire dögös Harry Styles az új hajával, katona jelmezben – fotók!
2016. július 17. 19:17
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Imádtam a hosszú göndör haját, hiányzik is néha, viszont ez a rövid annnnnyira jól áll neki!!♥ Szerintem nagyon helyes vele! ♥
Mellesleg már nagyon kíváncsi vagyok rá, mint színészre. Ott mindenki dicséri, szóval kíváncsi vagyok. De egyébként maga a film is érdekel. Annak ellenére mennyire utálom mindkét világháborút, az ezekről szóló könyveket és filmeket mind imádom, szóval Hazz csak egy plusz jó ebben a filmben, amúgy is megnéztem volna. Remélem adják majd eredeti nyelven is.
Nem mellesleg, lentről az utolsó előtti képen az a sötét, hátul felvágott hajú srác nem Harry.
Mellesleg már nagyon kíváncsi vagyok rá, mint színészre. Ott mindenki dicséri, szóval kíváncsi vagyok. De egyébként maga a film is érdekel. Annak ellenére mennyire utálom mindkét világháborút, az ezekről szóló könyveket és filmeket mind imádom, szóval Hazz csak egy plusz jó ebben a filmben, amúgy is megnéztem volna. Remélem adják majd eredeti nyelven is.
Nem mellesleg, lentről az utolsó előtti képen az a sötét, hátul felvágott hajú srác nem Harry.
2016. július 17. 19:40
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
sokkal jobban áll neki a rövid haj és jól néz ki ebben a katonai felszerelésben. kíváncsi vagyok hogyan fogja megállni a helyét a filmben, főleg egy világháborúsban, de sok sikert neki, remélem tetszeni fog!
2016. július 17. 20:18
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1473 Csatolások: 373 Azonosító: 233579 offline
|
Imádtam a hosszú göndör haját hiányzik is néha viszont ez a rövid haj is jól áll neki!! Nem is gondoltam volna hogy a katona szerelés is jól áll majd neki mint a rövid haj
2016. július 17. 20:30
|
adriboci01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.02. Hozzászólás: 50 Csatolások: 6 Azonosító: 245768 offline
|
Lehet velem van a baj, hogy nem jön be!? o.O Mondjuk nem mintha valaha tetszett volna... :"D Erre mondják: "Ízlések és pofonok"
2016. július 17. 20:35
|
|
kritika semmi másvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.21. Hozzászólás: 143 Csatolások: 5 Azonosító: 237564 offline
|
Ez a frizura mar nem is illik a szepfiu imigibe
)
2016. július 17. 21:02
"dögös"
)))
Borzalmasabb mint volt. Ízlések és pofonok. (Bár ez egy igen nagy pofon)
Borzalmasabb mint volt. Ízlések és pofonok. (Bár ez egy igen nagy pofon)
2016. július 17. 21:19
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
Helyeske igy is. De hosszu hajjal huha.
2016. július 17. 21:33
Mindig mondom a fiúknak, el ne higyjék, hogy helyesek. Csak a katonai egyenruha teszi
2016. július 17. 23:07
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Hosszú hajjal sokkal helyesebb volt
ez nem olyan "Harrys"
2016. július 17. 23:41
|
|
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline
|
Róla nem mondanám, hogy dögös. Aranyos, kisfiús az arca, jól néz ki, de szerintem ő olyan tipus, aki 30 éves kor után lesz dögös.
A színészi képességei jobban érdekelnek, mint a haja.
A színészi képességei jobban érdekelnek, mint a haja.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: