Selena Gomez nem kell a Netflixnek! Nélküle kerül képernyőre a Tizenhárom okom volt
2016. július 16. 12:28
Kezdjük ott,hogy eredetileg is producernek szerződött.Informáltság lvl 958473727,mint ahogyan azt már megszokhattuk
2016. július 16. 12:47
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (Girl23 @ 2016.07.15. 21:30)
Sajnálom, hogy nem ő kapta a szerepet, de producerként is biztos remekelni fog, mint ahogy színészként tette volna
Idézet (kutyuli2000 @ 2016.07.15. 23:36)
Én nem nagyon örülök, mert mikor olvastam a könyvet már akkor is bevolt harangozva,hogy Sel játsza majd Hannaht, és én (mint mindig mikor olvasok) elképzeltem a szereplőket, a helyzetet ,a hangokat és Hannah nekem mindig Selena volt szóval most nem örülök!:-( De egyébként a cím és a cikk nem éppen a legmegfelelőbb képpen vázolja a történteket, mert azt írja,hogy Selena nem kellett a Netfixnek viszont én ezt máshogy hallottan, de mindegy... Annak viszont örülök,hogy producerként bizonyíthat!
Idézet (tina0917 @ 2016.07.16. 12:28)
Hűha!! Produceri munka... <3
Idézet (Lejlus @ 2016.07.16. 12:41)
Producerként is zseniális lesz. 
Remélem tudjátok, hogy a producer a pénzt adja a dologhoz. K.rva nagy tehetség kell ám hozzá.
2016. július 16. 12:57
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Várom már ezt a filmet!
2016. július 16. 13:30
|
|
Ritya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.15. Hozzászólás: 2288 Csatolások: 246 Azonosító: 231566 offline
|
Idézet (szavy @ 2016.07.16. 12:47)
Remélem tudjátok, hogy a producer a pénzt adja a dologhoz. K.rva nagy tehetség kell ám hozzá. 
Ugye te is tudod, hogy a producer NEM csak a pénzt adja a dologhoz...
2016. július 16. 13:49
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Oké,azt hiszem a,producer kérdésben jó,ha én megteszem a,szükséges lépéseket a béküléshez. Még szerencse,hogy starityn van egy gyerek,aki filmrendezőnek készül,és ilyeneket kell tanulnia:D
A producer egy film legyártásával, valamint pénzének előteremtésével foglalkozik.
A producer egy film legyártásával, valamint pénzének előteremtésével foglalkozik.
2016. július 16. 13:51
Színésznőként jobb lett volna!
Most be kell érnie, hogy producer lesz! Az se rossz, csak nem az igazi...
2016. július 16. 16:05
Idézet (_ToTo_ @ 2016.07.16. 14:55)
Jobb is, a Netflix eddig színvonalat képvisel, nem kell elindulnia sem a Disney, sem a Nickelodeon irányába ilyen szeléna félékkel...
Igazad van!
2016. július 16. 20:11
Peoducernént?lol.Igen,valahol kezdeni kell,és imádom Sellyt,de ez szerintem nem az ő pályája.Kiváncsi lettem volna mit alakít,de úgy érzem jobb hogy nem ő kapta a szerepet.
2016. július 16. 20:32
|
|
Kylizzlemynizzlemvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 255946 offline
|
Végre! Most már nem ronthatja el!
2016. július 16. 21:15
|
|
kutyuli2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.03. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 230757 offline
|
"Ritya:
szavy írta:
Ugye te is tudod, hogy a producer NEM csak a pénzt adja a dologhoz.."
Ritya,OTT A PONT! Kedves szavy az tény,hogy a producer ellátja a pénzügyi dolgokat de ezen kívül számos más feladata is van.Pl.:Ő szervezi meg a stábot,felügyeli a forgatás megfelelő/zökkenőmentes előremenetelét,választ megfelelő helyszínt ,kellékeket.Igazából az ő felelőssége a film végeredménye,mondhatnánk úgy is a film bukása vagy sikere az ő vállán nyugszik.Bár azt pontosan nem tudom,hogy Selena mely producer tipushoz tartozik ugyanis még itt sem mondható,hogy csak egy féle létezik. Van pl.:studioproducer vagy studio független producer.A feladat tipusonként változik,de azok amiket az előbb felsoroltam a tipusok mindedjikébe beletartozik.
szavy írta:
Ugye te is tudod, hogy a producer NEM csak a pénzt adja a dologhoz.."
Ritya,OTT A PONT! Kedves szavy az tény,hogy a producer ellátja a pénzügyi dolgokat de ezen kívül számos más feladata is van.Pl.:Ő szervezi meg a stábot,felügyeli a forgatás megfelelő/zökkenőmentes előremenetelét,választ megfelelő helyszínt ,kellékeket.Igazából az ő felelőssége a film végeredménye,mondhatnánk úgy is a film bukása vagy sikere az ő vállán nyugszik.Bár azt pontosan nem tudom,hogy Selena mely producer tipushoz tartozik ugyanis még itt sem mondható,hogy csak egy féle létezik. Van pl.:studioproducer vagy studio független producer.A feladat tipusonként változik,de azok amiket az előbb felsoroltam a tipusok mindedjikébe beletartozik.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: