A Netflix megkezdte a Tizenhárom okom volt című Jay Asher-regény képernyőre vitelének munkálatait.
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomez nem kell a Netflixnek! Nélküle kerül képernyőre a Tizenhárom okom volt
2016. július 15. 17:34
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. július 15. 17:53
|
|
BloggerinaBella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.18. Hozzászólás: 822 Csatolások: 495 Azonosító: 256455 offline
|
hú, nagyon kíváncsi leszek a sorozatra *-*
2016. július 15. 18:11
nem vesztetettek nagyon sokat azzal,hogy elengedték Selenat,mivel szerintem sokkal jobb énekesnő,mint színész
kíváncsi vagyok a sorozatra *----* <333
2016. július 15. 18:17
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Hát,Selena pocsék egy színésznő, de a Csajok Monte Carlóban c. filmben legalább nagyot alakított.
Kíváncsi lettem erre a könyvre(:
A sorozatot azonban tuti nem bírom megnézni,100%,hogy
1.anya nem engedi
2.hbo-n lesz
Amúgy Selena maradjon a vígjátékoknál. Nem állnának neki jól az ilyen trakikusak
Kíváncsi lettem erre a könyvre(:
A sorozatot azonban tuti nem bírom megnézni,100%,hogy
1.anya nem engedi
2.hbo-n lesz
Amúgy Selena maradjon a vígjátékoknál. Nem állnának neki jól az ilyen trakikusak
2016. július 15. 18:18
Erről csak most érkezett cikk? Én ezt már 3-4 hónapja is tudom.
2016. július 15. 18:19
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Nem lehet igaz
Én annyira kiváncsi lettem volna h hogyan bírkozik meg egy ilyen szereppel. De gondolom túl híres ahhoz h egy ilyen filmben szerepeljen és inkább olyan szinésznő kell aki híres lehet ettől a filmtől.
2016. július 15. 18:21
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Nagyon jo am a könyv én 2 nap alatt kiolvastam mert nem bírtam letenni, annyira kiváncsi voltam a végére. Csak ajánlani tudom, Irjatok privit és elküldöm nektek mailba ha kell.
2016. július 15. 18:30
|
|
nastydiamondúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.27. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 252632 offline
|
Amúgy soha nem volt szó arról, hogy Selena lesz a főszereplő, csak a rajongók találgatása volt, már hónapokkal ezelőtt tudni lehetett, hogy Selena csak executive producer lesz, szóval LexiCobain pls nézz már utána a dolgoknak és lehetőleg normális címet adj a semmit nem érő cikkeidnek, mert már mindennek a legalja amit csinálsz.
2016. július 15. 18:32
Pár hónappal ezelőtt kellett volna csak megírni ezt a cikket, úgy sokkal aktuálisabb lenne ez a hír. Egyébként én örülök neki, így lesz is kedvem esetleg belepillantani.
2016. július 15. 18:41
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Ajjj már!!!! Igy Náray kevésbé érdekel!
2016. július 15. 18:42
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Nem szeretem Selenát mint színészt, ráadásul egy ilyen szerepre olyan ember kell, aki képes is valósághűen és hihetően életre kelteni egy öngyilkos lányt. Márpedig a tragikus szerepek jó színészeket kívánnak meg, nekem legalább is ez a meglátásom. Őszintén, ez a film túl komoly lett volna neki, nem kár hogy kihagyták, mindenféle sértés nélkül...
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: