Starity

Kis híján terrortámadás áldozata lett Rihanna

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. július 16. 18:07 #61
Psyché
Psyché
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Idézet (avonsvoid @ 2016.07.16. 13:05)
na es most merjen valaki kulfoldre utazni..

Ennek pont az a "lényege", hogy bárhol megtörténhet. Aki Nizzában él, annak azaz otthona, majdnem ugyanolyan, mintha te Pesten járnál, és ott robbantottak volna.
Egyébként, annak, hogy terrorcselekmény (nevezzük inkább baleset, vagy merénylet, mert hogy ez terrorcselekmény volt e, még erősen kérdéses) áldozata leszel, kevesebb esélye van, minthogy közúti balesetben - még hacsak gyalogosként is - meghalj.
A robbantások/támadások óta én 2x voltam Brüsszelben és Franciaországban. Még élek smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Phaedra
2016. július 16. 18:26 #62
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Ag_laja @ 2016.07.16. 17:01)
Én sem szeretnélek bántani, de jó lenne ha megfogadnád az első sorban leírt tanácsodat! A gondolkodás tényleg segít! 
"A Korán szerint Allah elítéli az erőszakkal való hitterjesztést" - Jó vicc, bárhol is olvastad.
Miről maradtam le? Ki lövöldözött? Egy tunéziai férfi akit már kezeltek pszichikai problémák miatt, behajtott az ünneplő tömegbe. Ezt úgy tudta megvalósítani, hogy azt hazudta a biztonságiaknak, hogy fagyit szállít az ünnepségre, kamionjával. Ha le ellenőrzik, és nem vakon hisznek a szavaiban akkor, nem haltak volna meg ezek az emberek. Tehát igen is meglehetett volna előzni. 
Ami meg Trumpot illeti, nyílt titok, hogy akkor lesz belőle elnök mikor belőlem milliárdokat kereső léggitározó. Nem egy gordiuszi csomó, megfejteni, hogy Trump csak arra kellett, hogy végre Hilary legyen ez elnök. 
Úgyhogy nem tudom, milyen forrásokból táplálod a tudásod, egy biztos ideje újakat keresni. Vagy legalább nem leereszkedő stílusban írkálni, ilyen és ehhez hasonló badarságokat, valami hú de nagy bölcseletnek beállítva.
Előre bocsánat a hangvételemért, de mindig ki akadok ha ilyennel találkozom.

Wow, nem kell átmenni passzív agresszívba, csak, mert a ellentétes véleményeket vallunk. Ahelyett, hogy meggyőznél a saját aspektusodról, inkább degradáltál. Gratulálok. unsure.gif Viszont engedelmeddel nem süllyednék le a szintedre, ám szeretném elregélni neked egy hosszas hozzászólást megírván, hogy mégis miért ez a véleményem. smileeee.gif

Szerintem a Starityn én vagyok egyetlen tag a sok közül, akit komolyabban érdekel a kémkedés és a hírszerzési ügynökségek működésének hálózata. Mivel a CIA a hidegháború idején a kommunizmus megszüntetésére összpontosított, ma már azonban mindez az iszlám vallásra és az arabokra korlátozódott. Ezáltal számtalan mennyiségű nyomtatott (Tim Weiner - CIA története könyvét ajánlanám, isteni), digitális sajtót olvastam, valamint tucatnyi dokumentumfilmet láttam e témával kapcsolatban. Szóval ne ítélj előre kérlek, nem légből kapottan írtam le a saját véleményemet. Többször beleolvastam a Koránba, hogy megértsem miért jut el valaki az öngyilkos merényletek netovábbjáig. A kérdésemre választ nem kaptam, de megállapítottam, hogy Allah nem feltétlenül buzdít arra, hogy az erőszakot hittel terjessze. Az arabok közül nem mindegyik vallja azokat a nézeteket, amelyeket az Al-kaida, a Hezbollah vagy akár a napjainkban megerősödött Iszlám Állam. Látszik, hogy kevés a tudásod erről és annyira tájékozottnak hiszed magadat, pedig csak annyit vettél fel amennyit a média enged mutatni a muszlimok kultúrájából. Ha valóban felvilágosult lennél e témával kapcsolatban, akkor tisztában lennél azzal, hogy a radikális arabok a dzsihádisták, és mint ahogyan említettem, nem minden arab radikális. Igen is van olyan, aki dolgozik, eltartja az x feleségét, gyerekeit miközben Mekka felé imádkozik. Sőt mi több jártam arab térségben is és érdekes volt európai keresztényként szemlélni, hogy nem radikális vallású muszlim és muszlim között is milyen különbségek vannak. Amúgy meg hozzászólásomban nem a mostani francia terrorcselekményre reflektáltam, hanem az általános terrorizmusra és a fegyverek fekete piacára. (reagálván arra amit egy másik tag írt) Szóval légyszíves olvasd el újból a hozzászólásomat, mondatról mondatra próbáld értelmezni és akkor a hozzászólásod egy része semmisnek is tekinthető. Nem mondom azt, hogy az iszlám vallás nem erőszakos, de barokkos túlzás az amit te leírtál. A dzsihádistákat talán legjobban a Jehova tanúihoz tudnám hasonlítani. Míg ők a Bibliát csavarják ki - pl. van olyan a Bibliában hogy ne keveredj más vérrel, ami arra céloz, hogy más rasszokkal ne keveredjünk. Ám ők ezt szó szerint értelmezik és a transzfúziót (vérátömlesztést) tagadják meg a betegellátásban. A dzsihádista muszlimok ugyanezt teszik, csak ők a Koránba magyarázzák bele azt, hogy Allah szerint ölni kell. Értelmezés kérdése az egész. Ha nem hiszed, olvass bele, én már megtettem. wink.gif Pluszban az elnökválasztásról egyéni szociális véleményt alkottam amivel vagy egyet lehet érteni vagy nem. smileeee.gif Nagyon arról fúj a szél, hogy ki kell törnie valamiféle háborúnak, hogy az évek óta fenn álló gazdasági világválságból kizökkenjünk. Nem véletlenül indultak meg pont most az arabok Európába, és nyílt titok, hogy egy részüket az Iszlám Állam küldte ide. Na, és ki ad el fegyvert az araboknak? Na ki? Na ki? Hát persze, hogy az USA! Amerika eladja az ellenségnek a saját fegyvereit. Jogosan vetődik fel az a kérdés, hogy nem e van készülőben egy esetleges háború. Nagy a vihar előtti csend, ezért is gondolom azt, hogy most a Republikánus párton van a sor. Én abszolút Hillaryt támogatom. Pár év múlva úgyis szeretnék visszaköltözni és nem bánnám, ha Clinton felesége lenne az elnök, ám ettől függetlenül - ha nyomon követed az amerikai politikát, tudod miről írok - nem áll jól a szénája.

Szerintem kettőnk közül neked kell tájékozódnod és nem nekem. Mielőtt kioktatsz mást tedd ész érvekkel és értékelhető információkkal legalább, mert ez így ebben a formában kötekedős jellegűnek hat és nem vitának. Szívesen vitázom veled a továbbiakban privátban, csakhogy ne a témát rondítsuk. Végül is a nyolc év alatt egyszer sem bonyolódtam ellenvéleménybe e témával kapcsolatban. smileeee.gif
2016. július 16. 20:09 #63
- törölt felhasználó -    
De.. most... bakker.. erre nem lehet még normális kommentet sem írni. Rihanna veszélyben sem volt! Értem én, hogy Starity a sztárokkal foglalkozik, de ez a cikk rettentő módon fájt. Nagyon. A cikknek ez a lényege: Mindegy hány ember halt meg és az Iszlám Állam nem tágít. Rihike biztonságban van. Csodás eszmei értéket képviselsz Lexikém, gratulálok!
2016. július 16. 20:16 #64
- törölt felhasználó -    
Részvétem az elhunytak családjának,de ahogy elnézem a kommenteket nem csak bennem vetődött fel,hogy Riri hogy is jön ide?Alig volt kitéve veszélynek,hacsak nem a tömegben sétálgatott.
2016. július 16. 21:54 #65
Helga27
Helga27
Queen of Nothing

StátuszBirth is begin of death
Hozzászólás: 1099
Csatolások: 5
Azonosító: 244743
Részvétem a családoknak!! sad.gif
2016. július 17. 14:26 #66
Maja Mohácsi
Maja Mohácsi
visszatérő vendég

StátuszI want to be a unicorn
Hozzászólás: 247
Csatolások: 0
Azonosító: 250281
marha rossz a cím nem lett baja akkor lett volna ha ő is azon az utcán lett volna
2016. július 17. 14:32 #67
Maja Mohácsi
Maja Mohácsi
visszatérő vendég

StátuszI want to be a unicorn
Hozzászólás: 247
Azonosító: 250281
Amúgy meg Beyla meg Ag_laja jelöljétek be magatokat barátnak ez a kommentek helye nem a háború helyszíne oké hogy nem tartozok bele de akkor is ne itt!!
Nincs kedvem senkivel háborúzni de ezt nem csak ti látjátok hanem mi is oké hogy valakit nem érdekel de engem kapásból igen én elszoktam olvasni az előző kommenteket is és mit látok ezt nem bunkóságból de tényleg ne itt
légyszi! Köszönöm.
2016. július 17. 15:57 #68
Beyla
Beyla
carter

Idézet (Maja Mohácsi @ 2016.07.17. 14:32)
Amúgy meg Beyla meg Ag_laja jelöljétek be magatokat barátnak ez a kommentek helye nem a háború helyszíne oké hogy nem tartozok bele de akkor is ne itt!!
Nincs kedvem senkivel háborúzni de ezt nem csak ti látjátok hanem mi is oké hogy valakit nem érdekel de engem kapásból igen én elszoktam olvasni az előző kommenteket is és mit látok ezt nem bunkóságból de tényleg ne itt 
légyszi! Köszönöm.

A fórumozásnak pont az a lényege, hogy szólás szabadság van, tehát mindenkinek jogában áll leírni a véleményét. Ag_laja leírta azt, hogy nem ért velem egyet, én pedig reagáltam az ő ellenvéleményére. Pont, hogy a fórumozás lényegét nem fogtad meg. A cikkek, topikok lehetőséget adnak a tagoknak, hogy az adott témával kapcsolatban vitáznak és eszmét cseréljenek kulturált keretek között. Szerintem egyikünk sem lépte át a határt, mint ahogyan írtad is a hozzászólásodban, nem háborúzunk. Én pl. nagyon szeretek ilyen jellegű vitákat olvasni más tagoktól. Rálátást kapok két ellenvéleményező álláspontjára, akik hozzászólásról hozzászólásra egymás érveire cáfolnak rá, ezáltal a vita minden olvasó számára új megvilágításba helyezi a témát és teljesen átértékeli a saját véleményét. Persze, mivel tudom, hogy vannak olyan tagok (pl. te) akiket zavar, ezért is ajánlottam fel a legutóbbi hozzászólásomban, hogy a továbbiakban szívesen folytatom privátban, ha az adott tag még ezek ellenére is meg akar győzni a saját álláspontjáról. Régen amúgy minden második cikk alatt voltak ilyen viták, ezért is szerettem feljárni. Kár, hogy a sok 10-15 éves miatt ez a szokás kihalt a fórumon.
3 felhasználónak tetszik: Phaedra, Szandi0820, habibi
2016. július 17. 17:58 #69
Katerina Kat
Katerina Kat
visszatérő vendég

StátuszZed is dead, baby, Zed is dead
Hozzászólás: 299
Azonosító: 255143
Hát... Én az összes szerencsétlen halottat visszahoznám. Van néhány akit kicserélnék RiBire.
2016. július 17. 18:57 #70
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2016.07.16. 18:26)
Wow, nem kell átmenni passzív agresszívba, csak, mert a ellentétes véleményeket vallunk. Ahelyett, hogy meggyőznél a saját aspektusodról, inkább degradáltál. Gratulálok. unsure.gif Viszont engedelmeddel nem süllyednék le a szintedre, ám szeretném elregélni neked egy hosszas hozzászólást megírván, hogy mégis miért ez a véleményem. smileeee.gif 
Szerintem a Starityn én vagyok egyetlen tag a sok közül, akit komolyabban érdekel a kémkedés és a hírszerzési ügynökségek működésének hálózata. Mivel a CIA a hidegháború idején a kommunizmus megszüntetésére összpontosított, ma már azonban mindez az iszlám vallásra és az arabokra korlátozódott. Ezáltal számtalan mennyiségű nyomtatott (Tim Weiner - CIA története könyvét ajánlanám, isteni), digitális sajtót olvastam, valamint tucatnyi dokumentumfilmet láttam e témával kapcsolatban. Szóval ne ítélj előre kérlek, nem légből kapottan írtam le a saját véleményemet. Többször beleolvastam a Koránba, hogy megértsem miért jut el valaki az öngyilkos merényletek netovábbjáig. A kérdésemre választ nem kaptam, de megállapítottam, hogy Allah nem feltétlenül buzdít arra, hogy az erőszakot hittel terjessze. Az arabok közül nem mindegyik vallja azokat a nézeteket, amelyeket az Al-kaida, a Hezbollah vagy akár a napjainkban megerősödött Iszlám Állam. Látszik, hogy kevés a tudásod erről és annyira tájékozottnak hiszed magadat, pedig csak annyit vettél fel amennyit a média enged mutatni a muszlimok kultúrájából. Ha valóban felvilágosult lennél e témával kapcsolatban, akkor tisztában lennél azzal, hogy a radikális arabok a dzsihádisták, és mint ahogyan említettem, nem minden arab radikális. Igen is van olyan, aki dolgozik, eltartja az x feleségét, gyerekeit miközben Mekka felé imádkozik. Sőt mi több jártam arab térségben is és érdekes volt európai keresztényként szemlélni, hogy nem radikális vallású muszlim és muszlim között is milyen különbségek vannak. Amúgy meg hozzászólásomban nem a mostani francia terrorcselekményre reflektáltam, hanem az általános terrorizmusra és a fegyverek fekete piacára. (reagálván arra amit egy másik tag írt) Szóval légyszíves olvasd el újból a hozzászólásomat, mondatról mondatra próbáld értelmezni és akkor a hozzászólásod egy része semmisnek is tekinthető. Nem mondom azt, hogy az iszlám vallás nem erőszakos, de barokkos túlzás az amit te leírtál. A dzsihádistákat talán legjobban a Jehova tanúihoz tudnám hasonlítani. Míg ők a Bibliát csavarják ki - pl. van olyan a Bibliában hogy ne keveredj más vérrel, ami arra céloz, hogy más rasszokkal ne keveredjünk. Ám ők ezt szó szerint értelmezik és a transzfúziót (vérátömlesztést) tagadják meg a betegellátásban. A dzsihádista muszlimok ugyanezt teszik, csak ők a Koránba magyarázzák bele azt, hogy Allah szerint ölni kell. Értelmezés kérdése az egész. Ha nem hiszed, olvass bele, én már megtettem. wink.gif Pluszban az elnökválasztásról egyéni szociális véleményt alkottam amivel vagy egyet lehet érteni vagy nem. smileeee.gif Nagyon arról fúj a szél, hogy ki kell törnie valamiféle háborúnak, hogy az évek óta fenn álló gazdasági világválságból kizökkenjünk. Nem véletlenül indultak meg pont most az arabok Európába, és nyílt titok, hogy egy részüket az Iszlám Állam küldte ide. Na, és ki ad el fegyvert az araboknak? Na ki? Na ki? Hát persze, hogy az USA! Amerika eladja az ellenségnek a saját fegyvereit. Jogosan vetődik fel az a kérdés, hogy nem e van készülőben egy esetleges háború. Nagy a vihar előtti csend, ezért is gondolom azt, hogy most a Republikánus párton van a sor. Én abszolút Hillaryt támogatom. Pár év múlva úgyis szeretnék visszaköltözni és nem bánnám, ha Clinton felesége lenne az elnök, ám ettől függetlenül - ha nyomon követed az amerikai politikát, tudod miről írok - nem áll jól a szénája.
Szerintem kettőnk közül neked kell tájékozódnod és nem nekem. Mielőtt kioktatsz mást tedd ész érvekkel és értékelhető információkkal legalább, mert ez így ebben a formában kötekedős jellegűnek hat és nem vitának. Szívesen vitázom veled a továbbiakban privátban, csakhogy ne a témát rondítsuk. Végül is a nyolc év alatt egyszer sem bonyolódtam ellenvéleménybe e témával kapcsolatban. smileeee.gif

Egy kicsit nagyon félreértettél. Én semmiről sem akarlak/akarlak meggyőzni téged. Nem egyszer keveredtem már vitába, így tudom, hogy rengeteg embert a legjobb jóindulattal sem lehet, eltántorítani a berögződött gondolkodás módjától, minek hála jól érzi magát a kis világában. Ez az idézet nagyon illik rájuk: http://data.whicdn.com/images/247506543/large.jpg

Milyen kár, hogy nem süllyedsz le a szintemre. Én az általad leírt kétes hitelességű, információkat, kifogásoltam amiket ráadásul, oktató jellegűen adtál elő. Nem tudtam elmenni az akkutt sophomaniád mellett, amit egy tök ártatlan kislányon éltél ki éppen.
Sajnálom, hogy az én seperc alatt összedobott kis kommentem, ilyen szinten megsértette az egódat, hogy kevesebb mint 42 sorban már összesem tudtad foglalni, hogy én milyen tudatlan, nálad alsóbb rendű ember vagyok, és hogy te szoktál könyveket olvasni XD, még a Korán is megfordúlt a kezedben, valamint már láttál élőben arabot (lol) és az USA-ba készülsz kiköltözni. Mi értelme is volt ezeket leírni? A szöveged 90%-ban magaddal foglalkozol, nem pedig az álláspontod alátámasztásával. Mire volt ez jó? Mert ezek az életképek, nyomatékot, tutira nem adtak a szavaidnak. Én előttem ugyan kissebségi érzeted ne legyen. Mindenkinek más az életútja, neked most a "vita" témájáról kellett volna írnod végig!

Nézd! Összegezve én két dolgot tettem az első kommentemben: Ellenkeztem a te nézeteddel miszerint, Trump nyerni fog, és ellenkeztem a nézetedel miszerint, "A Korán szerint Allah elítéli az erőszakkal való hitterjesztést" Ennyi.

1. A kémkedés és a hírszerzés lényege - hogy terra incognita legyen a nem beavatottak számára. Úgyhogy ne próbáld meg elhitetni sem megaddal sem pedig velem, hogy többet tudhatsz mint mások.

2. Arról akarsz meggyőzni, hogy nem minden muszlim terrorista. De az a bibi, hogy az ellenkezőjét én sehol sem állítottam.

3. "Nem mondom azt, hogy az Iszlám vallás nem erőszakos, de barokkos túlzás amit te leírtál" - mit is írtam én? Vílágosíts fel. biggrin.gif

4. Ahhoz képest, hogy nem a mostani terrorcselekményre reflektáltál, valamiért mégis a következőket írtad annak a lánynak: " Mégis hogyan tudnák kiszűrni? Az a valaki, aki most is lövöldözött valószínűleg ugyanúgy nézett ki, mint az átlagember" - ismétlem, nem volt lövöldözés volt hanem gázolás.

5. Gratulálok! Te vagy az első ember aki párhuzamot tudott vonni, egy nyakig vérben tocsogó terrorszervezet képviselői és a Jehova tanúi között. biggrin.gif

6. Na az tényleg barokkos túlzás "egyéni" szociális véleménynek csúfolni, a Trumpot illető megérzéseidet, mivel rengetegen szajkózzák ugyan ezt.

7. Ki ad fegyvert az araboknak? Gondolom azt akartad írni ki ad EL fegyvereket az araboknak. Hát nem tudom, szerintem az ilyen fegyverkereskedő országok, mint: Amerika, Ukrajna, Oroszország...stb. Te ugye nem kaptad be a propaganda legyet, miszerint a gonosz USA ahová épp tervezel kiköltözni, fegyverezi a szegény arabok háborúját, míg a többi becsületes ország eggyüttérzően, szemléli a vérontást?

Na most időt is belefektettem a kommentbe, jó terjedelmes lett. Ettől függetlenül mégsem hiszem, hogy észrefogod venni magad....Meglátjuk.

Amúgy, amúgy!!! Mégis csak megtudtam valamit, a Koránban szószerint tényleg nincs leírva, hogy ölj hitetlent. Tehát ha nem borít ki a stílusd, akkor nem nézek ennek utánna és értelemszerűen nem is tudom meg. Úgyhogy nekem már megérte! w00t.gif beer.gif
2016. július 17. 19:05 #71
Beyla
Beyla
carter

Idézet (Ag_laja @ 2016.07.17. 18:57)
Egy kicsit nagyon félreértettél. Én semmiről sem akarlak/akarlak meggyőzni téged. Nem egyszer keveredtem már vitába, így tudom, hogy rengeteg embert a legjobb jóindulattal sem lehet, eltántorítani a berögződött gondolkodás módjától, minek hála jól érzi magát a kis világában. Ez az idézet nagyon illik rájuk: http://data.whicdn.com/images/247506543/large.jpg
Milyen kár, hogy nem süllyedsz le a szintemre. Én az általad leírt kétes hitelességű, információkat, kifogásoltam amiket ráadásul, oktató jellegűen adtál elő. Nem tudtam elmenni az akkutt sophomaniád mellett, amit egy tök ártatlan kislányon éltél ki éppen. 
Sajnálom, hogy az én seperc alatt összedobott kis kommentem, ilyen szinten megsértette az egódat, hogy kevesebb mint 42 sorban már összesem tudtad foglalni, hogy én milyen tudatlan, nálad alsóbb rendű ember vagyok, és hogy te szoktál könyveket olvasni XD, még a Korán is megfordúlt a kezedben, valamint már láttál élőben  arabot (lol) és az USA-ba készülsz kiköltözni.  Mi értelme is volt ezeket leírni? A szöveged 90%-ban magaddal foglalkozol, nem pedig az álláspontod alátámasztásával. Mire volt ez jó? Mert ezek az életképek, nyomatékot, tutira nem adtak a szavaidnak. Én előttem ugyan kissebségi érzeted ne legyen. Mindenkinek más az életútja, neked most a "vita" témájáról kellett volna írnod végig! 
Nézd! Összegezve én két dolgot tettem az első kommentemben: Ellenkeztem a te nézeteddel miszerint, Trump nyerni fog, és ellenkeztem a nézetedel miszerint, "A Korán szerint Allah elítéli az erőszakkal való hitterjesztést" Ennyi. 
1. A kémkedés és a hírszerzés lényege - hogy terra incognita legyen a nem beavatottak számára. Úgyhogy ne próbáld meg elhitetni sem megaddal sem pedig velem, hogy többet tudhatsz mint mások. 
2.  Arról akarsz meggyőzni, hogy nem minden muszlim terrorista. De az a bibi, hogy az ellenkezőjét én sehol sem állítottam. 
3. "Nem  mondom azt, hogy az Iszlám vallás nem erőszakos, de barokkos túlzás amit te leírtál" - mit is írtam én? Vílágosíts fel. biggrin.gif
4. Ahhoz képest, hogy nem a mostani terrorcselekményre reflektáltál, valamiért mégis a következőket írtad annak a lánynak: " Mégis hogyan tudnák kiszűrni? Az a valaki, aki most is lövöldözött valószínűleg ugyanúgy nézett ki, mint az átlagember" - ismétlem, nem volt lövöldözés volt hanem gázolás. 
5. Gratulálok! Te vagy az első ember aki párhuzamot tudott vonni, egy nyakig vérben tocsogó terrorszervezet képviselői és a Jehova tanúi között. biggrin.gif 
6. Na az tényleg barokkos túlzás "egyéni" szociális véleménynek csúfolni, a Trumpot illető megérzéseidet, mivel rengetegen szajkózzák ugyan ezt. 
7. Ki ad fegyvert az araboknak? Gondolom azt akartad írni ki ad EL fegyvereket az araboknak. Hát nem tudom, szerintem az ilyen fegyverkereskedő országok, mint: Amerika, Ukrajna, Oroszország...stb. Te ugye nem kaptad be a propaganda legyet, miszerint a gonosz USA ahová épp tervezel kiköltözni, fegyverezi a szegény arabok háborúját, míg a többi becsületes ország eggyüttérzően, szemléli a vérontást? 
Na most időt is belefektettem a kommentbe, jó terjedelmes lett. Ettől függetlenül mégsem hiszem, hogy észrefogod venni magad....Meglátjuk.
Amúgy, amúgy!!! Mégis csak megtudtam valamit, a Koránban szószerint tényleg nincs leírva, hogy ölj hitetlent. Tehát ha nem borít ki a stílusd, akkor nem nézek ennek utánna és értelemszerűen nem is tudom meg. Úgyhogy nekem már megérte!  w00t.gif  beer.gif

Priviben megy a válasz! wink.gif
2016. július 17. 22:17 #72
Bius2002
Bius2002
visszatérő vendég

Státusz"A világ öngyilkos hajlamú. Hiába mentjük meg, újra felköti magát."
Hozzászólás: 144
Azonosító: 238037
De ugye lesz egy megemlékező cikk az elhunyt áldozatokért is? Én őszintén...nem sajnálom Rihannát.. Most nem azért, mert utálom, vagy valami, de azért ez egy akkora bunkóság, hogy egy sztárról írsz, aki csak majdnem lett áldozat, minthogy arról a nemistudomhány emberről írnál, akik áldozatok lettek... Most ezt nem köcsögségből mondom, de azért na...
1 felhasználónak tetszik: Phaedra
2016. július 22. 17:20 #73
- törölt felhasználó -    
Én még mindig annyira sajnálom a franciákat... ez egyáltalán nem hiányzott nekik és nem is tudom mit mondjak. Engem ez máig sokkban tart.
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok