Starity

Kis híján terrortámadás áldozata lett Rihanna

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. július 15. 19:50 #21
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Andiie @ 2016.07.15. 17:43)
Nem hiszem el, hogy nem tudják az ezekhez hasonló váratlan eseteket elkerülni... Rengeteg terrorista van mostanság (ebben a 2016-os és a 2015-ös évben nagyon feléledtek) és egy ünnepélyen nem tudják kiszűrni ezeket az abnormális, pszichopata embereket?! Tudom, hogy rengeteg az ember s nehéz, de valamit ki KELL találni, különben meg minden hülye vehet magának  fegyvert? Ne támadjatok a naivitásomért, de komolyan nem hiszem el, hogy nem lehet segíteni a mostani migráns helyzeten és a terrorizmuson. 1 ember megölt NYOLCVAN embert anélkül, hogy egy rendőr leszedte volna... De nem érdemes vele foglalkozni, majd ez is csakúgy megoldódik (gondolják a pénzes, undorító, gyáva miniszterek és hasonlók akik csak elbújnak a hatalmas milliárdos házukban és 60 testőrrel mászkálnak meg golyóálló autókkal furikáznak, nekünk átlagembereknek is szolgáltathatnának ezekhez hasonló kiváltságokat).

Nem bántani akarlak téged, de, ha gondolkodsz, az sokat segít. Mégis hogyan tudnák kiszűrni? Az a valaki, aki most is lövöldözött valószínűleg ugyanúgy nézett ki, mint az átlagember. Normálisan néz ki, munkája van, esetleg családja is. Nem lehet megjósolni azt, hogy az x millió ember közül ki az, aki ténylegesen a radikális nézeteket vallja, ugyanis muszlim és muszlim között is különbség van. A Korán szerint Allah elítéli az erőszakkal való hitterjesztést, ami arra enged következtetni, hogy az arabok között is vannak olyanok, akik nem gyilkolnak. Most akkor minden arabot vádoljanak meg terrorizmussal? Nem lehet, mert diszkriminációnak és rágalmazásnak minősül, ha nincsen bizonyíték. Egyébként így van, minden hülye vehet magának fegyvert. Te is egész korrekt áron hozzájuthatsz az ecseri piacon vagy az internet mély bugyraiban. Mindig volt és mindig is lesz a fegyvernek fekete piaca, még akár Magyarországon is, ahol igen komoly engedélyek kellenek egy pisztolyra vagy egy vadászpuskára. Nincsen jelenleg megoldás sem a migránsokra, sem a terrorizmusra. Amíg a dzsihádisták mások felrobbantásáig, megöléséig, lelövéséig merészkednek, addig a terrorizmus sajnos egy létező fogalom lesz, már pedig a radikális muszlimok szerint minden hitetlennek halállal kell lakolnia. Ha végig lapozod a történelem tankönyveket mindig volt gyilkolászás a vallások miatt. Mi sem vagyunk olyan ártatlanok, hiszen a keresztények is Isten nevében gyilkoltak a keresztes hadjáratok idején. Jelenleg az iszlám vallás az, ami megerősödött. Ami itt folyik Európában az tömény politika. USA tuti nyakig sz*ros ebben az egészben, és ahogyan elnézem, igen nagy az esély arra, hogy a rasszista szélsőséges Donald Trump fogja nyerni a választásokat. Ha ő nyeri Európa háborús övezet lesz. Kérdés az, hogy Putyin agya mikor fog eldurranni, így az esély is megvan egy III. világháborúra. Ne legyen igazam, de ez a nagy helyzet. Most a vihar előtti csend van, meg egy-két merénylet, és itt még lesz szerintem ezerszer rosszabb is.
3 felhasználónak tetszik: habibi, Phaedra, An_d_a
2016. július 15. 20:09 #22
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
Hozzászólás: 1244
Csatolások: 96
Azonosító: 243591
Idézet (Alexandra1809 @ 2016.07.15. 19:41)
Ezt a cikket nem kelett volna megjelentetni..ahelyett hogy a tragikus eseményekről írnál és kifejeznéd a sajnálatodat egy hírességről ìrsz aki "majdnem áldozat " lett. Szerintem undorító az egy dolog hogy ez egy sztárokról szóló oldal de ez pofátlanság és szépen megszeretnélek kérni hogy szedd le .. biztos hogy jó szándékkal írtad de kicsit jobban oda kéne figyelni

meghajolo.gif
2016. július 15. 20:26 #23
Mysticroden
Mysticroden
Mrs. Wood

StátuszYou'll never be alone, I'll be with you from dusk till dawn
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1276
Csatolások: 131
Azonosító: 253224
Én megértem, hogy ez egy sztárokkal foglalkozó oldal, de ebből a cikkből igazán ki lehetett volna hagyni Ririt. Félre értés ne essék, nagyon szeretem Rihannát, de szerintem ezzek az eseménnyel kapcsolatban most senkit nem érdekel Rihanna :/
Próbáltam objektív lenni
2016. július 15. 20:39 #24
Hoxa18
Hoxa18
Hozzászólás: 904
Csatolások: 0
Azonosító: 246729
Ez a LexiCobain miért írhat még ide cikkeket. Eddig csak hiteltelen és semmitmondó cikkeket írt, de ez.....
1 felhasználónak tetszik: Phaedra
2016. július 15. 20:41 #25
- törölt felhasználó -    
Borzalmas hogy ilyen mocskos ez a világ. Nagyon idegesít...Manapság attól kell félni hogy megtámadnak e.
2016. július 15. 20:59 #26
Gabe Logan
Gabe Logan
Prince of PlayStation Platinum♛

StátuszDon't forget, life is just a game from which no one emerges victorious.
Hozzászólás: 3354
Csatolások: 58
Azonosító: 210618
Jó lenne hamár a migránsokkal is leszámolnának,mert nem állapot,ami itt folyik.Csak egyre rosszabb a helyzet!
2016. július 15. 21:05 #27
- törölt felhasználó -    
Remelem hogy jol van.
2016. július 15. 21:17 #28
Brie.M
Brie.M
új tag

Státusztake your time~
Hozzászólás: 3
Azonosító: 255041
Ezt a cikket nem kelett volna megjelentetni..ahelyett hogy a tragikus eseményekről írnál és kifejeznéd a sajnálatodat egy hírességről ìrsz aki "majdnem áldozat " lett. Szerintem undorító az egy dolog hogy ez egy sztárokról szóló oldal de ez pofátlanság és szépen megszeretnélek kérni hogy szedd le .. biztos hogy jó szándékkal írtad de kicsit jobban oda kéne figyelni

meghajolo.gif A cím meg egyszerűen tapintatlan.. rolleyes.gif
2016. július 15. 21:25 #29
- törölt felhasználó -    
Remélem hogy jól van.
2016. július 15. 21:36 #30
Sorstalan
Sorstalan
új tag

StátuszHatározz, és kimondtad sorsodat.
Hozzászólás: 26
Azonosító: 257008
Rettenetes, kifejezhetetlenül elvakultak ezek az idióták!!!
2016. július 15. 21:46 #31
BLulu88
BLulu88
Cikk író

StátuszTalk behind my back but when they see me it's respect though...
Hozzászólás: 2172
Azonosító: 242008
Ez borzasztó! Néha olyan szar belegondolni hogy kiszámíthatatlanul bármikor meghalhatsz de tényleg nem sok kellett volna hogy vele is megtörténjen... Szörnyű emberek élnek a földön...
2016. július 15. 21:47 #32
BLulu88
BLulu88
Cikk író

StátuszTalk behind my back but when they see me it's respect though...
Hozzászólás: 2172
Azonosító: 242008
Most például volt ez a koncert az emberek szórakozni mennek el ilyen helyekre és akkor egyszer csak nem térnek haza?? Ez milyen már? ohmy.gif
2016. július 15. 22:15 #33
- törölt felhasználó -    

Tiszteletem! meghajolo.gif
2016. július 15. 22:18 #34
arlene
arlene
új tag

StátuszThe mind is everything. What you think you become.
Hozzászólás: 96
Csatolások: 5
Azonosító: 256997

Teljes mértékben egyetértek. Nekem azért is bukfencezett párat a gyomrom, mert tudom hogy egy kisgyerek is az áldozatok között van. Egy gyerek... Erről a témáról vagy nem kellett volna cikk vagy egyetértek tényleg ebben is, hogy tájékoztatóbb jellegű kellett volna.
2016. július 15. 22:28 #35
- törölt felhasználó -    
Kis híján terrortámadás áldozata lett az a háromszázezer ember, aki Nizzában él, és én most Rihannát sajnáljam, akinek nemhogy nem esett semmi baja, de még ott sem volt a terrortámadás közben. Köszönöm, én inkább azt a 84 főt gyászolom, akit brutális módon elgázoltak/lelőttek, és azt a több mint 10 gyereket, aki ugyancsak életét vesztette.
Idézet
Ezt a cikket nem kelett volna megjelentetni..ahelyett hogy a tragikus eseményekről írnál és kifejeznéd a sajnálatodat egy hírességről ìrsz aki "majdnem áldozat " lett. Szerintem undorító, az egy dolog hogy ez egy sztárokról szóló oldal de ez pofátlanság és szépen megszeretnélek kérni hogy szedd le .. biztos hogy jó szándékkal írtad de kicsit jobban oda kéne figyelni

Szívemből szóltál.
1 felhasználónak tetszik: Phaedra
2016. július 15. 22:31 #36
lili221
lili221
visszatérő vendég

StátuszWho is your crush gurl? IT'S ME BITCH
Hozzászólás: 304
Azonosító: 238134
És aztán? Rihanna miért több mint a többi ember aki ott tartózkodott? Pont nem az érdekel hogy Rihanna kishíján terrortámadás áldozata lett! Ott sem volt, mégcsak a tüzijátékot sem nézte onnan könyörgöm! És mi van azzal a 84 halottal amiből ráadásul 10 gyerek? Azokkal ki foglalkozik? Komolyan mondom nem értem az embereket! Inkább írunk arról cikket hogy egy celebnek elmarad a fellépése minthogy arról hogy hány ember halt meg stb....? Hihetetlen
2016. július 15. 23:00 #37
- törölt felhasználó -    
Látom elég sokan egyetértünk és örülök hogy a kommentelők többsége szerint is nem kelett volna ilyen cikket írni
2016. július 15. 23:23 #38
f.petra
f.petra
visszatérő vendég
Hozzászólás: 358
Azonosító: 243070
Mi baj van ezzel a világgal? Milliók vesztel oda terrortámadásban,de a lényeg az hogy Rihanna MAJDNEM áldozat lett.
2016. július 15. 23:36 #39
Domi05
Domi05
Mгş. Ơβгเεŋ

StátuszValar Morghulis «» Valar Dohaeris
Hozzászólás: 5264
Csatolások: 52
Azonosító: 233671
Ahelyett, hogy a tragikus eseményekről számoltál volna be alaposan kedves cikkíró, egyszerűen megoldottad egy fölösleges sztorival, ami senkit nem érdekelt, sőt semmi mondanivalója nem volt! Taps.
2016. július 15. 23:39 #40
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Valóban emberségesebb lett volna, ha emlékcikket írnak az elhunyt áldozatok emlékére, hiszen ami történt az egy felfoghatatlan tragédia. Ám mivel az oldal nem index, nem HVG, nem híroldal, hanem egy egyszerű (ma már Blikk szintű) bulvárlap, így evidens, hogy Rihanna fog cikket kapni. Nem lenne rossz, ha a terrorizmusról is kerülhetnének fel irományok és akkor a mai kamaszok is tisztában lennének azzal, hogy miért nem lehet megelőzni az ilyen jellegű tragédiák többségét. Csak ugye megkaptuk múltkor, hogy a bulvár celebes irányba kell az oldalnak tendálnia, aminek a profiljába ez a fajta hírérték nem fér bele, ellenben Kylie Jenner összevizelt farmerjával.
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok