A pophercegnő visszatérését hosszú várakozás előzte meg, hiszen a 2013-as Britney Jean album megjelenése óta nagy volt a csend az énekesnő háza táján.
A teljes cikkhez kattints ide!
Britney Spears visszatért!
2016. július 15. 06:39
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. július 15. 08:44
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Atyúristen
Most csak álmodom vagy Britney téneg visszatért? *-* úgyértem, az IGAZI Britney, akire már 2008 óta várunk (Blackout era vége). Szentisten, sírni tudnék örömömben, kb Femme Fatale óta várom hogy visszatérjen az In The Zone-os vagy Blackoutos Brit és most ITT VAN
D El sem akarom hinni, totál 2004ben érzem magam megint
Remélem az egész album ilyen hangzású lesz *-*
Imádlak Britneym, imádlak szeretlek nagyon nagyon *-* ♡♡♡♡♡♡♡♡♡
2016. július 15. 08:49
|
rdghzsoltúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.15. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 258055 offline
|
Hogy oltozhet valaki ilyen izlestelenul? Amugy zeneben ujat nem tud mutatni, ugyanolyan szar masok altal megcsinalt seggrazos popzenet ad ki, amire majd aztan egetheti magat a playbackel.
2016. július 15. 10:40
Ezen az oldalon pedig INGYEN letöltheted: https://dnj.to/
A szám pocsék. Komolyan ennél még a Work B*tch is jobb.
A szám pocsék. Komolyan ennél még a Work B*tch is jobb.
2016. július 15. 11:40
Nekem nagyon tetszett a szám!
Sokkal jobb lett, mint azok, amik a Femme Fatale és a Britney Jean albumon vannak. Remélem az album is ugyanilyen jó lesz!
2016. július 15. 16:09
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Nagyon szeretném újra hallani azt a Britney-t, aki egykoron az In the zone korongjával érte el karrierje csúcspontját. A Britney Jean valóban hatalmas csalódás volt, hisz az egész album alapja gagyi műanyag technó zenei elemek voltak, amelyek teljesen igénytelenné vágták az összes tracket. A Make me hangzásvilága valóban közelebb áll gyökereihez, de Isten bocsássa meg, ritka sz*r lett. Nekem még kicsit sem tetszik. Talán, ha meghallgatom még párszor, elviselhetőnek, amolyan egynek elmegy kategóriába tudnám sorolni, de kiemelkedőnek végképp nem. Hatalmas csalódás volt a részemről, és bár gyermekkorom meghatározó énekesnője volt, mégis az a véleményem, hogy vissza kellene vonulnia. Évek óta vergődik, mint a partra vetett hal és képtelen minőségi munkát kiadni a kezei közül, hiába is van a nevével fémjelezve. Gyenge, mint a harmatos libakaki...
2016. július 15. 16:56
Akinek nem tetszik a zene G-eazy-t hibáztassa ő erőltette ezt a stílust.
Amúgy nem rossz a szám. Hatalmas Britney rajongó vagyok, de csak vagy harmadik, két és feledik hallásra szerettem bele.
De örülök hogy visszatért végre én már a Private show számát várom *-*
Amúgy nem rossz a szám. Hatalmas Britney rajongó vagyok, de csak vagy harmadik, két és feledik hallásra szerettem bele.
2016. július 15. 23:45
A verse-k nagyon tetszenek (kicsit Ke$hás beütése van neki szerintem), viszont a refrén szörnyen gyenge lett. Így összességében kicsit lapos lett ez a dal.
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: