Tom Hiddleston hamarosan gyűrűt húz Taylor Swift ujjára
2016. július 15. 17:12
miért nem tud senki sem örülni a boldogságuknak? igaz,Taylor nagyon korán túllépet,de nektek fáj az,hogy ők ketten boldogok?
amúgy én örülnék neki,ha összeházasodnának (pontosabban nem is annyira érdekelne,de ha szeretik egymást,akkor hajrá
)
amúgy én örülnék neki,ha összeházasodnának (pontosabban nem is annyira érdekelne,de ha szeretik egymást,akkor hajrá
2016. július 16. 13:25
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Ha szeretik egymást, akkor hajrá, de ezzel még várni kéne.
2016. július 16. 13:31
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
1 hónap után házasság?! Felölem...nekem 8 . Aztán a nászut 1 napján meg másal fog flörtölni Taylor
2016. július 16. 13:33
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
Taylor már nagyon akar egy olyan dalt amelyben szó van az eljegyzésről is..
2016. július 16. 19:19
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
nah mik vannak...
... pár hét múlva jön az újabb cikk... Tom és Taylor már házasok...és Taylor a kis Tomot hordja a szíve alatt *-* -.- .... hjaj... annyit fogok nevetni Tomon,mikor Taylor kiadja az útját
de annyit..
a bamba elcsavart feje neki az
2016. július 16. 22:16
valószínűleg Taylor már most gondolkozik az új dalán... -.-
amúgy csak engem untat már nagyon a Swift-Hiddleston kapcsolatáról szóló cikk?
amúgy csak engem untat már nagyon a Swift-Hiddleston kapcsolatáról szóló cikk?
2016. július 17. 16:19
Idézet (Petra02 @ 2016.07.15. 09:51)
Következő cikk:
"BRÉKING!Taylor Swift és Tom Hiddleston sunyiban összeházasodtak, és már 2. gyereküket várják"
"BRÉKING!Taylor Swift és Tom Hiddleston sunyiban összeházasodtak, és már 2. gyereküket várják"
Neeeeee...
2016. július 18. 07:30
|
|
TinistaSwiftervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.09. Hozzászólás: 320 Csatolások: 0 Azonosító: 257897 offline
|
Egy kicsit korai szerintem de en szemely szerint alig varom Taylor-t mennyaszonyi ruhaba :3 <3
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: