Tom Hiddleston hamarosan gyűrűt húz Taylor Swift ujjára
2016. július 14. 21:51
|
|
kikijo18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.16. Hozzászólás: 267 Csatolások: 0 Azonosító: 180479 offline
|
Egészségükre...
De nagy hibát követne el mind2ő hisz Taylor megunja megtetszik neki más híresség és bye bye volna kapcsolatuknak és csak a pereskedések lenének
de ő dolguk
legalább lesz hova szórniuk a pénzüket ui: ügyvédek jól járnak
2016. július 14. 21:52
|
|
ibbi427 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.09. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 233100 offline
|
Nekem Taylor mindig is egy ANTIszimpatikus ************** nőszemélyféleség :/ Calvint sajnálom a legjobban....na ő nem érdemli ezt meg. Taylor,húzd le magad a wc-n, elegem/ünk van belőled(+kapcsoladaidból-amiből sok futó van)
2016. július 14. 22:22
Nooope... Mi ez? Ez azért már túlzás.1 hónap alatt nem is lehet normálisan megismerni a másikat... Szerintem reklámfogás az egész.
2016. július 14. 22:35
|
|
virgi09i'm a sinner bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.17. Hozzászólás: 2097 Csatolások: 10 Azonosító: 240469 offline
|
Nem hiszem el hogy 1 hónap alatt ilyen döntést hoznak meg...ez az ő életük de nagyon sok ember csőrét böki az biztos.Lehet hogy ez egy újabb pletyka...
2016. július 15. 01:12
|
|
laurenevansúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.02. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 252846 offline
|
annyira imádom ezeket a "közeli barát" meg a "bennfentes" dumákat.... nem leehet tudni hogy tényleg igaz-e ://
viszont én taylort nagyon jó embernek tartom...sőt tomot is.. ennek ellenére nekem kicsit túl gyorsak ezek a hírek :"D ...de majd kiderül
viszont én taylort nagyon jó embernek tartom...sőt tomot is.. ennek ellenére nekem kicsit túl gyorsak ezek a hírek :"D ...de majd kiderül
2016. július 15. 02:18
Az első hónapban egy párkapcsolatban minden tökéletes, nincs veszekedés, problémák stb... Ha mondjuk 1-2 hónapon belül összeházasodnának, 1 hónap múlva elválnának. Nem az lenne a házasság, mint amire számítanak. Persze, az első hónapban én is hozzámentem volna egyből a barátomhoz (ha idősebbek lennénk persze), de ha mondjuk a 3. hónapban rájöttem volna, hogy milyen is vele lenni, sokkban lettem volna, mert hát akkor ugye már az ember hozzászokik a másikhoz, és jönnek a veszekedések. Tuti válás lenne belőle.
De hát ha összeházasodnak, Taylor tényleg egy buta liba, Tom-ra meg annyit, hogy jobbat érdemelne, de akkor ő is elég hülye lehet... Majd meglátják, hogy rossz döntés volt. Főleg, hogy Taylor elég sokszor váltja barátjait. Ő nem hiszem, hogy le akarná "kötni" magát, kapcsolat értelemben. Nem olyan csaj...
De hát ha összeházasodnak, Taylor tényleg egy buta liba, Tom-ra meg annyit, hogy jobbat érdemelne, de akkor ő is elég hülye lehet... Majd meglátják, hogy rossz döntés volt. Főleg, hogy Taylor elég sokszor váltja barátjait. Ő nem hiszem, hogy le akarná "kötni" magát, kapcsolat értelemben. Nem olyan csaj...
2016. július 15. 08:39
|
rdghzsoltúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.15. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 258055 offline
|
Jeeeeeeeeezus
Ez egy vicc
Nekem is az a kedvencem, amikor a mondat a kozeli ismerossel kezdodik
Remelem, ezt azert a cikk iro sem hiszi el
Vagy ha komolyan kondolta, akkor biztos szep karriert fog befutni mondjuk egy nivos pletykalapnal
2016. július 15. 09:07
Ha összeházasodnának, Taylort ismerve az maximum egy hónapig tartana.
2016. július 15. 09:51
Következő cikk:
"BRÉKING!Taylor Swift és Tom Hiddleston sunyiban összeházasodtak, és már 2. gyereküket várják"
"BRÉKING!Taylor Swift és Tom Hiddleston sunyiban összeházasodtak, és már 2. gyereküket várják"
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. július 15. 13:46
|
|
Gyllenhaalantichrist superstar |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.05. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 238625 offline
|
Ez csak szimplán szánalmas XD nem értem, Tom hogyan süllyedhetett olyan mélyre, hogy ezzel a nővel kavarjon... "A kapcsolatunk nem reklámfogás.." ezt mondják annak, aki elhiszi XD nagyon szerettem Tomot, de most elképesztően elásta magát nálam...
2016. július 15. 15:09
Már szavazni is lehet a starity-n? Ejha! Még éltem is volna a lehetőséggel, ha lett volna olyan vlaszlehetőség, mint például: Mi közöm hozzá?
De ettől függetlenül tök jó, hogy már statisztikákat is lehet csinálni az oldalon.
De ettől függetlenül tök jó, hogy már statisztikákat is lehet csinálni az oldalon.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.