Taylor Swift lejárató kampányt indított Calvin Harris ellen
2016. július 19. 23:10
|
|
Forever208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.06. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 255450 offline
|
Hogy, mennyire szánalmas ez a nô
2016. július 20. 19:55
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Hát ez katasztrófa. Most bizonyosodik be, hogy minden sztár milyen gyerekes.
2016. július 22. 23:27
|
|
Dorcsi10 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 533 Csatolások: 2 Azonosító: 151298 offline
|
Egyetértek Calvinnel, minek alázza meg a másikat? Taylort nagyon szerettem, (még most is mondjuk a mostani hírek róla..)de a mostani viselkedése-megnyilvánulásai furcsák tőle.
2016. július 24. 10:37
Olyan mint az óvódában. Nem veszi észre hogy úgy viselkedik mint az ovisok? Saját magából csinálnak hülyét. Ezt Tay-re értettem.
2016. július 25. 14:52
Sosem volt szimpatikus nekem Taylor és mostmár ebben kezdek is biztos lenni. Gyerekesen viselkedik nagyon.
2016. július 26. 15:36
|
|
ex machinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.24. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 258321 offline
|
Ez a nő már egyszerűen nevetséges
Konkrétan fél Hollywooddal harcban áll, mindenkibe beleköt. Nem is értem.. Egyáltalán muszáj az összes kis vitáját a sajtóban lefolytatnia?! És már fél Hollywooddal együtt volt, ez a nő valami rettenetes, és a feltűnési viszketegségét kezeltetni kéne .
Az is a jellemhibájára utal, hogy van most ez a lejárató kampánya Calvin Harris ellen, de közben új pasija van. Még a vak is látja, hogy messze nincs túl Calvinen, de ő már be is szerzi a következő hímet
A Blank Space az nagyon róla szól, egészen biztosan saját tapasztalatból írta.
Nem értem mire jó neki ez a lejárató kampány, szerintem maga alatt vágja ezzel csak a fát, őszintén sajnálom Calvint, ilyen exet még a legrosszabb ellenségemnek se kívánnék
Konkrétan fél Hollywooddal harcban áll, mindenkibe beleköt. Nem is értem.. Egyáltalán muszáj az összes kis vitáját a sajtóban lefolytatnia?! És már fél Hollywooddal együtt volt, ez a nő valami rettenetes, és a feltűnési viszketegségét kezeltetni kéne .
Nem értem mire jó neki ez a lejárató kampány, szerintem maga alatt vágja ezzel csak a fát, őszintén sajnálom Calvint, ilyen exet még a legrosszabb ellenségemnek se kívánnék
2016. július 26. 17:47
|
|
anzi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 148296 offline
|
Ez a nő kikészít. Undorító,szánalmas,beképzelt nőszemély.Már lassan mindenkivel haragban van,szánalmas,észre vehetné már magát.Én már csak nevetek azon hogy ilyen hülye..Szerintem lassan elveszíti a rajongóit is,ha ilyen ribanc lesz mindig.Inkább foglalkozzon a saját dolgaival,meg a drága új pasikájával.
Nagyon unom már ezt a nőt.Miért ilyen gyerekes Taylor, most komolyan?Egyre jobban undorodom ettől a nőtől.. Calvin-t sajnálom mert nem ezt érdemli..
Nagyon-nagyon elegem van már ebből a beképzelt,kétszínű,öntelt,egoista,nagyképű,szánalmas,nyávogó nőből.
.Az ártatlant azt nagyon tudja játszani,de szerintem egyre kevesebben dőlnek be neki.Nem értem miért nem tud tovább lépni már..Vége? Vége. Hagyja már Adam-et élni,neki ott a pasija piszkálja azt. Már kíváncsi vagyok Taylor új,Adamről szóló dalára
(egyébként a zenéi ultra sz*rok)
.Az ártatlant azt nagyon tudja játszani,de szerintem egyre kevesebben dőlnek be neki.Nem értem miért nem tud tovább lépni már..Vége? Vége. Hagyja már Adam-et élni,neki ott a pasija piszkálja azt. Már kíváncsi vagyok Taylor új,Adamről szóló dalára
2016. július 27. 12:10
|
|
starwberrygirl614új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.21. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 248718 offline
|
Taylor már nagyon szánalmas és igaza volt Calvinnek és Kimet és Kanyét is megértem hogy így bánnak ezzel a beképzelt kis ribivel
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: