Demi elmondása alapján remekül érzi magát, és ráadásként azt is beismerte Elvis Duran reggeli műsorában, hogy őt is beszippantotta a Pokémon-láz!
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato: „Szabadnak érzem magam!”
2016. július 14. 07:10
2016. július 14. 07:46
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Nem szeretem Demi zenéit,de nem rosszak. Nagyon szép hangja van,és tényleg nagyon kedves is. Én sose hallottam még olyat,hogy Demi rosszul bánt volna akár egy rajongójával is. A Pokémonoson jót nevettem:D és örülök,hogy ilyen fantasztikus barátai vannak,és optimistán látja a világot! Sok sikert!(:
(És erre elállt itthon a hawwai féle vihar)
(És erre elállt itthon a hawwai féle vihar)
2016. július 14. 08:56
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
Demi a legcsodalatosabb enber a vilagon.
2016. július 14. 09:21
Idézet
ebben a pillanatban nincs saját házam
Twitteren sok embertől láttam tegnap, hogy nem nagyon értették ezt a mondatát. Nos, a megfejtés egyszerű. Wilmerrel már évek óta együtt laktak, és ezt nem úgy oldották meg, hogy vásároltak egy külön házat, hanem Demi cuccolt össze és költözött be Wilmerhez. És azt a házat kezdték el tavaly a saját kis ízlésük szerint átalakítani, Demi például tök ízlésesen felújította a fürdőt, és milyen baromi jó gardróbszobát csináltatott már; hát nekem fájt volna a szívem ott hagyni.
A Pokémonos játékkal nekem is sikerült beégetnem az öcsémet a faluban, akarva akaratlanul.
2016. július 14. 14:23
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Számomra Dilmer volt az álompár, egy kicsit még mindig furcsa, hogy így szétmentek. De ha külön boldogabbak, akkor igazából nincs miért aggódni. Ráadásul Demi is mondta, hogy barátokként folytatják tovább.
És ha már barát, akkor muszáj megemlítenem Nicket, mert annyira imádom együtt ezt a két fogykost, hogy hihetetlen..
2016. július 14. 18:16
Számomra is Demi a legcsodálatosabb ember a világon, annyira imádom őt! <333
2016. július 17. 23:28
Idézet (Feszt Detty @ 2016.07.14. 19:48)
de jó. mindig is láttam őt boldognak mert mindig mosolyodott!! 
Attól, hogy valaki mindig mosolyog, nem biztos, hogy boldog.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: