A Victoria's Secret 27 éves modellje néhány héten belül életet ad első gyermekének.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hiányos öltözetben mutatta meg hatalmas babapocakját Candice Swanepoel
2016. július 13. 09:59
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. július 13. 10:00
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
Biztos vagyok benne, hogy nagyon jó édesanya lesz
2016. július 13. 10:20
Undorítónak tartom, amikor valaki, így kirakja mindenét, főleg akkor, ha terhes. -.- És sajna egyre több helyen tapasztalok ilyet. Oké, hogy növekszik benne az a gyerek, stb. és természetes, hogy ezért nagyobb lesz a hasa, de minek kell így mutogatni?! -.- Hányinger.
2016. július 13. 10:39
Idézet (Gothic01 @ 2016.07.13. 10:20)
Undorítónak tartom, amikor valaki, így kirakja mindenét, főleg akkor, ha terhes. -.- És sajna egyre több helyen tapasztalok ilyet. Oké, hogy növekszik benne az a gyerek, stb. és természetes, hogy ezért nagyobb lesz a hasa, de minek kell így mutogatni?! -.- Hányinger.
Nem akarok vitatkozni, de szerintem a terhesség az egyik legszebb dolog a világon és nem tudom, mi undorító abban, ha ezt képen is megörökítik. Candice-nek pedig nagyon örülök, csodás anya lesz.
2016. július 13. 10:50
Biztos vagyok benne, hogy jó édesanya lesz!
A képpel pedig semmi baj sincs. Az nem undorító, ha egy terhes nő megmutatja a pocakját.
2016. július 13. 14:12
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Szerintem pedig, kövezzetek meg, de csak abban az esetben bocsánatos, ha mutogatja magát, ha várandós. Hiszen ez az élete legszebb időszaka, büszke rá és ezt kimutatja! A másik dolog, ha valaki teljesen civil állapotban van és így meztelenkedik/vesz ffel hiányos öltözetet, de ez egy anya életének legszebb időszaka, hát hadd hirdesse!
2016. július 13. 14:40
Idézet (Gothic01 @ 2016.07.13. 10:20)
Ugyanezt akartam mondani. Én is undorítónak tartom.
2016. július 13. 17:53
lacie - Ma, 10:39
Nem akarok vitatkozni, de szerintem a terhesség az egyik legszebb dolog a világon és nem tudom, mi undorító abban, ha ezt képen is megörökítik. Candice-nek pedig nagyon örülök, csodás anya lesz.
Én sem vitatkozásból írom, csak rávilágítok, hogy mit tartok ebben gáznak
Szóval terhes, gyereke lesz nagy dolog, örül neki, minden oké. De szerintem akkor se a hasát pakolja ki, mert azzal mit is mutogat? Saját magát. Ha már szeretne valamit a születendő gyerekéről, akkor úgy gondolom, hogy nem lenne ennyire ízléstelen egy ultrahangkép vagy majd később, ha megszületett a gyerek, akkor róla a kép. Mert az tényleg a gyerekről szólna, nem pedig arról, hogy ennek a nőnek, mekkorára nőtt meg a terhesség miatt a hasa.
Én sem vitatkozásból írom, csak rávilágítok, hogy mit tartok ebben gáznak
2016. július 14. 08:02
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1473 Csatolások: 373 Azonosító: 233579 offline
|
Azzal nincs baj hogy meg mutassa hogy lesz gyermeke és ezért meg lehet látni a képen hogy mekkorára nőt a hasa. Azonban azzal már szerintem van egy kis gond hogy hiányos ruhában teszi.
2016. július 14. 22:04
Gratulálok,biztos csodás érzés gyereket hordani a szíve alatt,de azért szerintem ezzel a képpel kicsit messzire ment... Sokkal ízlésesebben is meg lehetett volna mutatni a pocakját,nem kellett volna kipakolnia mindenét...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: