A Kylie Cosmetics-et én is imádom, mindig tetszett a Candy K, de végül nem azt rendeltem meg. Eddig a Posie K és a Koko K van meg, de tervezek vásárolni egy So Cute szájfényt is.
Leteszteltük: ezek a nyár legjobb és legrosszabb szépségápolási termékei
2016. július 12. 21:13
|
|
YourPrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.09. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 256954 offline
|
A Lush-t mindig ki akartam próbálni.
A Kylie Cosmetics-et én is imádom, mindig tetszett a Candy K, de végül nem azt rendeltem meg. Eddig a Posie K és a Koko K van meg, de tervezek vásárolni egy So Cute szájfényt is.
Nálam az abszolút kedvenc a rúzsok közül a Koko K.
2016. július 12. 22:56
Idézet (Lianda @ 2016.07.12. 21:52)
Én mindig azt valóm hogy a természetes szépségnél nincs jobb és pont ezért nem is sminkelem magam
De aki akarja csak tegye 
Ugyanezt akartam mondani.
2016. július 13. 10:02
Nagyon jó cikk, de a következő, (már ha tényleg cikksorozat lesz) szólhatna kevésbé megdöbbentő árú termékekről, ami olyan földi halandóknak is elérhető, mint én.
2016. július 13. 16:16
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Lianda | Tegnap, 21:52
Én mindig azt valóm hogy a természetes szépségnél nincs jobb és pont ezért nem is sminkelem magam biggrin.gif De aki akarja csak tegye smileeee.gif
Teljesen egyet értek!
Én mindig azt valóm hogy a természetes szépségnél nincs jobb és pont ezért nem is sminkelem magam biggrin.gif De aki akarja csak tegye smileeee.gif
Teljesen egyet értek!
2016. július 13. 16:25
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Szerintetek gáz, hogy 13 évesen sose sminkeltem ki még magam? Mert nekem az összes osztálytársam sminkeli magát(persze csak otthon,suliban tilos) még a legszerényebb is?
2016. július 13. 16:45
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Egy TheBalm Nude Dude és egy Catrice Chocolate Nudes palettára lehetséges, hogy beruházok.
Na, ezek után komolyan elgondolkodom, hogy kipróbáljam. Amúgy nagyon tetszett a cikk (remélem valamelyikben lesz szó pirosítókról is), valamint én is szívesen olvasnék egy körömlakkos verziót is.
Idézet
A Kylie-s rúzs egy csoda lányok. Az illata, az applikátor, a krémessége, tényleg fantasztikus. Érdemes kipróbálni. Nekem most két színre + szájfényre fáj onnan a fogam, szerintem kövi hónapban meg is rendelem.
Na, ezek után komolyan elgondolkodom, hogy kipróbáljam. Amúgy nagyon tetszett a cikk (remélem valamelyikben lesz szó pirosítókról is), valamint én is szívesen olvasnék egy körömlakkos verziót is.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2016. július 14. 10:06
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Hihetetlen jó lett ez a cikk! Végre saját képek és véleményeket olvashattunk/láthattunk!! Személy szerint várom ennek a folytatását!!
Az első sminkpaletta valami meseszép, a Kylie rúzsokat meg már egy ideje nézegettem, de ezek után muszáj leszek beszerezni egyet magamnak is!
Köszönjük ezt a cikket!!!
Az első sminkpaletta valami meseszép, a Kylie rúzsokat meg már egy ideje nézegettem, de ezek után muszáj leszek beszerezni egyet magamnak is!
Köszönjük ezt a cikket!!!
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2016. július 14. 14:11
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Idézet (Hajni és Gézacica @ 2016.07.13. 16:25)
Szerintetek gáz, hogy 13 évesen sose sminkeltem ki még magam? Mert nekem az összes osztálytársam sminkeli magát(persze csak otthon,suliban tilos) még a legszerényebb is?
Nem, dehogy. Pont te csinálod jól. Azt meg főleg nem értem, hogy minek kell otthon sminkelni. Sajnos már sok 12-13 éves 18-nak képzeli magát, és sminkel, fiúzik, alkoholt fogyaszt (ismerek olyat, aki azzal menőzött, hogy 13 évesen részegre itta magát). Te tisztában vagy a koroddal, és ez nem szégyen.
2016. július 15. 17:36
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
én nekem tetszenek az ilyen cikkek. Legyen ilyen máskor is!
2016. július 16. 12:54
Idézet (Hajni és Gézacica @ 2016.07.13. 16:25)
Én 16 évesen nem sminkelem magam, egyáltalán nem gáz.
Ezekből is max. az elsőt próbálnám ki.
2016. július 16. 14:35
A fürdőbombát én is imádom.
A többiről nem tudok nyilatkozni.Szuper cikk lett.
2016. július 16. 14:51
|
|
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline
|
Hth okes de en most kezdtem el sminekelni magam 15 evesen addig is csak a fotozas miatt de azt is csak halvanyan mas 12 eves kis ri...nc meg festi magat van egy oszi tarsam 9 eves kora ota fest magat ..... Am jo cikk lett naon 10\10
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.