Starity

Leteszteltük: ezek a nyár legjobb és legrosszabb szépségápolási termékei

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. július 12. 15:02 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Új cikksorozat indul a Starity-n, amelyben bemutatjuk az elmúlt hónap legjobb és legrosszabb szépségápolási termékeit szerkesztőségünk személyes tapasztalatai alapján. Ha érdekel, mire érdemes költeni a pénzedet, tarts velünk!
A teljes cikkhez kattints ide!
2 felhasználónak tetszik: habibi, silenc
2016. július 12. 15:35 #2
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Annyira értelmetlenségek az ilyenek! Aki ronda,azon nem fog ez semmi változtatni, aki meg szép,az ezek nélkül is az! Én megfogadtam,hogy soha nem fogom magam sminkelni
2016. július 12. 15:36 #3
DrectionFanGirl
DrectionFanGirl
visszatérő vendég

StátuszOne Dream...One Band...One Direction
Hozzászólás: 186
Csatolások: 0
Azonosító: 255979
Érdekes cikk lett, mindig is foglalkoztatott a sminkelés. Már azon is gondolkoztam egyszer, hogy sminkes leszek majd. smileeee.gif
2016. július 12. 15:49 #4
Binci
Binci

Státusznever losing myself again for anyone
Hozzászólás: 753
Azonosító: 234227
Kevdes Hani és Gézacica!

Eleve elég fura gondolkodásmódra vall, ha te csak így lerondázod az embereket. Mindenki maga dönti el, hogy sminkeli e magát.
És legalább millió videó fennt van az interneten, hogy egy minimális smink is mennyit változtat az arcon.

Szerintem érdekes cikk lett, nagyon tetszett.
6 felhasználónak tetszik: Mrs.Jack Frost, Glamster, Phaedra, Szandi0820, habibi, bitchina
2016. július 12. 16:00 #5
SpecialError
SpecialError

Státuszccc
Hozzászólás: 664
Csatolások: 160
Azonosító: 192434
Az az igazság, hogy az itt felsorolt smink cuccok túl vannak pörgetve. Pl. a Kylie félre rúzs. Nekem rengeteg féle rúzsom van és mindegyik tovább is elég, mint 1 év, főleg ha csak ballagásra, erre arra használom és váltogatom őket. Tehát ez nem plusz. Szóval ezen túl nem tudom mi érhet rajta több mint 8 ezer forintot. Miss Sporty, Essence, NYC, Catrice, Alverde mind mind nagyon jó rúzsokat és kontúr ceruzákat árul 1 000-2 000,- Ft között (rúzs) és 500-1 500,- Ft között (kontúr ceruza). A MAC egy profi márka. Értem én hogy sok divatblogger dicséri, még jó, hiszen professzionális termékekről beszélünk zömmel, de nem hiszem, hogy egy mezei lánynak, nőnek MAC kell.
A Catrice szemhéj púderhez: ezért ne netről rendelj, müllerben és rossmanban is vannak Catrice termékek és ott meg is tudod nézni a pigmentáltságot. A leírtak alapján én arra tudok gondolni, hogy nagyon kemények. Én aliexpressről rendeltem egy gyönyörű szemhéjpúder palettát, aminek ugyan ez a baja. Szivaccsal, aplikátorral, ecsettel szinte fel sem tudom venni, viszont a kéz melegétől megpuhul és csodálatosan mutat és tart a szemhéjon. smileeee.gif
A fürdőbombával egy gondom van, a csillámok. Nagy élmény lehet, hogy ezek után mindeneden csillám van. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: habibi, Phaedra
2016. július 12. 16:15 #6
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Idézet
Érdemes azzal kezdenem, hogy a paletta nem eredeti

A következő cikkben szeretném, ha a vaterás 3000 ft-os 100 ml-s Chanel parfümöt tesztelnétek. Légyszi légyszi légyszi. biggrin.gif
2016. július 12. 16:15 #7
Psyché
Psyché
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Woah. Látom, nem csak én vagyok kozmetikai szerek megrögzött gyűjtője biggrin.gif Tetszik a cikk, egyébként. Eltekintve attól, hogy az oldallal meg a témákkal kapcsolatban mi a véleményem, tényleg jól össze lett rakva, pontos leírásokkal. Ügyes! smileeee.gif

Amit tudok ajánlani, az a Catrice paletta. Nem telik el nap, hogy ne használnám! Nagyon szépek a színek, nem túl erősek, kellően csillogóak. Sajnálom, hogy nem jött be az írónak, nekem elég tartós és nem porzik, viszont füstös ecsettel viszem fel, nem szemhéjpúderrel. Úgy lényegesen másabb a hatás.
Amin viszont jómagam is gondolkodtam, hogy be kéne ruházni rá, azok a MAC rúzsok és a Kylie ajakápolók. Előbbin már más ügyben is gondolkodtam, nem csak vörös rúzs terén, viszont félek, hogy az árért cserében csalódni fogok. Az utóbbiért annyira nem vagyok oda, ha nude rúzst akarok venni, azt máshol is tudok, valóban nekem is marketing-felhajtásnak tűnik a Kylie-s márka. Egyedül a tartósság az, ami mérvadó.
Viszont, ha a The Balm palettáról ilyen jó a vélemény az eBay ellenére, megyek is rendelni. eBayről én még kozmetikumot nagyon-nagyon nem mertem venni, nehogy bőrgyógyász legyen a vége, de most meg lettem győzve.
L'Oréalhoz sokat nem fűznék, smink van onnan, az viszont kifogástalan egytől egyig. Hajápolót én speciel Schwarzkopf-tól szoktam (őszintén remélem, hogy jól írtam le), Ultimate családot, de mondom, sminkben az előbbi minden mércén nálam max pontszámmal végzett.
Essence-hez, ha szempillaspirál, a Multi Action-t tudom ajánlani. Hosszú pilláim vannak nekem is, ritkább sörtéi vannak, szépen szétválasztja őket. Ezeket tényleg lehet korrigálni utána ecsettel, de nálam ez az egy szempillaspirál (egy anno Butterfly Effect-tes L'Oréalos mellett) ami nagyon szépen kiemeli a szempillákat.
Tényleg klassz cikk lett, ha valaki nagyon utána akar nézni a dolgoknak, akkor Krémmániát én is csak ajánlani tudom. Engem már elég sok "hibától" mentett meg biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2016. július 12. 16:19 #8
SpecialError
SpecialError

Státuszccc
Glamster,

Hát nem tudom, lehet 16 órát nem bír egyik rúzsom sem, bár nem is igénylem. unknw.gif
Én csak alapozó téren vagyok olyan, hogy megfizetem az árát, ezért használok Clinique-et pl. De az, hogy egy rúzsra, csak mert MAC kiadjak, 6-7 ezer forintot. Nem is tudom. Szerintem annyira felesleges, dolog, de embere válogatja. Én megelégszem egy drogériás márkával és 3-4 óra tartással, de akkor inkább veszek 3 db különböző színt egy MAC vagy Kylie-s rúzs árából. De nem vagyunk egyformák. Viszont volt már mellényúlásom is nagy márkánál, pl Paula's Choice esetében és volt nagyon nagy pozitív élményem is ilyen párszáz forintos termékeknél. Szóval csak egy meglátás volt.

Szerk.: hát az ebayes Blam tényleg, de azt ne tegyük ide így árba szerintem, mert a Catrice-eshez hasonlót meg kb 500 forintért rendelek. biggrin.gif Csak azt nem koppintják. biggrin.gif
2016. július 12. 16:22 #9
Psyché
Psyché
Idézet (Glamster @ 2016.07.12. 16:10)

Úgy gondolom, hogy egy drogériás termék is lehet jó, és lehet belőle szép sminket csinálni, csak tudni kell, hogyan nyúljunk hozzá wink.gif 

Ezzel egyet kell értenem. A smink maga egy dolog, a márkája úgy szintén, de az ecsetek és a kiegészítők rengeteget dobhatnak egy festésen smileeee.gif

Idézet
SpecialError:Az az igazság, hogy az itt felsorolt smink cuccok túl vannak pörgetve. Pl. a Kylie félre rúzs. Nekem rengeteg féle rúzsom van és mindegyik tovább is elég, mint 1 év, főleg ha csak ballagásra, erre arra használom és váltogatom őket. Tehát ez nem plusz. Szóval ezen túl nem tudom mi érhet rajta több mint 8 ezer forintot. Miss Sporty, Essence, NYC, Catrice, Alverde mind mind nagyon jó rúzsokat és kontúr ceruzákat árul 1 000-2 000,- Ft között (rúzs) és 500-1 500,- Ft között (kontúr ceruza). A MAC egy profi márka. Értem én hogy sok divatblogger dicséri, még jó, hiszen professzionális termékekről beszélünk zömmel, de nem hiszem, hogy egy mezei lánynak, nőnek MAC kell.

Ez megint így van, nekem Essence-től van 4 rúzsom, tény, hogy párszor napközben újra kell kennem, de ettől függetlenül, igyekszik tartani magát és nagyon szép smileeee.gif
A MAC pedig úgyszintén. A profi sminkes dolgozik vele, ahogyan te is írtad, "mezei lányok" nem ilyet fognak venni. Alapvetően szerintem megvennék, csak ugye a MAC tipikusan az, aminél meg kell fizetned a minőséget (meg hát valljuk be, a márkát is). Glamster írta, hogy a Kylie-s szájény 16 órán keresztül fennmaradt - ha van olyan MAC alapozó, ami szintén tart 16 órát, nem csapódik ki, fényesedik át, hanem ugyanolyan szépen tartja a bőrön magát, lehet linkelni, megyek is vásárolni.
2016. július 12. 16:26 #10
SpecialError
SpecialError

Státuszccc
Idézet (habibi @ 2016.07.12. 16:22)
Ezzel ... 16 órán keresztül fennmaradt - ha van olyan MAC alapozó, ami szintén tart 16 órát, nem csapódik ki, fényesedik át, hanem ugyanolyan szépen tartja a bőrön magát, lehet linkelni, megyek is vásárolni.

Az nekem is jöhetne. De nekem már az is jó, ha egy primert találtok, ami segít eddig fenntartani az alapozót. biggrin.gif biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: habibi
2016. július 12. 16:36 #11
Psyché
Psyché
Idézet (SpecialError @ 2016.07.12. 16:26)
Az nekem is jöhetne. De nekem már az is jó, ha egy primert találtok, ami segít eddig fenntartani az alapozót.  biggrin.gif  biggrin.gif

Rimmel Londonosat tudom ajánlani, az apró, rózsaszín tubusos. Nem MAC, nem tökéletes, de én amióta rátaláltam, fényévekkel könnyebb lett az élet biggrin.gif (link)

Idézet
A Kylie-s rúzs egy csoda lányok. Az illata, az applikátor, a krémessége, tényleg fantasztikus. Érdemes kipróbálni. Nekem most két színre + szájfényre fáj onnan a fogam, szerintem kövi hónapban meg is rendelem. 

A MAC alapozót szerintem érdemes kipróbálni, segítenek a lányok vagy fiúk bent, van több féle. Nekem a studiofix van, az fullosan jó, egy réteg bőven elég, minden bőrhibát elfed.  Januárban vettem, és még félig van, pedig minden nap használom kb 

Ne csináld, egyre jobban gondolkodom, hogy be kéne ruházni egyre. Az illata nálam csak plusz, nálam az összes parfüm cukorka illatú, csupa édes alap.
Legközelebb esküszöm bemegyek. Egy jó alapozóra képes vagyok sokat beáldozni, főleg, hogy a L'Oréalos és a Rimmeles havonta kifogy sad.gif
Köszönöm a segítséget beer.gif
2016. július 12. 16:53 #12
Dia28
Dia28
Hozzászólás: 566
Azonosító: 248868
Ez nem egy cikk, hanem egy regeny :"D
2016. július 12. 17:03 #13
Stellare
Stellare
visszatérő vendég

Státusz¤ A logó alól az egó kilátszik¤
Hozzászólás: 105
Azonosító: 253414
A Ziaja termékeibe én szerelmes vagyok...mindbe:D:D
A MAC-nél szerintem megéri befektetni. Lehet, hogy picit drága, de a minősége mindenért kárpótol, nem mellesleg tényleg nem havonta kell újra venni.
A Catrice viszont belőlem annyira felemás érzéseket vált ki. A camouflage korrektornál a Földön nincs jobb, szerintem. Viszont vettem a múltkor egy tust ettől a márkától...hát az valami borzalom,vastag is, egy idő után nem is fog... ennyi erővel az öcsém rajz felszereléséből elcsent ecsettel is húzhatnám a tusvonalat...lehet még jobban is nézne ki:D És én a többi terméküktől sem vagyok hanyatt esve. A körömlakkjaikkal nem tudok dűlőre jutni:D
Egy kérdésem viszont lenne, a STEAMCREAM-nek nincs valami fellelő helye Mo.n? Annyiszor szívtam már meg a netes rendelést krémek terén, hogy már csak akkor veszek, ha meg tudom fogdosni, szagolgatni, ne adj' Isten legalább egy tesztert kipróbálni. biggrin.gif

Egyébként remek cikk! smileeee.gif Én személy szerint egy körömlakkos verziót is szívesen olvasnék smileeee.gifsmileeee.gif
2016. július 12. 18:06 #14
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1244
Csatolások: 96
Azonosító: 243591
Szép cikk lett, csak furcsállom, hogy teljesen személyes és megjelenhet ezen az oldalon. Az előttem szóló mondatát osztom, én is szívesen olvasnék ilyet körömlakkos verzióban is. (attól független, hogy már mindet kipróbáltam, mondjuk inkább festeni szoktam velük. biggrin.gif )
Lehet hallgatok rátok, és kipróbálom a mac alapozóját. Bár nagy bűn, mert állattesztes, de talán egyszer ki lehet próbálni. Személy szerint amúgy sosem költök drága sminkre. Most akarok rendelni egy rengeteg színű nomárka palettát, az ott van 6000 forint, de szerintem nagyon megéri. Totálisan extrémen sminkelek, azzal pedig mindent ki lehetne hozni belőle.
Egy családtagom a maybelline, asszem nudes palettáját is használtam régebben. Csodálatos, és bár nem színes, de nagyon tartós, szóval javasolnám. Mint ahogyan a lovely (rossman) terra cotta mini palettáját is, ami bár nem túl erős, de nagyon szépen csillog. Ezt is szoktam vászonra rakni.
2016. július 12. 18:09 #15
SpecialError
SpecialError

Státuszccc
Idézet (habibi @ 2016.07.12. 16:36)
Rimmel Londonosat tudom ajánlani, az apró, rózsaszín tubusos. Nem MAC, nem tökéletes, de én amióta rátaláltam, fényévekkel könnyebb lett az élet biggrin.gif (link)

Hmm, meglesem és még fényvédős is. Tetszik. biggrin.gif

Idézet (Stellare @ 2016.07.12. 17:03)

A Catrice  viszont belőlem annyira felemás érzéseket vált ki. A camouflage korrektornál a Földön nincs jobb, szerintem. Viszont vettem a múltkor egy tust ettől a márkától...hát az valami borzalom,vastag is, egy idő után nem is fog... ennyi erővel az öcsém rajz felszereléséből elcsent ecsettel is húzhatnám a tusvonalat...lehet még jobban is nézne ki:D

Én a Calligraph - Ultra Slim tusfilcüket használnom, nagyon vékony a filc és nagyon szép vonalat tudok vele húzni, plusz egész tartós is. smileeee.gif Sajnos az ilyen filceknél hátrány, hogy ha "koszolódik" a hegyük, akkor már nem fognak jól (pl a szemfestéktől).
2 felhasználónak tetszik: Phaedra, habibi
2016. július 12. 19:36 #16
missdaisy
missdaisy
sérendipité
Hozzászólás: 1637
Csatolások: 34840
Azonosító: 249895
Érdekes, én más oldalon és youtuberektől is azt hallom, hogy a Kylie rúzsok nem érik meg az árukat blink.gif Én is a Rimmel London rúzsom használom, a Kate Mosst, az a legjobb tongue.gif
2016. július 12. 19:43 #17
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12634
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Elb@szódott a böngészőmben a kedvencek menűsávom, mert ezt hozza be a Starity helyett...
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, baisée, Lady Suzy, I Love Paris
2016. július 12. 19:51 #18
- törölt felhasználó -    
Szerintem nagyon jó cikk lett! Én is régóta terveztem már Kylie termékei közül rendelni, szóval most már tényleg sort kerítek rá. smileeee.gif
2016. július 12. 20:25 #19
Decibel
Decibel
visszatérő vendég

Státusz"..Ékszer nélkül nincs csillogás, tett, ha nincs, csak látomás.."
Hozzászólás: 424
Csatolások: 78
Azonosító: 254270
Nekem tetszett.
Hasznos információk. ^^
2016. július 12. 21:09 #20