Lucy Hale-t eljegyezték?
2016. július 12. 20:38
|
|
mikaelahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 257820 offline
|
Nekem van egy ezüstgyűrűm, ami szinte mindig rajtam van, mégsem vagyok eljegyezve és szerintem Lucy is csak azért hordta meg tetszik neki. Azért csak bejelentette volna, akár visszafogott akár nem, hiszen ez nem mindennapi alkalom, bár azért örülnék neki, viszont sajnos nem sok esély van rá...
2016. július 12. 22:02
Biztos hogy nem!! Ha eljegyezték volna már ömlengene... Ugyan már alig van együtt ezzel a sráccal őár hete még mással volt... Sűrűn cserélgeti a pasijait és amúgy sem hinném hogy a rajongóit kételyek között hagyná... Olvasóvadászgagyicikkvolt. Ha Lucy-t tényleg eljegyzik akkor az i lesz mondva/posztolva, Köszöntem.
2016. július 14. 11:31
|
|
Nomiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 447 Csatolások: 0 Azonosító: 154155 offline
|
Láttam egy interjút vele, ahol kifejtette, hogy van egy gyűrűje, ami csak a gyűrűsujjára megy fel. Mindenki azt hiszi ilyenkor, hogy eljegyzési gyűrű, de közbe nem is, és, hogy szerinte ez milyen vicces. Úgyhogy szerintem még nincs eljegyezve.
( Íme az interjú: https://www.youtube.com/watch?v=UoeFgTPrRu8 )
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: