Jövő júliusban kerül a mozikba a népszerű A-listás hírességeket felsorakoztató történelmi dráma, melyben a One Direction szívtiprója is főszerepet játszik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Itt az első videó a Harry Styles főszereplésével készülő Dunkirk forgatásáról
2016. július 12. 09:14
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. július 12. 09:26
|
|
DrectionFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 255979 offline
|
Tuti, hogy megnézem majd a filmet
2016. július 12. 19:51
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Engem érdekel, legalább tájékozódok történelemből. :'D
Mondjuk tuti szétunom a fejem majd a moziban, de megnézem Harry miatt. Úgyse megyek sokat moziba, szóval megtehetem egyszer (kétszer másik kedvencem miatt).
Mondjuk tuti szétunom a fejem majd a moziban, de megnézem Harry miatt. Úgyse megyek sokat moziba, szóval megtehetem egyszer (kétszer másik kedvencem miatt).
2016. július 12. 21:56
Hát szerintem nem sokan fogják igazából azért megnézni mert érdekli őket a film, csak Harry miatt. Nem igazán szeretem az ilyen típusú filmeket, Harry-t meg mégúgyse, szóval azt hiszem ezt a filmet kihagyom majd.
2016. július 13. 09:56
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Nagyon várom már a filmet
2016. július 13. 16:43
valószínű,hogy megnézem,már csak Harry miatt is <333
de mivel amúgy is érdekesnek ígérkezik,Harry szereplése nélkül is megnézném (talán...)
de mivel amúgy is érdekesnek ígérkezik,Harry szereplése nélkül is megnézném (talán...)
2016. július 13. 23:46
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Vicces lenne ha a második jeleneténél meghalna és az összes directioner kivonulna a moziból.
2016. július 19. 13:50
Biztos hogy megnézem. Imádom Harryt már nagyon várom
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: