Múlt hét csütörtökön játszott a 21-szeres Grand Slam-győztes teniszezőnő Wimbledonban kiemelkedő eredménnyel, ám a nézők figyelmét nem a játéka ragadta meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kikandikáló mellbimbói miatt cikizik Serena Williamset
2016. július 11. 07:40
|
|
luluswarriorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.27. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 257441 offline
|
2016. július 11. 08:00
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Én tökéletesen megértem őt. Melltartó nélkül kényelmesebb mozogni,mint azzal. Nyilván gátolnát őt,ezért nem vett fel,és nem azért,hogy cicáskodjon. Akkor csúfolják majd a "rajongói",ha melltartóval messzebb jutottak,mint ő
2016. július 11. 11:03
6 évig teniszeztem,ebből 4 évben versenyeztem is.Korántsem annyira tudom a versenyzés fogalmát mint Ő,de azt tudom,hogy a tenisz egy olyan sport,amibe koncentrálni kell,és nos,vannak bezavaró 'tényezők'.Az eredményei hihetetlenek,és ő nem egy modell vagy egy tökéletes külsejű nő,hanem teniszező,és a teniszpályán a tehetség számít...különben is a teniszruhák alá nem szokás melltartót venni,mert a legtöbbe bele van varrva a szivacs.
2016. július 11. 13:26
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Nem tudom ki hogy van vele, de nálam a "kikandikáló" a villantást jelenti, nem pedig azt, hogy "átüt" a ruhán...
Amúgy is csak azok akadnak ki ilyesmin, akiknek annyira ingerszegény az élete, hogy jobb dolguk sincs, mint azt lesni, hogy épp mibe lehet belekötni.
Amúgy is csak azok akadnak ki ilyesmin, akiknek annyira ingerszegény az élete, hogy jobb dolguk sincs, mint azt lesni, hogy épp mibe lehet belekötni.
2016. július 11. 13:38
Most komolyan, miért kell cikizni ezzel? Amikor Rihanna pc-s lógó csöcseiről képet készítetek, azt meg Istenítik...-.-"
2016. július 11. 16:09
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Sportmelltartó esetleg?
2016. július 11. 16:33
|
|
Rose Rowanliving doll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.05. Hozzászólás: 3045 Csatolások: 2846 Azonosító: 257763 offline
|
Komolyan, miért kell ezért még mindig cikizni az embereket?-.-
2016 van, a sztárok direkt teszik ki őket egyfolytában, mindenki isteníti és követi őket, de egy sportolónőt meg kicikiznek érte?
Így érezte jól magát, ez van. Tegyük magunk túl rajta.
2016 van, a sztárok direkt teszik ki őket egyfolytában, mindenki isteníti és követi őket, de egy sportolónőt meg kicikiznek érte?
Így érezte jól magát, ez van. Tegyük magunk túl rajta.
2016. július 11. 16:49
|
|
Kaysa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.27. Hozzászólás: 15332 Csatolások: 6247 Azonosító: 257420 offline
|
Idézet (anzi7 @ 2016.07.11. 10:49)
Nem értem,miért akadtak így ki..sportolás közben az emberek általában nem hordanak melltartót,szóval ez természetes. Tényleg nem értem mi bajuk van!
teljesen igazad van.
2016. július 11. 18:04
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Ki hitte volna, hogy egy nőnek vannak mellbimbói? Hogy lehetnek az emberek ekkora marhák? Ha valaki szándékosan teszi közszemlére a melleit, akkor ő az isten, de mikor véletlenül átlátszik a ruhán, akkor az illetőt el kell hordani mindennek, mert micsoda dolog az, hogy van mellbimbója... Egy-két embernek ideje lenne felnőnie.
2016. július 12. 10:21
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
És? Mások meztelenül mászkálnak az utcán, van aki olyan felsőt vesz fel, ahol nem csak így átüt, hanem rendesen látszik és ezen kiakadni? Gondolom nem csak ezt vette a kamera, aki csak ezt nézte, azt sajnálom...
2016. július 13. 00:06
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
jesszus
nemtudom a mai világban mért annyiraborzalmas dolog,ha látni egy nő mellbimbóját a trikó alatt
hány nőt látok én nap mint nap úgy,hogy nincs rajtamellatrtó és látni azt amije van
oké néha nevetséges és igazán némelyiken lehetne melltartó...de most egy tehetséges teniszezőt leszólni ez miatt?
tényleg nemlehet sok dolguk ezeknek az embereknek az életben
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: