2014-ben jelent meg Zoella első könyve, a Girl Online, idén pedig már a harmadik kötetet dobja piacra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Érkezik Zoella könyvének harmadik része
2016. július 11. 06:20
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Úristen! Ez nem lehet igaz! Unalmamban olvasgattam könyvajánlókat,és az is közöttük volt! Egyébként kíváncsi lettem a könyvsorozatra,szerintem elolvasom
2016. július 11. 09:30
Az első részét már elolvastam és nagyon tetszett. Kíváncsi vagyok a többi részre is. Remélem, hogy minél hamarabb elolvashatom a második és harmadik részt is. Szerintem Zoella egy igazán tehetséges író, legalábbis nekem nagyon tetszett a könyve.
2016. július 11. 10:44
De jó, hogy én vagyok az egyetlen, aki nem kíváncsi erre a felkapott "blogger"-re. Minek erőlteti ezt a könyv dolgot? Elhiszem, hogy apuci pénze miatt mindenre futja, de akkor is. Amúgy nem azért, de vannak sokkal "tehetségesebb" bloggerek. És most jöhetnek a lekiabálások. Sajnálom, nekem ez a véleményem.
2016. július 11. 13:28
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Zoella nagyon tehetséges, sok sikert neki a jövőre nézve
2016. július 11. 22:36
|
|
cseresznye22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 214960 offline
|
az első részt olvastam,de a másodikat csak a pointlessblog videókból hallottam
2016. július 13. 16:54
Olvastam jót is, rosszat is a könyvéről, szóval nem tudom kézbe fogom-e venni. De valószínű, hogy nem. Valahogy sosem volt szimpatikus számomra. Nem kérek az ilyen felkapott dolgokból sem.
2016. augusztus 12. 12:54
Nekem nagyon tetszett az első és második része, így várom a harmadikat.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: