Koronázásának első évfordulóját sem élhette meg a 30 éve elhunyt magyar szépségkirálynő, Molnár Csilla Andrea
2016. július 11. 00:15
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Meg sem lepődöm rajta, hogy egyesek képesek 30 év távlatából pálcát törni felette. Könyörgöm, egy tizenhat éves, lelkileg érzékeny lányról beszélünk! Ilyenkor már könnyű okosnak lenni, és legyengézni, meg hogy mért nem állt talpra stb. De nem volt mellette senki, aki segített volna neki, még egy pszichológus sem, aki segít neki feldolgozni a királynősdit, meg ami azzal jár. Az a máltai eset is csak só volt a nyílt sebre. Arról nem is beszélve, hogy egy teljesen más társadalmi berendezkedésű világ volt, mint a mai.
2016. július 11. 08:22
Special Error:
Kioktatni nem kell semmiről, a 2-es pontodat megmosolyogtam. Személy szerint nem kívánkoztam és nem is kívánkozok megnyílni egy olyan oldalon, ahol tizenévesek fantazmagorizálnak, - ne vedd magadra, ha nem helytálló (mégis nekem címezted az irományodat).
Átmentem én is már egyesmáson, rövid időn belül elveszítettem édesanyámat és anyai nagyszüleimet, - nem, nem használok nagy szavakat-, nem éreztem úgy, h. lelki válságba kerültem, nem voltam depressziós sem. Nehéz volt, de volt kikre támaszkodnom, át tudtam vészelni az időszakot. Halálra, öngyilkosságra sosem vágytam/gondoltam. Viszont meg tudom érteni azokat, akik igen. Mindannyian máshogy élünk meg/át dolgokat, akik mellett nincsen senki azoknál feltehetően sokkal intenzívebb a halál utáni vágy. Teljes reménytelenség, kilátástalanság, melyekre egyedül talán nem tudnak megoldást találni, gondjaikkal viszont nem mernek/akarnak máshoz fordulni.
Visszaolvastam, amit írtál. Többször is átrágtam magam rajta, de még mindig nem értem a gondolatmenetedet.
Igazat adok, abban, hogy nem a halál, öngyilkosság a megoldás, de amiket írsz azok csak üres szavak, a gyakorlatban nem működnek. Ha valaki nem tud, vagy nem akar megnyílni őt hogyan világosítod fel bármiről is ha egyszer mindentől/mindenkitől elzárkózik?
Kioktatni nem kell semmiről, a 2-es pontodat megmosolyogtam. Személy szerint nem kívánkoztam és nem is kívánkozok megnyílni egy olyan oldalon, ahol tizenévesek fantazmagorizálnak, - ne vedd magadra, ha nem helytálló (mégis nekem címezted az irományodat).
Átmentem én is már egyesmáson, rövid időn belül elveszítettem édesanyámat és anyai nagyszüleimet, - nem, nem használok nagy szavakat-, nem éreztem úgy, h. lelki válságba kerültem, nem voltam depressziós sem. Nehéz volt, de volt kikre támaszkodnom, át tudtam vészelni az időszakot. Halálra, öngyilkosságra sosem vágytam/gondoltam. Viszont meg tudom érteni azokat, akik igen. Mindannyian máshogy élünk meg/át dolgokat, akik mellett nincsen senki azoknál feltehetően sokkal intenzívebb a halál utáni vágy. Teljes reménytelenség, kilátástalanság, melyekre egyedül talán nem tudnak megoldást találni, gondjaikkal viszont nem mernek/akarnak máshoz fordulni.
Visszaolvastam, amit írtál. Többször is átrágtam magam rajta, de még mindig nem értem a gondolatmenetedet.
Igazat adok, abban, hogy nem a halál, öngyilkosság a megoldás, de amiket írsz azok csak üres szavak, a gyakorlatban nem működnek. Ha valaki nem tud, vagy nem akar megnyílni őt hogyan világosítod fel bármiről is ha egyszer mindentől/mindenkitől elzárkózik?
2016. július 11. 12:57
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Nem értem,hogy miért lett öngyilkos. Értem,hogy kudarc érte őt a győzelme után,ami érthetetlen is volt, hisz neki kellett volna győznie,és nem azért,mert ő olyan csillivilli kicicica volt,hanem épp ellenkezőleg: normálisan viselkedett,és tényleg tehetséges volt,na meg szép. De épp új életet akart kezdeni,távol mindenkitől,csakis a szerelmével. Nos,akkor miért lett öngyilkos. Ha én mondjuk akarnék írni egy könyvet, de előtte kudarcok értek,akkor nem lennék öngyilkos,hanem megírnám. Egyébként nagyon szomorú a története,és meg fogom nézni a róla készül5 filmet,mert nagyon jó lehet.
2016. július 11. 13:38
|
|
luluswarriorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.27. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 257441 offline
|
Gyönyörű lány volt, kár hogy ilyen szomorú véget ért ez a történet...
2016. július 11. 13:46
|
|
mangalover43 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.27. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 111 Azonosító: 236525 offline
|
Uram Istenem nagyon sajnálom..Korábban már hallottam Csilláról és hogy fiatalon meghalt de azt nem tudtam hogy Kaposváron van a sírja..Ha legközelebb megyek a temetőbe biztos hogy viszek rá virágot
2016. július 11. 16:00
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (S.S. @ 2016.07.10. 15:33)
Figyelj. Bocs, hogy ezt mondom, de örülj, hogy CSAK enyhe depresszió alakult ki nálad. Sajnos én is tudom, hogy mi az, és nekem nem enyhe depresszióban volt részem, és ahhoz képest, ami Csilla élt át, az nekem ahhoz képest SEMMI. Nyilván nem bírta a nyomást, sajnos sokan nem bírják. Gyenge volt, ezt oké, értem. De akkor sem kelletett volna, úgymond elhanyagolnia magát. Erőt kellett volna venni magán. Tudom, ezt most így könnyű mondani, mikor tényleg, sz*r helyzetben vagy, és csak az öngyilkossági gondolkodás, vagdosás, gyógyszerezés jár a fejedben, de akkor is. Nem megoldás. Tehát, még egyszer mondom, te ezzel nem vagy egyedül, tudom miről beszélsz.
"Pár éve olvastam egy pszichológiai felmérést, hogy az öngyilkosoknak több mint 90%-a meggondolja magát mikor megteszi."
Igen, erről én is olvastam, én is így voltam vele.
"Elég rég történt (olyan tíz éve kb.) egy ismerősünk nagyon nagy lelkiválságban volt. Kiment a város határba, felvágta az ereit, majd a legjobb haverjának telefonált, hogy segítsen rajta, mert nem akar meghalni. Szóval személyes élmény okán is alá tudom támasztani, hogy a tanulmány nem blődségeket hordott össze. Genetikánkba kódolt ősi ösztön a túlélés és a haláltól való félelem. Csillánál is teljesen normális reakciónak mondható, hogy meggondolta magát."
Igen, ez is teljesen normális. Meggondolta magát, megijedt.
"Pár éve olvastam egy pszichológiai felmérést, hogy az öngyilkosoknak több mint 90%-a meggondolja magát mikor megteszi."
Igen, erről én is olvastam, én is így voltam vele.
"Elég rég történt (olyan tíz éve kb.) egy ismerősünk nagyon nagy lelkiválságban volt. Kiment a város határba, felvágta az ereit, majd a legjobb haverjának telefonált, hogy segítsen rajta, mert nem akar meghalni. Szóval személyes élmény okán is alá tudom támasztani, hogy a tanulmány nem blődségeket hordott össze. Genetikánkba kódolt ősi ösztön a túlélés és a haláltól való félelem. Csillánál is teljesen normális reakciónak mondható, hogy meggondolta magát."
Igen, ez is teljesen normális. Meggondolta magát, megijedt.
Örülök annak, hogy csak enyhe depresszióban volt részem. Három hónapig tartott, de még a mai napig is úgy érzem (közel tíz év elteltével), hogy a poklot jártam meg akkor. Nem akarok feletted pálcát törni, sőt mi több elhamarkodottan ítélkezni, de, ha olyan mély depresszív időszakon estél keresztül valamikor a közel múltban, akkor az előző hozzászólásod nem arról árulkodna, hogy fingod sincs róla. Amíg le nem írtam, hogy szerintem depressziós volt Csilla, addig erre az opcióra nem is gondoltál, vagy nem olvastad el figyelmesen a cikket. Aki tudja, hogy milyen ebben a lelki állapotban lenni, annak teljesen egyértelmű, hogy mi is a szitu. A másik meg, honnan tudod, hogy Csilla depressziója semmi volt a tiédhez képest? Nem te vagy Csilla, nem tudod, hogy legbelül milyen érzelmek őrölték fel. Mint ahogyan az előző hozzászólásomban is írtam, mindenki másképp dolgozza fel élete negatív momentumait. Hiszed vagy sem, de két egyforma gyászoló ember sincsen. Lehet, hogy te egy erősebb jellem vagy, jobban bírod a stresszt, míg más gyengébb, érzékenyebb lelkű, így akár a felétől is hamarabb megroppan. Szerintem meg Csilla nem elhanyagolta magát (nem is értem, hogy a lelkiválság hogyan lehetne elhanyagolás
2016. július 11. 17:40
|
|
Kaliaha cup of tae with a suga and a kookie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.12. Hozzászólás: 1185 Csatolások: 9 Azonosító: 227484 offline
|
Nyugodjon békében! Én nem tudom, lehet hogy már az elején abbahagytam volna ezt az egészet hogy nyugodtan élhessem tovább az életemet.
2016. július 11. 17:47
|
|
pergerhanna05visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.14. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 242693 offline
|
Nyugodjon békében!
2016. július 11. 19:19
Gyönyörű volt. Nagyon sajnálom szegényt. Nyugodjék békében.
2016. július 11. 20:23
Annyira szép volt. Egyébként az ő halálát szerintem soha nem fogjuk tudni megérteni, mert ki tudja, mi játszódott le benne, milyen élete volt valójában. Lehet, hogy más traumák is érték, és ez a sok csalódás a modellkedésben csak hab volt a tortán.
2016. július 12. 09:48
|
|
Csigárványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 1 Azonosító: 222223 offline
|
Nyugodjon békében. Hát igen.. akkor még a természetes szépség számított az ilyen versenyekben, nem az, hogy ki mennyit szolizik, hogy tudja kisminkelni magát, és mekkora póthaja van><"
2016. július 12. 11:14
|
Wyrd |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.06.12. Hozzászólás: 647 Csatolások: 42 Azonosító: 244797 offline
|
Idézet (Hajni és Gézacica @ 2016.07.11. 12:57)
Nem értem,hogy miért lett öngyilkos. Értem,hogy kudarc érte őt a győzelme után,ami érthetetlen is volt, hisz neki kellett volna győznie,és nem azért,mert ő olyan csillivilli kicicica volt,hanem épp ellenkezőleg: normálisan viselkedett,és tényleg tehetséges volt,na meg szép. De épp új életet akart kezdeni,távol mindenkitől,csakis a szerelmével. Nos,akkor miért lett öngyilkos. Ha én mondjuk akarnék írni egy könyvet, de előtte kudarcok értek,akkor nem lennék öngyilkos,hanem megírnám. Egyébként nagyon szomorú a története,és meg fogom nézni a róla készül5 filmet,mert nagyon jó lehet.
Ja hát aztán meg képzelheted, mennyire örülhetett az amúgyis zsémbes papa, hogy a lányát egy vele egyidős pasas húzogatja, akivel még ráadásul össze is akarnak költözni..
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

3 felhasználónak tetszik: