Ja, a videó pedig no komment. Nevetséges, sztereotipikus.
Itt látszik a különbség! Megmutatjuk, mennyit költenek átlagosan a férfiak és a nők
2016. július 09. 20:03
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Sütike, az igényesség nem a sminknél, parfümöknél és a márkás holmiknál kezdődik, hanem sokkal inkább a személyes higiéniánál, tiszta ruháknál és közvetlen környezeted rendben tartásánál. Lehet valaki marhára igénytelen, hiába van neki Givenchy perfümje. Lehet méregdrága dezodora, de hiába ha nem szokott zuhanyozni. Lehet valakinek D&G ruhája, de hiába ha izzadságszagú
Remélem érted mire gondolok
2016. július 09. 22:54
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
a nőknél is sokan vannak akik nem költenek magukra minden szir szart, ezért olcsón megússzák az "igényességet"..
2016. július 09. 22:56
|
|
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline
|
Jah es senkire se tartozik h h megy a sorom de ha annyira kivancsi vagy igen egesz jol de nem szoktam ezzel felvagni mert tudod nekem se ment annyira jol mint most sot .
2016. július 09. 23:00
Az ember annyit költ magára, amennyit tud.
Ha jön egy gazdag pasi, sokkal több és drágább szirszart fog magára költeni, mint én, akinek nincs erre pénzem.
Különben is, a sok hülye sznob bek*phatja, ha nem igényes.
A kettő nem feltétlenül függ össze egymással.
Különben is, a sok hülye sznob bek*phatja, ha nem igényes.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. július 10. 16:36
Idézet (Dia28 @ 2016.07.08. 18:24)
En vagyok az egyeduli aki nem kolt ilyen felesleges dolgokra mint ez a lany? 
Nyugi,nem vagy egyedül.
2016. július 10. 20:05
|
|
Ashbensonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.16. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 254819 offline
|
Sütikexdd :én se akarok ebbe belekeverednj, DE ha te 1 milliót kapsz HAVONTA akkor biztos ismert modell lehetsz vagy nem? Biztos nem külföldön modellkesz, vagy igen?
2016. július 10. 20:12
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Borzolódnak a kedélyek, nem maradhatok ki én sem.
Úgy elsősorban azt mondanám, hogy a fórum tagjai javára tizenévesek, akiket még bőven a szülők tartanak el – ezért pont fölösleges ezen vitatkozni. Jelen helyzetben a szülőktől kapott zsebpénz, esetleg nyári munka határozza meg a költekezés mértékletességét. Értelemszerűen az a tizenöt éves, akinek mindkét szülője netalántán a Wall Street-en dolgozik, megteheti, hogy szőrmebundában járjon, akinek viszont nem, az nem is költ ilyesmikre.
A második fontos dolog, és ezt nagyon jegyezzétek meg: mindenki arra költ, amit ő fontosnak tart. Utálok itt bármilyen információt megosztani magamról, ami nagyon személyes, anyagiakkal meg különösen nem szeretek foglalkozni, de most a szemléltetés miatt leírom: több ezre forintos hajápolót kenek a fejemre, raklapnyi kozmetikai holmim van, satöbbi satöbbi. Cserébe, nem dohányzom, bulizni sem járok, ergo, én másba „fektetem be a pénzt”, mint mondjuk az a kortársam, aki hétvégente elmegy szórakozni valahová. Félreértés ne essék, ezzel szerintem nincs gond. Ha neki ez a jó, tegye azt, ha nekem ez, akkor én meg ezt. Ha valaki a hobbijába fektet bele, áldás békesség. Ezért marha nehéz felmérést készíteni ilyenről, mert magamat tudnám hozni példának, én rengeteget foglalkozom a kozmetikai holmikkal, van olyan ismerősöm, aki viszont már az én készülődési rutinomtól hülyét kap. Előfordul. A cikknél ugye felhozódott, hogy igénytelen e ettől az ember? Nem, és szerintem a videó nem is ezt akarja szemléltetni. Attól mert valaki nem sminkel, vagy nem ken a fejére ötezres sampont, ugyan olyan ápolt és igényes (legalábbis a részemről). Arról nem is beszélve, hogy ezt egy találkozás alkalmával rohadt nehéz megállapítani. Ezzel azt hiszem, megint vissza is térünk az alaptézisemhez: mindenki arra költ, ami neki fontos. Az igénytelenség pedig megint teljesen más fogalom mindenkinek. Van, aki már egy zsírosabb haj látványától rosszul van, van, aki több hétig ugyanazt a farmert hordja. Ez van.
A videóhoz: ez csak egy érdekesség. Nem kell komolyan venni, sem alapozni rá, én a szociológiát pont nem tartom egy nagy tudománynak, mert pillanatnyi helyzeteket mér fel olyan adatokból, melynek a fele akár hamis is lehet, vagy akár manipulált. Szerintem ezt a videót meg kell nézni, leszűrni belőle azt, ami mindenkinek a saját gondolata/értékrendje, és továbblapozni.
Úgy elsősorban azt mondanám, hogy a fórum tagjai javára tizenévesek, akiket még bőven a szülők tartanak el – ezért pont fölösleges ezen vitatkozni. Jelen helyzetben a szülőktől kapott zsebpénz, esetleg nyári munka határozza meg a költekezés mértékletességét. Értelemszerűen az a tizenöt éves, akinek mindkét szülője netalántán a Wall Street-en dolgozik, megteheti, hogy szőrmebundában járjon, akinek viszont nem, az nem is költ ilyesmikre.
A második fontos dolog, és ezt nagyon jegyezzétek meg: mindenki arra költ, amit ő fontosnak tart. Utálok itt bármilyen információt megosztani magamról, ami nagyon személyes, anyagiakkal meg különösen nem szeretek foglalkozni, de most a szemléltetés miatt leírom: több ezre forintos hajápolót kenek a fejemre, raklapnyi kozmetikai holmim van, satöbbi satöbbi. Cserébe, nem dohányzom, bulizni sem járok, ergo, én másba „fektetem be a pénzt”, mint mondjuk az a kortársam, aki hétvégente elmegy szórakozni valahová. Félreértés ne essék, ezzel szerintem nincs gond. Ha neki ez a jó, tegye azt, ha nekem ez, akkor én meg ezt. Ha valaki a hobbijába fektet bele, áldás békesség. Ezért marha nehéz felmérést készíteni ilyenről, mert magamat tudnám hozni példának, én rengeteget foglalkozom a kozmetikai holmikkal, van olyan ismerősöm, aki viszont már az én készülődési rutinomtól hülyét kap. Előfordul. A cikknél ugye felhozódott, hogy igénytelen e ettől az ember? Nem, és szerintem a videó nem is ezt akarja szemléltetni. Attól mert valaki nem sminkel, vagy nem ken a fejére ötezres sampont, ugyan olyan ápolt és igényes (legalábbis a részemről). Arról nem is beszélve, hogy ezt egy találkozás alkalmával rohadt nehéz megállapítani. Ezzel azt hiszem, megint vissza is térünk az alaptézisemhez: mindenki arra költ, ami neki fontos. Az igénytelenség pedig megint teljesen más fogalom mindenkinek. Van, aki már egy zsírosabb haj látványától rosszul van, van, aki több hétig ugyanazt a farmert hordja. Ez van.
A videóhoz: ez csak egy érdekesség. Nem kell komolyan venni, sem alapozni rá, én a szociológiát pont nem tartom egy nagy tudománynak, mert pillanatnyi helyzeteket mér fel olyan adatokból, melynek a fele akár hamis is lehet, vagy akár manipulált. Szerintem ezt a videót meg kell nézni, leszűrni belőle azt, ami mindenkinek a saját gondolata/értékrendje, és továbblapozni.
2016. július 10. 20:16
Jaj, nehogy elhiggyétek már, hogy modell.
Ő annyira modell, mint amennyire én fizikus. Ha valóban modellkedne, nem itt verné a mellét nekünk, és nem kellene bizonygatnia, hogy ő havi 1 millát keres. Életében nem látott ennyi pénzt, és ennyi ésszel nem is fog.... Csak gondoltam szólok, mert a végén még túl etetitek.
2016. július 10. 20:22
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Idézet (wiky96 @ 2016.07.10. 20:16)
Jaj, nehogy elhiggyétek már, hogy modell.
Ő annyira modell, mint amennyire én fizikus. Ha valóban modellkedne, nem itt verné a mellét nekünk, és nem kellene bizonygatnia, hogy ő havi 1 millát keres. Életében nem látott ennyi pénzt, és ennyi ésszel nem is fog.... Csak gondoltam szólok, mert a végén még túl etetitek.

Az utolsó mondatommal természetesen sugallni akartam, hogy egy szavát sem hiszem el.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2016. július 13. 14:37
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
Lány vagyok, de ennek a felét se költöm el... Ez kissé túlzás volt
2016. július 14. 21:46
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
én rengeteget költök, de mindig apróságokat veszek, szinte a legolcsóbbat, de nekem rengeteg dolgora szükségem van...xd amikor a neteről rendelek meg pláne határtalan a képzelőerőm xd
2016. július 15. 19:01
|
|
Fancsilioazélettúlszép. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.05. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 199 Azonosító: 205287 offline
|
haveeer. . .
ezt komolyan nem hiszem el. Bár, szerintem olyan nők költenek ilyen sokat, akik tényleg foglalkoznak a saját külsejével. De ezt mindenkinek másmás véleménye van, úgyhogy szerintem hagyjuk erről vitázni az embereket.
ezt komolyan nem hiszem el. Bár, szerintem olyan nők költenek ilyen sokat, akik tényleg foglalkoznak a saját külsejével. De ezt mindenkinek másmás véleménye van, úgyhogy szerintem hagyjuk erről vitázni az embereket.
2016. július 28. 12:49
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Mindenki addig nyújtózik ameddig a takarója ér. Egy szegényebb embertől ne várjunk el ilyen mennyiségű cuccokat, egy gazdagtól pedig ne várjuk el, hogy majd visszafogja magát. Én amúgy úgy vagyok vele, hogy nem kell ennyi pénzt költeni azért, hogy kifogástalan külsőd legyen. A lényeg az apró dolgokban rejlik.
De amúgy a férfiak is ennyit költenének, ha elvárnák tőlük. Egy nőnek muszáj elfedni a bőrhibáit, hogy tetszem egy fiúnak, de a fiúnak nem kell korrektorhoz nyúlnia, mert nem várjuk el tőlük.
De amúgy a férfiak is ennyit költenének, ha elvárnák tőlük. Egy nőnek muszáj elfedni a bőrhibáit, hogy tetszem egy fiúnak, de a fiúnak nem kell korrektorhoz nyúlnia, mert nem várjuk el tőlük.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.