Itt látszik a különbség! Megmutatjuk, mennyit költenek átlagosan a férfiak és a nők
2016. július 08. 21:12
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Azt hittem, érdekesebb lesz. :\
2016. július 08. 22:27
Ezeket a videókat nem azért csinálják, hogy megtudjátok az igazságot. Azt már rég tudjátok. Ezek a videók arról szólnak, hogy végre tegyetek is ellene... Ne az legyen, hogy: " ezt már hallottam, unalmas"
2016. július 08. 22:55
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Azért a sminkeknél elég erős túlzásnak érzem a repkedő 50-60 dollárokat. Még az USA-ban sem engedheti meg magának mindenki, hogy high end termékeket használjon.
2016. július 08. 23:31
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Mivan?
Én vagyok az egyetlen, aki a hajára csak sampont rak, sima szappannal fürdik, fogat/arcot mos, és a sminkek közül is csak szempillaspirált használ?
2016. július 09. 03:03
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1475 Csatolások: 377 Azonosító: 233579 offline
|
Mindig is tudtam hogy a nők átlagban többet költenek magukra mint a férfiak. De egyébként itt is vannak kivételek mert nem minden nő hord sminket vagy nem annyi sminket. Van olyan férfi aki többet költ magára mint egy nő. Szóval csak aszt akarom mondani hogy ez változó.
2016. július 09. 10:44
csak szerintem hülyeség ez a videó? xxd
igen,egy lány egyértelműen többet költ magára,mint egy fiú,de a videóban látható nő,teljesen felesleges dolgokat (is) használ... xxd
igen,egy lány egyértelműen többet költ magára,mint egy fiú,de a videóban látható nő,teljesen felesleges dolgokat (is) használ... xxd
2016. július 09. 12:56
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Idézet (LJolt @ 2016.07.09. 10:12)
MissTiniStoessel, nem vagy egyedül. És fogadok, hogy a sok méregdrága bőrradír meg ilyen egyéb hülyeségek nélkül is makulátlan az arcbőröd. 
Van rajtam egy-két pattanás, de hát kin nincs?
2016. július 09. 13:51
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
A cikk/videó tényleg egy alap sztereotípiát húz rá a nőkre és a férfiakra, valamint az összegek valóban irreálisok még az USA viszonylatát is nézve. Nem tartom magamat ápolatlannak, sőt mi több szeretem kicicomázni magamat, szeretem, ha jó illatom van stb, stb. Ugyanúgy vásárolok hajkondícionálókat, parfümöket, dezodorokat, sminkeket, ám megtanultam olcsón és okosan vásárolni. Nem kell sminkekből a legdrágábbat vásárolni, úgy ahogyan a parfüm is elérhető alacsonyabb áron. Incandessence noname Avonos parfümöt használok lassan tíz éve (darabját kb. 1000 Ft-ért vettem), és még a mai napig nagyon sokan dicsérik és kérdezik, hogy melyik parfümériában vásároltam. Iszonyú jó illata van, és a kutya se mondja meg, hogy nem éppen Channel termék. Amúgy, ha összevetném párommal a piperkőc listánkat, szerintem az jönne ki, hogy ő költ magára többet. Ilyen izzadásgátló, ilyen dezodor, olyan parfüm, olyan tusfürdő, amolyan sampon, pedig nem metroszexuális, csupán csak ad a megjelenésére. Azért ez a téma elég relatív és nem szeretem az általánosítást. Ha többet is keresnék, akkor sem fognék bele ilyen őrült költekezésbe, pedig szeretek öltözködni és csinosnak lenni.
2016. július 09. 16:46
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Amúgy szerintem ez személyenként változó, semmi köze nincs a nemekhez! Például egy kopasz férfi alapból nem vesz balzsamokat és hasonlókat a "hajára" ellenben akinek van haja és esetleg hosszú, dús akkor neki még több fogy ezekből a tisztálkodásiszerekből.
Rengeteg ellen példát tudnék felhozni ez ellen a videó ellen, mivel különböző szempontoktól függ, hogy ki mennyit költ, és mire. Lehet hogy a hölgyek többsége a szépségápolási szerekre költ többet, de a férfiak a számítástechnikai kütyükre, kocsikra és hasonlókra szerintem többet költenek, de ez is személyenként változó. Szóval inkább már most visszafogom magam, mert a végén kisregényt írok xdd
Rengeteg ellen példát tudnék felhozni ez ellen a videó ellen, mivel különböző szempontoktól függ, hogy ki mennyit költ, és mire. Lehet hogy a hölgyek többsége a szépségápolási szerekre költ többet, de a férfiak a számítástechnikai kütyükre, kocsikra és hasonlókra szerintem többet költenek, de ez is személyenként változó. Szóval inkább már most visszafogom magam, mert a végén kisregényt írok xdd
2016. július 09. 17:53
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
Szerintem személyenként tényleg változó. A nők azért költenek annyit magukra, mert igényesebbek akarnak lenni. De én pl. samponnal és NÉHA balzsamot használok a hajamra, 1-2 hetente bőrradír ami max 1000 -1300 ft. Nem használok dezodort (nyáron is nagyon ritkán, meg nem érzem jól magam ha használom
) parfümöt szoktam inkább magamra fujni ami leginkább B.U. ami nem is olyan drága 1300 ft max. Remélem (ahogyan olvasom )nem csak én vagyok így, mert pl. az osztáytáraim 10 éves koruk óta arctonikokat használnak és több miteszerük/ pattanásaik van mint nekem
xd. Többet nem szeretnék nagyon írni mert már regényt írok. Szerintem felesleges volt ez a videó mivel minden ember más.
2016. július 09. 19:08
|
|
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline
|
Én nagyon igenyes ember volnek minden nap sminkelem magam minden nap veszek sminket ruhat korom lakkot cipot nem szamit nalam sajnos a penz
mindig hasznalok kremet bor radirt stb... Igazabol ha nem hasznalnam hala istenek akkor is szep lenne a borom de ha pl reklamozok egy ruhat cipot smink cuccot stb .. Abbol mindig kapok ezert jo modellnek lenni
a hajam hullamos hosszu dus szvl apolnom kell ezert balzsam es sampon
2016. július 09. 19:39
Sütikexdd
Nekem megakadt a szemem ezen a mondaton... Oké sminkeled magad,mindenféle kenceficét használsz,a mindennapos ruha-/körömlakk-/cipő-,etc. vásárlást megengedheted magadnak,good for you... De aki ezt nem teszi az nem igényes,vagy mi?
Lehet,hogy én értem félre,de nagyon olyan,mintha a képünkbe akarnád dörgölni,hogy neked igencsak jól megy a sorod,és mindent meg tudsz venni,amit csak akarsz...
Ha nem jól látom,én kérek elnézést,nem akarok szívózni
Idézet
Én nagyon igenyes ember volnek minden nap sminkelem magam minden nap veszek sminket ruhat korom lakkot cipot nem szamit nalam sajnos a penz
Nekem megakadt a szemem ezen a mondaton... Oké sminkeled magad,mindenféle kenceficét használsz,a mindennapos ruha-/körömlakk-/cipő-,etc. vásárlást megengedheted magadnak,good for you... De aki ezt nem teszi az nem igényes,vagy mi?
Lehet,hogy én értem félre,de nagyon olyan,mintha a képünkbe akarnád dörgölni,hogy neked igencsak jól megy a sorod,és mindent meg tudsz venni,amit csak akarsz...
Ha nem jól látom,én kérek elnézést,nem akarok szívózni
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: