Zayn Malik elárulta, hogy ki miatt hagyta ott a One Directiont
2016. július 12. 17:11
Én azt hittem valami komolyabb dolog lesz, majd mikor elolvastam, kiszakadt belőlem a röhögés. xd
2016. július 12. 20:53
|
|
RedKoiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 255348 offline
|
Komolyan azt hittem, hogy egy komoly cikk lesz és hogy tényleg megtudom hogy miért is lépett ki. De amikor full komolyan elolvastam a földönkívülis részt azt hittem beszarok. WTF??????? Istenem ezek a cikkek ...annyira értelmesek.xD
2016. július 14. 15:38
|
R.Bernikeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.09. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 254643 offline
|
Ez komoly
2016. július 15. 08:56
|
rdghzsoltúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.15. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 258055 offline
|
Jeeezusom
Eloszor is...Kedves cikk iro, nem azt mondta, hogy nem engedtek neki szakallt noveszteni, hanem nem engedtek nyilvanos helyre, anelkul, hogy a borostajat/meglevo szakallat meg nem igazitotta volna. Mondjuk lehet, hogy ehhez kellene egy kis logika is az angol tudas mellett, de mindegy. Amugy meg, ha kicsit utana neztel volna a dolognak, lehet, hogy nem egy sort tudtal volna idezni, es egyertelmu lett volna, hogy hogy ertette...Amugy gratulalok, jo cikk lett!
2016. július 15. 18:08
Nem tudom, ki hogy van vele, de én ahogy megláttam, előtört belőlem a röhögés.
2016. július 16. 13:10
|
|
julcsi67új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 209580 offline
|
Na jó, ez azért enyhén túlzás! Egy földönkívüli! Legközelebb én is így bújok ki a matekdoga elől: Egy földönkívüli álmomban meglátogatott, és azt mondta, hogy ne írjam meg a matekdogát!
2016. július 17. 15:46
öhm....nagyon bírom Zaynt, de ez egy kissé röhejes
Majd legközelebb én is ezzel bújok ki a szobafogság alól: egy földönkívüli mondta hogy csináljam meg
Na mindegy Zayn ebből sűrgősen magyarázd ki magad! <3
2016. július 20. 10:54
ButaságButaságButaság, még egy dolog amivel foglalkozni fog mindenki és a 10 éves gyerekek elhiszik. Nem hiszem, hogy komolyan gondolta volna, ha mégis akkor csak túlképzelt egy egyszerű álmot és túl nagy jelentést ad neki.
2016. július 20. 23:18
|
|
Mollyka0011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 364 Csatolások: 1 Azonosító: 163967 offline
|
Hát. Én azt mondom rendben. Te tudod.
2016. július 22. 10:12
én addig szerettem Zayn-t amig ott nem hagyta az 1D-t. igazából most sem gyűlölöm, de ez tényleg röhejes... Komolyan szerintemm ivott pár felest mielőtt interjút adott!
2016. augusztus 22. 13:55
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
Biztos csak viccelt
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.

0 felhasználónak tetszik: