2015. március 25-e feketebetűs nap a Directionerek naptárában, hiszen ezen a napon jelentette be Zayn Malik, hogy végleg kilép a népszerű brit fiúbandából.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zayn Malik elárulta, hogy ki miatt hagyta ott a One Directiont
2016. július 08. 15:14
|
|
luluswarriorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.27. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 257441 offline
|
2016. július 08. 15:20
nekem mindegy ki miatt,nem illett a bandába szerintem
2016. július 08. 15:23
Most komolyan?
Egy földönkívüli?
Ennél jobbat ne tudott volna kitalálni? Ki hiszi ezt el?
2016. július 08. 15:23
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Ez most komoly???!!! Azt hittem újabb cicaharcnak leszünk tanúi,hogy melyik tagnak köszönhetik a direction rajongók kilépését. De ez...hajjj,ne már,ez uncsi!
Amúgy mi az,hogy nem növeszthetett szakált? Ez nevetséges! Ez a saját joga! És mi lett volna,ha növeszt! Kirúgják,hogy rajongókat veszítsenek el? Mert akkor többet veszíthettek volna,mint így,önfeláldozóan. Vagy esetleg ők maguk esnek neki borotvával? Na,ne!!!! Tudok jobbat! Beperelik!
Egyébként elnézve a régi képet, Louis is növesztett borostát,szóval ennyit erről. Esélyegyenlőség,ott aztán nagyon nem volt meg. És az a 20% százalék se mindenkinek(100:5=20) el tudom képzelni,hogy Harrynek és Louisnak nagyobb beleszólása volt,és van most is,mint a banda többi tagjainak. Megértem,hogy kilépett Zayn,jól tette
Amúgy mi az,hogy nem növeszthetett szakált? Ez nevetséges! Ez a saját joga! És mi lett volna,ha növeszt! Kirúgják,hogy rajongókat veszítsenek el? Mert akkor többet veszíthettek volna,mint így,önfeláldozóan. Vagy esetleg ők maguk esnek neki borotvával? Na,ne!!!! Tudok jobbat! Beperelik!
Egyébként elnézve a régi képet, Louis is növesztett borostát,szóval ennyit erről. Esélyegyenlőség,ott aztán nagyon nem volt meg. És az a 20% százalék se mindenkinek(100:5=20) el tudom képzelni,hogy Harrynek és Louisnak nagyobb beleszólása volt,és van most is,mint a banda többi tagjainak. Megértem,hogy kilépett Zayn,jól tette
2016. július 08. 15:25
|
|
Baba74visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.24. Hozzászólás: 349 Csatolások: 0 Azonosító: 215816 offline
|
Hát ez érdekes. Mindegy a banda a távozása után is sikeres maradt. Szerettem vele is a bandát, nélküle is hát ez van így döntött. Nyilván kíváncsiak vagyunk hogy ki miatt, de el kell fogadni hogy ezt a döntést hozta, nem kenhetjük sem a volt menyasszonyára sem senkire.
2016. július 08. 15:34
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Kezet foghat Pataki Attilával.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. július 08. 15:52
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
ahhha... .
2016. július 08. 15:58
Ha annyira elege volt a bandából, hogy kilépett, mégis miért beszél még mindig egy év után is róluk?!
Jó, az érthető, hogy erről kèrdezik, akkor válaszol, DE az 1D-t is mindig kérdezgették, minden interjúban és képesek voltak kultúráltan, diplomatikusan válaszolni. Zayn akkor miért is nem tud ilyen lenni? Miért kell bunkó paraszt módjára nyilatkozni a One Directionról?!
Nem pont erről az ufós baromságról beszélek, hanem minden sz*rról, amiket összehordott az egy év alatt.
Egyszerűen nem értem. Kezdte azzal, hogy "normális 22 éves akarok lenni" aztán meg minden interjúban nyilatkozott össze-vissza. Baromságokat arról, hogy mi folyt ott a bandában, meg hogy nem lehetett szakálla, ami valljuk be hülyeség, hisz Louisnak illetve Liamnak is volt hosszabb borostája...
Szerintem a bandában a fiúk is tudtak volna Zaynről a távozása után mondani egy s mást, de mégsem tették, mert intelligens emberek.
Valószínű Zayn ezért nem érezte jól magát ott...
Jó, az érthető, hogy erről kèrdezik, akkor válaszol, DE az 1D-t is mindig kérdezgették, minden interjúban és képesek voltak kultúráltan, diplomatikusan válaszolni. Zayn akkor miért is nem tud ilyen lenni? Miért kell bunkó paraszt módjára nyilatkozni a One Directionról?!
Nem pont erről az ufós baromságról beszélek, hanem minden sz*rról, amiket összehordott az egy év alatt.
Egyszerűen nem értem. Kezdte azzal, hogy "normális 22 éves akarok lenni" aztán meg minden interjúban nyilatkozott össze-vissza. Baromságokat arról, hogy mi folyt ott a bandában, meg hogy nem lehetett szakálla, ami valljuk be hülyeség, hisz Louisnak illetve Liamnak is volt hosszabb borostája...
Szerintem a bandában a fiúk is tudtak volna Zaynről a távozása után mondani egy s mást, de mégsem tették, mert intelligens emberek.
Valószínű Zayn ezért nem érezte jól magát ott...
|
|
viki_vagyok2016új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 257357 offline
|
Úristen...
|
|
Nory13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.14. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 257085 offline
|
ez beteg, ez az első gondolat. Azért mert álmodott valamit ott kell hagyni a bandát a turné közepén? Ha nem hagyta volna cserben a srácokat még szeretném is de ki nem állhatom. Ez meg, hogy nem növeszthetett szakállat (pedig volt szakálla úgyhogy ezt ne mondja mert csomó kép van ahol van és még a bandában volt) most pedig azt mondja azért lépett ki mert egy földönkívüli azt mondta neki álmában. Röhejes.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.