Natalia Oreiro - Oriflame Russia Promos +1
2007. november 02. 20:06
|
|
emil.perkinsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.20. Hozzászólás: 11 Csatolások: 14 Azonosító: 41656 offline
|
Nagyon szép ez a nõ. Kár, hogy idióta sorozatokban játszik, pedig szerintem többre is képes.
2008. július 09. 20:58
|
|
kosTakosTa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.17. Hozzászólás: 2564 Csatolások: 10707 Azonosító: 34900 offline
|
Idézet(bugeszka @ 2008. July 9. - 17:36)
Nasa Kraszavica.
Nemtudom hogy menyire ismered a szlovák nyelvet de helyesen az igy lenne: "Na¹a krásavica." Gondolom azt tudod hogy mit jelent
2008. július 26. 10:51
|
|
bugeszkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.16. Hozzászólás: 194 Csatolások: 171 Azonosító: 49665 offline
|
Idézet(kosTa @ 2008. July 9. - 19:58)
Nemtudom hogy menyire ismered a szlovák nyelvet de helyesen az igy lenne: "Na¹a krásavica." Gondolom azt tudod hogy mit jelent
.
Nyilván tudom, csak kár, hogy mindez oroszul volt, én pedig nem vagyok köteles megtanulni a cirill betûk írását magyarul.
2008. július 26. 10:53
|
|
bugeszkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.16. Hozzászólás: 194 Csatolások: 171 Azonosító: 49665 offline
|
Idézet(bugeszka @ 2008. July 26. - 09:51)
Nyilván tudom, csak kár, hogy mindez oroszul volt, én pedig nem vagyok köteles megtanulni a cirill betûk írását magyarul.
а так, спасибо за важную информацию
а так, спасибо за важную информацию
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

3 felhasználónak tetszik: